Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
To se odnosi na FIBA stranicu koju on nije lajkao, pa mu izbacuje na naslovnu facebooka i to se tretira kao placeni oglas. Nema to nikakve veze sa ovim sto ovdje pise. Meni ovo nista nije jasno?!nerminh74 je napisao/la:Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
Placen od strane Fiba stranice na fb, da se prikazuje svakom ko je ikad ista trazio sto se tice kosarke na fb...nerminh74 je napisao/la:Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
Ali nisu ništa pogriješili, matematički je moguće.
Kako, Estonija i Island bi imali 1-3 jer bi se Islandu zamijenila posljednjeplasirana ekipa i izgubili bi dvije pobjede, dok Estonci već imaju 1-2 i Bjelorusija ih ne smije preći, onda samo imaš situaciju da Slovenija nabije Ukrajinu 43, ili da Belgija usput nabije Island 53 razlike.KK_Bosna je napisao/la:cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
Sacekaj ako njemacka aneksira austriju, kakve su sanse da aneksiraju nas j.ebo EPKK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
slovenija nabije ukrajinu 43 razlike i ukrajina ce imati +11kovacic je napisao/la:Kako, Estonija i Island bi imali 1-3 jer bi se Islandu zamijenila posljednjeplasirana ekipa i izgubili bi dvije pobjede, dok Estonci već imaju 1-2 i Bjelorusija ih ne smije preći, onda samo imaš situaciju da Slovenija nabije Ukrajinu 43, ili da Belgija usput nabije Island 53 razlike.KK_Bosna je napisao/la:cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
I tri ekipe su ispod nas, prolazimo kao 4. najbolja drugoplasirana
jednom su se zaebali pa dosli ovamo, nece svabo vise nikad krocit na balkannerminh74 je napisao/la:
Sacekaj ako njemacka aneksira austriju, kakve su sanse da aneksiraju nas j.ebo EPKK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
Neće jer se ne računaju susreti sa posljednjeplasiranimKK_Bosna je napisao/la: slovenija nabije ukrajinu 43 razlike i ukrajina ce imati +11