Dozvolit ćeš, krajnje retardirana. Proklinjem dan kad' sam upisao ovaj faks.Centre forward je napisao/la:Farmaceutski fakultet u Tuzli je jedinstvena visokoškolska ustanova na cijelom Dunjaluku.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dozvolit ćeš, krajnje retardirana. Proklinjem dan kad' sam upisao ovaj faks.Centre forward je napisao/la:Farmaceutski fakultet u Tuzli je jedinstvena visokoškolska ustanova na cijelom Dunjaluku.
Mrtva Aida Crnkić.tuzlak1987 je napisao/la:Koji su problemi sve to na farmaciji ??
Pretjerujes @Mramor, jer znam tvoju pricu u vezi hemije, a ista ta Aida i kod mene bila. Imao si 9.5 bodova ali sa bodovima na zadacima (ne sjecam se tacno koliko), i oni nikog takvog nikad nisu pustili. Od 15 bodova teorije, ti bi sebe pustio s nekih 5 bodova, gdje to ima? Jos kazes znas knjigu na pamet... 9.5 i 9.75 bodova ali sve iz teorije su pustali, ali 9.5 sa bodovima iz zadataka nikad. Znam ja da se nekad zalomi, nauci se to (sto ti kazes da znas knjigu napamet), ali se jednostavno ne da i gotovo. Pogotovo na hemiji znaju dati nekakvih podpitanja koja nigdje ne postoje u literaturi. Te parcijala po mom misljenju ocjenjuju asistenti, pa ne znam sta se prof. Aida toliko napada. Moguce da si se nesto bunio, zena te zapamtila pa ti sad ne da, cuo sam da je principijelna.NKMramor je napisao/la:Mrtva Aida Crnkić.tuzlak1987 je napisao/la:Koji su problemi sve to na farmaciji ??![]()
Sve to nije problem, tačno je, ne mogu reći da nije i ubjeđivati te u suprotno. Problem u svemu tome je što je znalo biti i tačnih prekriženih odgovora. Ista asistentica bila na neorganskoj prošle godine, pa sam položio tek kad mi je pukao film i odem na uvid kod profesorice. Žena se 10 minuta čudila kako je test pregledan.Federer17 je napisao/la:Pretjerujes @Mramor, jer znam tvoju pricu u vezi hemije, a ista ta Aida i kod mene bila. Imao si 9.5 bodova ali sa bodovima na zadacima (ne sjecam se tacno koliko), i oni nikog takvog nikad nisu pustili. Od 15 bodova teorije, ti bi sebe pustio s nekih 5 bodova, gdje to ima? Jos kazes znas knjigu na pamet... 9.5 i 9.75 bodova ali sve iz teorije su pustali, ali 9.5 sa bodovima iz zadataka nikad. Znam ja da se nekad zalomi, nauci se to (sto ti kazes da znas knjigu napamet), ali se jednostavno ne da i gotovo. Pogotovo na hemiji znaju dati nekakvih podpitanja koja nigdje ne postoje u literaturi. Te parcijala po mom misljenju ocjenjuju asistenti, pa ne znam sta se prof. Aida toliko napada. Moguce da si se nesto bunio, zena te zapamtila pa ti sad ne da, cuo sam da je principijelna.NKMramor je napisao/la:Mrtva Aida Crnkić.tuzlak1987 je napisao/la:Koji su problemi sve to na farmaciji ??![]()
Znam sve sta mi pricas, ja sam prvu parcijalu ocekivao na teoriju barem 10 bodova, a dali mi nesto oko 8.25. Vidis da je problem sa asistentima, mozda te namjerno nece da pusti jer si to isao na uvid iz organske i vjerovatno te profesorica pustila (ili dala vise bodova), ili ako nije, morala je njoj reci da pripazi kako ocjenjuje. To sve je najvjerovatnije uticalo da ti ova to radi. Crnkicka po obicaju na uvidu ne ispravlja apsolutno nista, znam kolege koje su isle na uvid zavrsnog. Da im, bubam, 2 boda od 10, a nema se vise sta napisati. Dzaba se covjek buni. Sigurno nije ni kao ta prof. iz organske da uzme to i pogleda bas kako treba, u slucaju da nije ocjenjivala parcijalu. Ne znam sta da ti kazem, ocigledno se tu nekome nisi svidio i sada ni kriv, ni duzan imas problema s necim sto se itekako moze poloziti i sto vjerujem da znas. Sa srecom, uvuci im se malo, moras...NKMramor je napisao/la: Sve to nije problem, tačno je, ne mogu reći da nije i ubjeđivati te u suprotno. Problem u svemu tome je što je znalo biti i tačnih prekriženih odgovora. Ista asistentica bila na neorganskoj prošle godine, pa sam položio tek kad mi je pukao film i odem na uvid kod profesorice. Žena se 10 minuta čudila kako je test pregledan.Elem, vraća se danas kolega kojem je ostala jedna parcijala sa uvida (a prošle godine se zakačio sa njom tokom uvida jer mu je ova sve moguće prekrižila), 8 bodova čovjek imao, teorije mu drama nije priznala, a znam koliko je čovjek uradio i šta je uradio jer sam sjedio do njega.
