FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tzmalisa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tzmalisa » 16 sep 2016, 22:39

meni bi vise godila pobjeda i izjava kapitena ''pobjeda je bila za husica'', svima bi bilo jasno

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 sep 2016, 22:44

staragarda je napisao/la: Nije svejedno... Narod su ovcurine teške i sa dvije pobjede bi opet zavladala euforija, ostali bi u vrhu,faraon bi to opet sebi pripisao i odmah ujutro izašao u javnost sa pričom... ETO,JESAM LI VAM REKAO DA CE GRAD STAT IZA SLOBODE...JEL at VIDITE DA SE MOZE BEZ HUSICA NAPRAVIT REZULTAT.... A sto ce nas na polusezoni snaći rasulo strasno to nema veze....izbori će biti daleko iza
Kako tebe ne ukinu zbog politike. Pa covjece upires ne prestajes. Ok znam da vam je kandidat prijatelj i da ste clanovi stranke al de malo
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 sep 2016, 22:46

solar je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma rezultati su sada apsolutno nebitni, najbitnije je da se sazna u kom pravcu ide klub
da sacekamo i te izbore pa da vidimo kako ce biti

ostanu li situacija ovakva, cisto sumnjam da ce me Tusanj vidjeti ubuduce
Itekako su bitni. ..za dobrobit kluba,mi moramo izgubiti koliko god to nekome odvratno zvucalo...
I igraci to znaju......vidjecemo kakvog su karaktera i imaju li obraza
Hoces da kazes da ako pobijedimo u nedjelju, da igraci nemaju obraz i karakter?
Druze ba neka pobjede sve do polusezone ali oni na polusezoni odose, svi mi znamo sta nas ceka...jednostavno muka mi je od "njihove Slobode"....
Ako razumijes ok,ako ne....nemam snage objasnjavati brate moj....halali..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 22:49

licno nikada nisam izlazio na izbore, ne znam kako se glasa, nit koji qrac, al me zanima s kakvim procentima je Faraon do sada prolazio, a s kakvim prvi pratilac.. po pricama ovdje, Bato mu je najveci protivnik, pa me zanima dal je Bato ujedno i najveci/najjaci njegov protivnik otkad je Faraon gradonacelnik.. ako se predvidja neka bliska trka, onda bi navijaci mozda mogli nesto promijenit i napravit razliku, al ako se to provuce kroz usi ljudima, ako je Faraon onako veci favorit, onda cisto sumnjam da se tu moze nesto napravit

ovaj vlada 15 godina, pa vi vidite, il radi stvarno dobar posao, pa ga ljudi gotive, il se ljudi boje promjena! ako pricam konkretno o sebi, glupo mi je da novog gradonacelnika biram na osnovu FK Sloboda Tuzla ili sporta generalno (i to u nadi da ce biti bolje, nista sigurno), a u drugim kandidatima neam blage, kao sto rekoh, ne pratim politicka desavanja uopste! al po komentarima ovdje vidim da je Bato sluga nekakvog Kukica i Gutica koji ne valjaju ni za qrac, a drugi kandidati ne mogu dobit Faraona, ni promil sanse nemaju!

jedan kaze da je sluga onoj dvojici iz SDA, drugi kaze da je Bato SBB, da je to samo kolacija sa SDA, a ja veze nemam jebote.. znam samo da ne bih volio da SDA zavlada Tuzlom i da postanemo jedna velika kasaba

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 16 sep 2016, 22:58

Druze ba neka pobjede sve do polusezone ali oni na polusezoni odose, svi mi znamo sta nas ceka...jednostavno muka mi je od "njihove Slobode"....
Ako razumijes ok,ako ne....nemam snage objasnjavati brate moj....halali..[/quote]
Ma samo hocu da ti kazem igraci ostali tu ili ne ostali na polusezoni ce normalno pokusati da ostvare sto bolje rezultate jer brate njima 95% puca neka stvar sta ce biti Slobodom, ljudi igraju radi sebe i svog imena. Anekse ugovora su potpisali ili ce potpisati ovih dana i imati sve na papiru tako da ce svoja potrazivanja moci naplatiti uvijek.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 sep 2016, 23:04

Ybg koalicija SDA i SBB. Ne bih rekao da je to nešto idealno, ali ako neko ima šanse to je Bato (pogotovo sa ovako jakim kampanjama), jer obje te stranke imaju sve veći broj glasača svakih izbora ovdje, dok SDP strmoglavo opada. Ljudi se boje promijena ali kad vidiš da ni nama nije savršeno vala isto ko ni drugima u državi, nek se mijenja malo. Gore od ovoga teško i da može. Barem sad imamo mi razlog koji se nas itekako tiče i gdje možemo uticat. Tako ja to barem gledam.
Jer ja neću posla tako lako dobit, bio gradonačelnik Bato il Jasmin il Kunta Kinte.

