PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FrantoBauzek

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 sep 2016, 22:52

jurisicduska je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Je li mahalska bila kada si rekao da je Cezar najbolji igrac kojeg je ova liga vidjela? Kasnije si rekao da si to cuo od nekoga.
Kakve to sad veze ima? Ja sam to rekao i pogriješio kao i dosta stvari. Nemojte da vadim za Pozdera šta se pisalo i za nekakve kamerunce Hanibale, Špance, vaša oficijelna stranica napisala da je najveće pojačanje u historiji lige. Ono moja greška je normalna ja sam forumaš ko i ti. Postoje veće greške od moje. Ja imam pravo pogriješiti da me ne košta 100.000.
jurisicduska je napisao/la: A u mahalske ne vjerujem.
Svaka cast duska brate na iskrenosti. Lijep pozdrav za tebe i tvoju obitelj u Sarajevu. Sve najljepše.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 22:54

pozdrav za druga Frantu, olicenje multikulturalnosti Tuzle i NOB-a!
samaraj sarajevsku nejac :kafa:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 sep 2016, 23:06

Chinaglia je napisao/la:pozdrav za druga Frantu, olicenje multikulturalnosti Tuzle i NOB-a!
samaraj sarajevsku nejac :kafa:
Pozdrav druze Chinaglia :salut: NOB je njima trn u oku, jer tada su porazeni pa su brze bolje okretali kape :? Sjeme je mirovalo, ali sad su posast, pa ih treba prskati stalno :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 sep 2016, 23:07

Franzo nikad vi ustaše niste ukrotili , nikad poyy
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 sep 2016, 23:08

High je napisao/la:Selam za Tetrepaka i Rokokoa!
Alejkumu selam !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2016, 23:25

Vratio se frantizl odma se ljudi povlace, djes franto pickin dime. Cujem imas glavnu ulicu u banovicima.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 23:29

MocMahale444 je napisao/la:Vratio se frantizl odma se ljudi povlace, djes franto pickin dime. Cujem imas glavnu ulicu u banovicima.

njegova glavna ulica je na palama

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2016, 23:38

TobeYarabi je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Vratio se frantizl odma se ljudi povlace, djes franto pickin dime. Cujem imas glavnu ulicu u banovicima.

njegova glavna ulica je na palama
Polako sabur, hocu da ga pitam koji tim mrzi vise Zelju ili Sarajevo? ili ce politicki odgovoriti "isto vas mrzim" :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 sep 2016, 23:42

Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 23:47

MocMahale444 je napisao/la:
Polako sabur, hocu da ga pitam koji tim mrzi vise Zelju ili Sarajevo? ili ce politicki odgovoriti "isto vas mrzim" :D
pa to je bar lako. naravno da vise mrzi sarajevo, prvi razlog je samo ime, a drugi jer mi u ovom kolu igramo protiv njegovog kluba olimpica, jer fuzija je opet postala aktivna tema u tz i na otoci. mozes misliti koja ce sad sorta nastati kad se pomjesaju slobodankine koze i i olimpičevi vukovi :lol:
ovako nesto :kafa:
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2016, 23:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
Nisi upoznat sa situacijom i guzonjama koje su ovi postavili na pozicije u gradu.
Ugasili su nam vec KK Sloboda Dita. Gore ne moze!

Nije to samo do Slobode. To je i do npr gradjana nekih mjesnih zajednica kao Bukinje. Gdje ljudi dobijaju rak u ranim godinama, dok grad trosi novac na knjizevne noci!
To je do svega. Ako je negdje SDA rak onda je to kod nas SDP jer uzimaju ljude godinama na jeftinu pricu o bratstvu i jednistvu i predstavljaju se kao neki nasljednici Tita. A veze nemaju s tim.

