Sarajevo je trenutno Las Vegas za Tuzlu. U svakom smislu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Na slobodankinoj temi su poceli da otvaraju dusu ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A brate, tema slovi kao prepucavanja, ima pravo iznijeti misljenje , a ti se sloziti ili opaliti kontru na normalan nacin. Nije lik spomenuo Veleza nigdje niti uporedio ga s vama, jer realno trenutno ne moze, iznad nas ste u svakom segmentu i jos se drzite. Koliko i kako, vidjet cemo. Mozemo vala nekad i ljudski progovorit, neku drugu stranu medalje pokazat na ovom forumu. Evo ja necu spomenuti ime tvog kluba, ali ocekujem da me ti ispljujes i da spomenes kantonalnu ligu, moju avliju i slicnosolinas je napisao/la:Ako te zabolje sta komentarises....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
Sa kojim pravom ti govoris nekome sta i kako....
Kada ste tako pametni sta se desava 26 godina.....nema vas ni u plafonu "dje se djahkad hajvani zavlace".Ti ces nekome govoriti sta i kako politika vam do skora klub vodila. ...
De sada opet standardno bacaj suplju o mocnom Velezu i juznjackom mentalitetu, stotinama sezonskih i uspavanoj armiji koja eto ceka da se probudi. Dok se probudite ili cete fasovat Alzhajmerovu bolest ili pomrijeti...Ne seri i gledaj svoju avliju.Kako ide,idete u kantonalac.
I sta pises ti po temama premjerligasa....klub ti je sprat nize.....
Uglavnom, pozdrav svim zaljubljenicima u fudbal, a nase mjesto je na tribinama bh stadiona.

Sad ce oni jos malo pravit fuziju s Olimpicom, polako.FrancescoTotti je napisao/la:Na slobodankinoj temi su poceli da otvaraju dusu ...Sarajevo je trenutno Las Vegas za Tuzlu. U svakom smislu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel ovo ime sirko dobio sto ucestalo cini sirk iliMocMahale444 je napisao/la:Ovaj sirko jadnikovic puko ehehhe. Sta forum uradi od insana

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko mali jeo saFun za ruke, mislio da je sirKarlo je napisao/la:Jel ovo ime sirko dobio sto ucestalo cini sirk iliMocMahale444 je napisao/la:Ovaj sirko jadnikovic puko ehehhe. Sta forum uradi od insanasto voli sir ja sam ovo vidio ka $irko jbg.nece mi slovo s sa kvakom
![]()

-
- Kontakt:
Moram priznati da sam malo razočaran forumašima koje gotivim i sa pitarske i naše teme. Niko da aplaudira Azmiru za onu rečenicu iz intervjua za TV Slon "samo ukoliko bi ugasili rs mogao bih promjeniti odluku"
Aza respekt i ostaćeš mi drag upravo zbog ovoga.

Aza respekt i ostaćeš mi drag upravo zbog ovoga.

opet oplaka na ono sa pacovom

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
ja konto prvo da je u pitanju širkTobeYarabi je napisao/la:ko mali jeo saFun za ruke, mislio da je sirKarlo je napisao/la:Jel ovo ime sirko dobio sto ucestalo cini sirk iliMocMahale444 je napisao/la:Ovaj sirko jadnikovic puko ehehhe. Sta forum uradi od insanasto voli sir ja sam ovo vidio ka $irko jbg.nece mi slovo s sa kvakom
![]()
![]()

Ja bih prije rekao RijadFrancescoTotti je napisao/la:Na slobodankinoj temi su poceli da otvaraju dusu ...Sarajevo je trenutno Las Vegas za Tuzlu. U svakom smislu
samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
merak je napisao/la:Ja bih prije rekao RijadFrancescoTotti je napisao/la:Na slobodankinoj temi su poceli da otvaraju dusu ...Sarajevo je trenutno Las Vegas za Tuzlu. U svakom smislu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Incognito87
- Kontakt:
Bili bi i vi Rijad al vas izbjegavaju ljudi ko trofeji Slobodu
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
narodniheroj je napisao/la:Moram priznati da sam malo razočaran forumašima koje gotivim i sa pitarske i naše teme. Niko da aplaudira Azmiru za onu rečenicu iz intervjua za TV Slon "samo ukoliko bi ugasili rs mogao bih promjeniti odluku"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aza respekt i ostaćeš mi drag upravo zbog ovoga.![]()
![]()
![]()
Od gasenja rs nema nista to svi znamo.Al ima stvari zbog kojih će se Aza vratiti uskoro,samo laganini,neka se neki naslađuju a neki zaluju,sve je igra a Aza je heben igrač,osjetili su to mnogi tzv sportski radnici počev od Tigra iz Bihaća(zna sadašnji trener pitara o čemu govorim),preko Dine pa sve do faraona koji se trudi biti i sportski radnik.Za svu trojicu će biti zajedničko to sto su bivši

DRŽAVA TUZLA!!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka

Samaraj ih humorom, samaraj ih realnom pricom, ne vide ljudi dalje od nosa.
Mozda nisi upucen, mozda te i ne intersuje, samo ih treba pitati ciji kadrovi su pokrali KK i FK

Predstavljaju se kao neutralci i samo za dobrobit Slobode a svako malo svaki od njih izbaci nekog svog za koga treba glasat, kao slucajno i oni su kao bolji i samo ih Sloboda interesuje

Azmir je također ispao pickurina jer je stavio Slobodu u svrhu politike i predizbornih igara, yebo li ga jaran Salkić u pakaš

Pozdrav za Velež i petokraku i nastavite sa ovim radom korak po korak do stabilnog kluba

Tema jeste neozbiljna ali ima nas iz raznih sredina pa evo nek otprilike svi napišu koliko lokalne zajednice izdvajaju za njihove klubove

Čisto da se uporedi.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Zna li se koliko će privrednici Indir i Suljo uložiti u Slobodu 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo nek ti pupi04 odgovori... Zna čovjekpitic je napisao/la:Zna li se koliko će privrednici Indir i Suljo uložiti u Slobodu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- IlProfessore
- Kontakt:
Čuj petokraka i lažnog bratstva, slika i prilika takve ideologije. Ližu se jedni sa drugim u ovim momentima a ako jedni odu koji cm iznad provalije u koju upadaju odmah će početi standardno proklinjanje za gošk, vrapčiće i sl.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Gazi Zrinjski i kvaziplemice 

Celik bi vam svima mogao biti pozitivan primjer u buducnosti ako se gradjani i navijaci uspiju izborit za svoj klub. A sto se tice grada svjetlosnim godinama je ispred Mostara kojeg je cak jedna Bijeljina presla po broju stanovnika.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
momci dje vam je inspriacija hajmo loma humora ,pacove vrati se
Kakve veze broj stanovnika ima s bilo im? Zenica i Mostar ne mogu u istu recenicu.avenija je napisao/la:Celik bi vam svima mogao biti pozitivan primjer u buducnosti ako se gradjani i navijaci uspiju izborit za svoj klub. A sto se tice grada svjetlosnim godinama je ispred Mostara kojeg je cak jedna Bijeljina presla po broju stanovnika.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.