Malo o aktuelnim pričama, Fukare su veoma smiješne i po prvi put mi je i drago što je to tako jer neće imat nikakvog ogromnog utjecaja ni na izbore ni na Slobodu. Ne znam što na vas utiče toliko što su predstavnici te šake jada (koji usput kako neko to dobro fino napisa nemaju ni pravo glasa još :lol: ) sjedili s Faraonom, što ste toliko pogođeni s time. Prodali su se veoma jeftino ali nisu nikakav bitan faktor da se toliko spominju ovdje.

Azmir je tu i dalje, i dok god ima nade i trun, dok god se mota oko Slobode ja ću vjerovati. Čovjek je namazan, i sve mi se više čini iz dana u dan od samog početka ovog cirkusa da je ovo politička igra, i gajim optimizam da će ovo ispast i više nego dobro po nas nego što očekujemo.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 16 sep 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 23:04

ko je sada glavni trener, Spaha ili Rage

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 sep 2016, 23:07

Meni je pravo interesantno ono sto pise sloboda72 da su jedni iznosi na ugovoru a sasvim drugi mnogo veci usmeno dogovoreni. Cini mi se da je to porezna prevara i da je u svakoj drzavi zatvorska kazna predvidzena za ovakve stvari. Bas me zanima sta Amer K. ima reci na to. On nema USA pasos.
& $ ?

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 16 sep 2016, 23:11

Evo sad cu reci pa me slobodno iskljucite.**** vas sve Bato koji se hvali sa svojim djedom ustasom.Fuj bagro.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2016, 23:12

klma1 je napisao/la:Meni je pravo interesantno ono sto pise sloboda72 da su jedni iznosi na ugovoru a sasvim drugi mnogo veci usmeno dogovoreni. Cini mi se da je to porezna prevara i da je u svakoj drzavi zatvorska kazna predvidzena za ovakve stvari. Bas me zanima sta Amer K. ima reci na to. On nema USA pasos.
To je nesto sto se u Premijer Ligi radi od osnivanja. I u bogatim i u siromasnim ekipama. Nista sto je karakteristicno za nas i nista novo. Nikakav bauk, svi to u savezu znaju i tolerisu.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 sep 2016, 23:13

klma1 je napisao/la:Meni je pravo interesantno ono sto pise sloboda72 da su jedni iznosi na ugovoru a sasvim drugi mnogo veci usmeno dogovoreni. Cini mi se da je to porezna prevara i da je u svakoj drzavi zatvorska kazna predvidzena za ovakve stvari. Bas me zanima sta Amer K. ima reci na to. On nema USA pasos.
Vidi se da ne pratis aktivnosti u Bh sportu općenito.U svim klubovima u svim sportovima u BiH je jedna cifra na ugovoru a druga onako kako se dogovore.Tako je čak i kod većine onih koji rade kod privatnika(jedna plata ide na platnu listu_mnimalac a resto se radniku da na ruke(manje se plati dadzbina drzavi).
Jedino se sve daje po ugovoru kod ovih poduzetnika sto su se okupili kod faraona :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: oni isplaćuju sve preko pravog ugovora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2016, 23:16

tuzla075 je napisao/la:Evo sad cu reci pa me slobodno iskljucite.**** vas sve Bato koji se hvali sa svojim djedom ustasom.Fuj bagro.
Ne zivi se od price. On ako ce da donese pozitivne promjene neka prica sta hoce.

Manje me vrijedja to sto je neciji djed bio ss od toga sto neko ugasi KK Sloboda. Mene vrijedjaju uhljebi i pijanice kao Berba, Secer, Lica .. Vrijedja me to sto neko na ovaj grad gleda kao da mu je babovina. A pravi se da je bolji od drugih jeftinom pricom o proslosti i historiji od prije 80 godina.

Dok se Sarajevo i BL grade mi imamo reputaciju bosanske Sjeverne Koreje! Ja hocu bolji grad i boli me briga sta je neciji djed radio prije 80 godina.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 23:17

Njonjo, lako je ismijavat druge, zasto ti ne pokusas ucinit nesto za spas Slobode

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 sep 2016, 23:20

Pratim. I upravo zato i govorim. Jedno je kad privatnici to rade. Niko nece da se bakce iz raznoraznih razloga a sasvim drugacije kad to rade direktori javnih preduzeca
& $ ?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 sep 2016, 23:22

Chinaglia je napisao/la:Njonjo, lako je ismijavat druge, zasto ti ne pokusas ucinit nesto za spas Slobode
nisam poduzetnik, nemam para kao Suljo i ostali spasioci,pa kako da pomognem!?
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 23:24

NjonjoVam je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Njonjo, lako je ismijavat druge, zasto ti ne pokusas ucinit nesto za spas Slobode
nisam poduzetnik, nemam para kao Suljo i ostali spasioci,pa kako da pomognem!?
imas li kakvu njivu, Suljo i Indir imaju

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2016, 23:25

Ako nasoj Slobodi lose krene (a krenuti ce za mjesec dva)bez obzira na rezultate izbora i ko vlada pitanje je jesmol mi spremni da izadjemo na ulice i borimo se za Slobodu??