High

Post Postao/la High » 16 sep 2016, 23:50

Rokoko87 je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun najboljoj klapi na cijelom forumu.
Gdje si klanjao? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 sep 2016, 23:50

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta likovi pisu na Slobodinoj temi. Ono zaboli me nispe ali vagat glasove i usporedjivat omjere neke stranke i koalicija je za roknut se. Ne volim politiku ali oni kojima oni zele da daju glasove je ravno samoubistvu bez obzira na FK Sloboda. Jeli misle da ce im koalicija promjeniti nesto sa strankom koja je unistila toliko fabrika, napravila dzemahiriju i sirotinje ko Etiopija gdje je vladala. Moji tuzlaci zar mislite da ce njima biti u interesu FK Sloboda i da nece naguziti Husica gore nego ti prvi. Ono dobronamjeran post i nebi da ulazim u neke rasprave jer nikad nisam izasao na izbore. Otvorite oci i vi uzmite stvar u svoje kao navijaci ali ne na taj nacin jer tako vodite i klub i grad u jos vecu propast. Neka vam Zenica bude pouka
Uvijek odmjeren i na mjestu komentar na ovu temu od druga pastrmke :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 sep 2016, 23:53

Tuzlak nije do gasenja necega doslo radi politike nego radi neimastine i necemo pobjeci ni ti ni ja od nje niti ce se nesto promjeniti. To je sudbina svih sportskih i privrednih subjekata. Ono samo sam iznio svoje misljenje i nebi da se mjesam. Zavrsio . Neka vam je sa srecom
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 sep 2016, 23:54

Vidi ovog jagomirca poceo lizat pkesu po temi :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2016, 23:57

TobeYarabi je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
pa to je bar lako. naravno da vise mrzi sarajevo, prvi razlog je samo ime, a drugi jer mi u ovom kolu igramo protiv njegovog kluba olimpica, jer fuzija je opet postala aktivna tema u tz i na otoci. mozes misliti koja ce sad sorta nastati kad se pomjesaju slobodankine koze i i olimpičevi vukovi :lol:
ovako nesto :kafa:
slika
Nisi normalan sekunde :D ziv bio pusti ih vidis da im nije laHko. Nije ni kod nas a ni kod vas zlatno. Sta god da napisem na ovoj ebenoj temi odma se vrati. Tako bolje da :silent:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 sep 2016, 23:58

Ako te zabolje sta komentarises....
Sa kojim pravom ti govoris nekome sta i kako....
Kada ste tako pametni sta se desava 26 godina.....nema vas ni u plafonu "dje se djahkad hajvani zavlace".Ti ces nekome govoriti sta i kako politika vam do skora klub vodila. ...
De sada opet standardno bacaj suplju o mocnom Velezu i juznjackom mentalitetu, stotinama sezonskih i uspavanoj armiji koja eto ceka da se probudi. Dok se probudite ili cete fasovat Alzhajmerovu bolest ili pomrijeti...Ne seri i gledaj svoju avliju.Kako ide,idete u kantonalac.
I sta pises ti po temama premjerligasa....klub ti je sprat nize.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 00:00

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tuzlak nije do gasenja necega doslo radi politike nego radi neimastine i necemo pobjeci ni ti ni ja od nje niti ce se nesto promjeniti. To je sudbina svih sportskih i privrednih subjekata. Ono samo sam iznio svoje misljenje i nebi da se mjesam. Zavrsio . Neka vam je sa srecom
Ma doslo je do gasenja KK jer je tako SDP zelio. Pustili su svakom da radi sta hoce u tim klubovima za vrijeme mandata i onda izabrali najlaksi nacin.

Jasmin je bio nacelnik, klub je gradski. Gledao je kako nabijaju dugove i vjerovatno mislio kada prelije kap casu da jednostavno ugasi FK.

Nisu oni nikakvi nasljednici starih dobih dana Pastrmko. I ja sam ljevica. Tu smo ti i ja po nacinu zivota vjerovatno ali ovaj SDP nije nikakva ljevica. Rade sve isto kao i desnica i zasluzili su kaznu .

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 sep 2016, 00:00

High je napisao/la:Selam za Tetrepaka i Rokokoa!
Selam bratu Bosnjaku !

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 17 sep 2016, 00:09

sjebace se SDP kad vide da ce sve fukare glasati protiv njih. nije mala stvar za politicare izgubiti blizu trijes glasova :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.