![]()
Meni više muka da idem na uvid, kad' ne jebu ni 2%, mogu samo prevrnut' očima i izać' napolje. Tačno je da nije baš sve do profesorice, al' nam je ona po defaultu kriva jbg.
Uvlačio sam se ja dvije godine, zadnji rok za mene u ponedjeljak, nakon toga napuštam faks. Glavom kroz zid pa šta bude.Federer17 je napisao/la:Znam sve sta mi pricas, ja sam prvu parcijalu ocekivao na teoriju barem 10 bodova, a dali mi nesto oko 8.25. Vidis da je problem sa asistentima, mozda te namjerno nece da pusti jer si to isao na uvid iz organske i vjerovatno te profesorica pustila (ili dala vise bodova), ili ako nije, morala je njoj reci da pripazi kako ocjenjuje. To sve je najvjerovatnije uticalo da ti ova to radi. Crnkicka po obicaju na uvidu ne ispravlja apsolutno nista, znam kolege koje su isle na uvid zavrsnog. Da im, bubam, 2 boda od 10, a nema se vise sta napisati. Dzaba se covjek buni. Sigurno nije ni kao ta prof. iz organske da uzme to i pogleda bas kako treba, u slucaju da nije ocjenjivala parcijalu. Ne znam sta da ti kazem, ocigledno se tu nekome nisi svidio i sada ni kriv, ni duzan imas problema s necim sto se itekako moze poloziti i sto vjerujem da znas. Sa srecom, uvuci im se malo, moras...NKMramor je napisao/la: Sve to nije problem, tačno je, ne mogu reći da nije i ubjeđivati te u suprotno. Problem u svemu tome je što je znalo biti i tačnih prekriženih odgovora. Ista asistentica bila na neorganskoj prošle godine, pa sam položio tek kad mi je pukao film i odem na uvid kod profesorice. Žena se 10 minuta čudila kako je test pregledan.Elem, vraća se danas kolega kojem je ostala jedna parcijala sa uvida (a prošle godine se zakačio sa njom tokom uvida jer mu je ova sve moguće prekrižila), 8 bodova čovjek imao, teorije mu drama nije priznala, a znam koliko je čovjek uradio i šta je uradio jer sam sjedio do njega.
![]()
Meni više muka da idem na uvid, kad' ne jebu ni 2%, mogu samo prevrnut' očima i izać' napolje. Tačno je da nije baš sve do profesorice, al' nam je ona po defaultu kriva jbg.
Ne zafrkavaj se ba. Bit ce i socijala, najvjerovatnije. Otidji sa Crnkickom i popricaj u kancelariji, zamoli je kako najbolje znas. Napustanje nije opcija, vjeruj mi. Ispade da si 2 godine bacio tek tako i zbog jednog predmeta da odustajes.NKMramor je napisao/la: Uvlačio sam se ja dvije godine, zadnji rok za mene u ponedjeljak, nakon toga napuštam faks. Glavom kroz zid pa šta bude.
Danas je sastanak studenata i predstavnika kod nas na RGGF-u, da nas obavijeste o koliziji i socijalnim rokovima. Kao da gledam da ce biti isti ishod...i samo cemo sutiti i to je to. Klasika.NKMramor je napisao/la:Od kolizije ništa na farmaciji. Hladno nam se smiju u facu.![]()
Socijala odobrena (izgleda za sve predmete), a što se kolizije tiče... Gospođa iz studentske danas u fazonu: "Na kojim si ti drogama?"marcelo05 je napisao/la:Danas je sastanak studenata i predstavnika kod nas na RGGF-u, da nas obavijeste o koliziji i socijalnim rokovima. Kao da gledam da ce biti isti ishod...i samo cemo sutiti i to je to. Klasika.NKMramor je napisao/la:Od kolizije ništa na farmaciji. Hladno nam se smiju u facu.![]()
Ima li link gdje za te socijale?Jel to za Tz?JohnCleese je napisao/la:Socijala od 3.10 do 7. 10
TzSlatinash_7 je napisao/la:Ima li link gdje za te socijale?Jel to za Tz?JohnCleese je napisao/la:Socijala od 3.10 do 7. 10
Jeste. Bio danas sastanak nasih na medicini, od 3. do 10. socijalni rok i moze se prijavit neogranicen broj ispita. Kolizije otprilike da nema. Za link ne znam, nisam ga ni trazio, ovo su mi pricale kolege koji su bili na tom sastanku.Slatinash_7 je napisao/la:Ima li link gdje za te socijale?Jel to za Tz?JohnCleese je napisao/la:Socijala od 3.10 do 7. 10
Zasto osam puta?Donnie Darko je napisao/la:Imal neko dobar sa matematikom, konkretno sa matričnim jednačinama, treba mi pomoć oko jednog zadatka.
XB - A* = XA^8 + A^7
šta da radim sa eksponentima, nije valjda da očekuje da množim matricu osam puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.