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 16 sep 2016, 23:27

Chinaglia je napisao/la:licno nikada nisam izlazio na izbore, ne znam kako se glasa, nit koji qrac, al me zanima s kakvim procentima je Faraon do sada prolazio, a s kakvim prvi pratilac.. po pricama ovdje, Bato mu je najveci protivnik, pa me zanima dal je Bato ujedno i najveci/najjaci njegov protivnik otkad je Faraon gradonacelnik.. ako se predvidja neka bliska trka, onda bi navijaci mozda mogli nesto promijenit i napravit razliku, al ako se to provuce kroz usi ljudima, ako je Faraon onako veci favorit, onda cisto sumnjam da se tu moze nesto napravit

ovaj vlada 15 godina, pa vi vidite, il radi stvarno dobar posao, pa ga ljudi gotive, il se ljudi boje promjena! ako pricam konkretno o sebi, glupo mi je da novog gradonacelnika biram na osnovu FK Sloboda Tuzla ili sporta generalno (i to u nadi da ce biti bolje, nista sigurno), a u drugim kandidatima neam blage, kao sto rekoh, ne pratim politicka desavanja uopste! al po komentarima ovdje vidim da je Bato sluga nekakvog Kukica i Gutica koji ne valjaju ni za qrac, a drugi kandidati ne mogu dobit Faraona, ni promil sanse nemaju!

jedan kaze da je sluga onoj dvojici iz SDA, drugi kaze da je Bato SBB, da je to samo kolacija sa SDA, a ja veze nemam jebote.. znam samo da ne bih volio da SDA zavlada Tuzlom i da postanemo jedna velika kasaba
Na pretproslim izborima (2008. godine) je bilo ovako:

- Jasmin Imamovic (SDP) 35.579 glasova (76,62%), sto znaci da 2012. izgubio cak 11.550 glasova.
- Salko Bukvarevic (SDA) 7.668 glasova (16,51%)

Na proslim izborima (2012. godine):

- Jasmin Imamovic (SDP) 24.029 glasova (56,36%)
- Adi Rifatbegovic (SDA) 7.066 glasova (16,57%)
- Zlatko Berbic (Nezavisni) 6.897 glasova (16,18%)
- Fikret Selman (SBB) 3.346 glasova (7,85%)
- Zlatko Vidakovic (HSP) 1.299 glasova (3,05%)

SDA + SBB = 10.412 glasova (32,75%).

Iz ovoga mozemo vidjeti da su trendovi takvi da SDA ima svoje stabilno glasacko tijelo, a da SDP veoma opada. DF ce nesto glasova uzeti SDP-u, ali opet vjerujem da ce Jasmin nece zgubiti vise od 10.000 glasova, odnosno da ce imati izmedju 15 i 20 hiljada. Najvise se nadam da ce Gadzo, na ime postenja i podrske onih radnika, dobiti glasove od penzionera, koji bi glasali i kad bi SDP stavio konja na listu.

Elem, 2012. je glasalo 42.637 ljudi, a 2008. je glasalo 46.438 ljudi, sto znaci da je izaslo 3.801 biraca manje, ali da usprkos tome, Jasmin izgubio 11.550 glasova sto je dobra vijest.

Ja licno ne mogu da vjerujem da kao razocarani Jasminov i SDP-ov glasac prizeljkujem da SDA prodje i da ovdje pisem o politici, ali takva nam je drzava. SDA nikad nije imala Tuzlu, ako ne urade nesto za klub, nema ih barem 15 godina nigdje. Valjda su toga svjesni.

Btw. ovi privrednici nemaju nikakvih sansi. TC i ne vjerujem da ima toliko para da se uhvati Slobode, a spomijali su vlasnika Sarajke. Samo pogledajte kako im dostavljac vozi Golfa 2, sto dosta govori o spremnosti za investicije. :mrgreen:

Ne vidim razlog zasto bi navijaci bili tu jer je navijacima mjesto na tribini, a ne tamo gdje se odlucuje. Fudbal je biznis, a ne moze se biznisom baviti ko pije pivo od dva litra. :mrgreen:

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 16 sep 2016, 23:40

tuzlak1987 je napisao/la:
tuzla075 je napisao/la:Evo sad cu reci pa me slobodno iskljucite.**** vas sve Bato koji se hvali sa svojim djedom ustasom.Fuj bagro.
Ne zivi se od price. On ako ce da donese pozitivne promjene neka prica sta hoce.

Manje me vrijedja to sto je neciji djed bio ss od toga sto neko ugasi KK Sloboda. Mene vrijedjaju uhljebi i pijanice kao Berba, Secer, Lica .. Vrijedja me to sto neko na ovaj grad gleda kao da mu je babovina. A pravi se da je bolji od drugih jeftinom pricom o proslosti i historiji od prije 80 godina.

Dok se Sarajevo i BL grade mi imamo reputaciju bosanske Sjeverne Koreje! Ja hocu bolji grad i boli me briga sta je neciji djed radio prije 80 godina.
Fuj bagro.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2016, 23:42

tuzla075 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Fuj bagro.
Ti bi nekog izabrao jer mu djed nije bio u toj i toj vojsci?
Pa nema gore propagande od takve. Umjesto da se prica o tome kako poboljsati zivot gradjanima Tuzle ti nekom prozivas djeda da bi dobio glasove.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.