http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 03852.html
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ElCartel11 je napisao/la:U timu kola po UEFI, bravo Hare care![]()
![]()
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 03852.html
jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno drag igrač ali ne može on protiv ozbiljnog protivnika. Ne znam je li iko zapazio situaciju kada ne smije da krene glavom na loptu. Nama treba 11 ratnika protiv Belgije, a on se sklanja da ga se ne bi slučajno neko udario.
Cijelo drugo poluvrijeme proveo na centru, ne znam je li faula napravio.
Pelo je napisao/la:Sta kaze neki lik "Uklizi Harise, nije beton"
Sent from my HTC One using Tapatalk
Njegova rodjena sestra je za njega izjavila da je mogao mnogo bolju karijeru napraviti da nije bio lijeni "crnogorac". Licno mu poznajem par rodaka u Gusinju (imam neke dalje rodjake dole) i decko ima taj njihov mentalitet. Orilo-gorilo. Generalno mi je jedan od drazih igraca u repki al danas stvarno nije bio na terenu. Gdje je on bio Boga pitaj.jasmin10 je napisao/la:Nevjerovatno drag igrač ali ne može on protiv ozbiljnog protivnika. Ne znam je li iko zapazio situaciju kada ne smije da krene glavom na loptu. Nama treba 11 ratnika protiv Belgije, a on se sklanja da ga se ne bi slučajno neko udario.
Cijelo drugo poluvrijeme proveo na centru, ne znam je li faula napravio.
Hoces Dzadzala i pjevaca recimoKawhi je napisao/la:Zasto je on siguran u prvih 11 stalno?
Ako Haris bude igrao u prvih 11 protiv Grka, nemamo šta tražiti.balotelli90 je napisao/la:bravo
a oni guraju neke cimirote, a momak najgori danas bio
Kod uopste spominje Cimirota ? Ti kao da nisi gledao zadnje dvije utakmice u kojima je Haris bio naš najlošiji igrač.balotelli90 je napisao/la:Može cimirot, inače najgori igrač na današnjem meču
Sorry prika, po meni je on igrac manje.MiiisssskeeBh je napisao/la:Moze Hare igrati u formaciji 451,ali ne kao zadnji vezni nego malo naprijed sa Pjanicem a iza njih DMF a Lulic i Hajrovic po krilima,ja bih tako protiv Grka,imali bi zagarantovan posjed lopte i bili bi opasniji ako Pjanica markiraju a pokusace,jednostavno Medo je zna podvaliti a tu Dzeko stupa na scenu,ovo ostalo je sve talasika da oprosti drug @Dubrovnik
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, meecko i 18 gostiju.