A sta moze sad UG... Jedino probat sa nekim protestnim šetnjamatuzlak1987 je napisao/la:Napraviti skup pa neka dodje ko moze i pokaze nezadovoljstvo.
Sta ceka UG?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad vidim ovog imbecila Indira, dan mi upropasti, kakva teleća faca, vidiš mu na faci da je glup.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
bas me zanima dal ce nakon prodaje Indira brojnost u kopu porast il ce se i ona saka jada rasut :lol:
sada ocekujem da neko ko ima muda ode na sjever i preuzme grupu, svi znamo ko bi to mogao biti, jer Indir nikada manju podrsku nije imao i cisto sumnjam da bi se ona saka jada smijela suprostavit eventualnom novom vodji
kako bih volio da ta osoba poprica s vidjenijim i postovanijim clanovima Fukara koji vise nisu na sjeveru, da se okupi raja iz mahala i da odu na sjever preuzet vodstvo grupe i da Fukare budu kao nekada
kada ako ne sada kada je najpotrebnije..
sada ocekujem da neko ko ima muda ode na sjever i preuzme grupu, svi znamo ko bi to mogao biti, jer Indir nikada manju podrsku nije imao i cisto sumnjam da bi se ona saka jada smijela suprostavit eventualnom novom vodji
kako bih volio da ta osoba poprica s vidjenijim i postovanijim clanovima Fukara koji vise nisu na sjeveru, da se okupi raja iz mahala i da odu na sjever preuzet vodstvo grupe i da Fukare budu kao nekada
Ma smijurija,Indir i Sanel krezubica i kompanija mogu i cuture "nako" ili pojedinacno kako im volja,ako ih bude Karac branio tuzicu ga Beduinufukaratz je napisao/la:da dom penzionera dodje sa svim grupama i kategorijama invalida pregazit ce komplet sjever ko plitak potokChinaglia je napisao/la:bit ce sjever vs sjever, pa sam sjever ce nalupat onu saku jada sto dodje u kopAerials je napisao/la:Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
mislim da je u nedjelju u 18h na slatini najavljen predizborni skup SDP-a, okupit se i sa transparentima otici na skup i samo skandirat 'Svi smo mi Azmir', bice tu i novine i televizije, pa neka svi prenose poruku nezadovoljstva navijaca Slobode i da se nece to tek tako nijemo posmatrat sta se radi od strane tih grobarastaragarda je napisao/la:A sta moze sad UG... Jedino probat sa nekim protestnim šetnjamatuzlak1987 je napisao/la:Napraviti skup pa neka dodje ko moze i pokaze nezadovoljstvo.
Sta ceka UG?

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Niko ne smije na M.K.Chinaglia je napisao/la:bas me zanima dal ce nakon prodaje Indira brojnost u kopu porast il ce se i ona saka jada rasut
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Smije ChinagliaDoeTz je napisao/la:Niko ne smije na M.K.Chinaglia je napisao/la:bas me zanima dal ce nakon prodaje Indira brojnost u kopu porast il ce se i ona saka jada rasut

"Modra boja,na bijelome platnu,
- Beduin
- Kontakt:
I on sve manje zeli da rizikuje karijeru i ugled sportiste.DoeTz je napisao/la: Niko ne smije na M.K.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izgleda da ovdje mnogima smeta vrhunska podrška sjevera.
SAMOOOOOO GOOOOOOOOOO
SAMOOOOOO GOOOOOOOOOO

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Rizikuje je itekako, samo sto smo mi **** od drzave pa mu moze procBeduin je napisao/la:I on sve manje zeli da rizikuje karijeru i ugled sportiste.DoeTz je napisao/la: Niko ne smije na M.K.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:bit ce sjever vs sjever, pa sam sjever ce nalupat onu saku jada sto dodje u kopAerials je napisao/la:Bit će na kraju zapad vs sjever, a i treba da bude.
dodji ti i nalupaj ih

inace samo pratim nisam ni ja bio nikako od pocetka na utakmici osim ove zadnje u zivinicama gdje smo otisli iz zajebancije..... raspad sistema

Mislis da će ti biti bolje sa nekom drugom strankom?zamorano1plus8 je napisao/la:mislim da je u nedjelju u 18h na slatini najavljen predizborni skup SDP-a, okupit se i sa transparentima otici na skup i samo skandirat 'Svi smo mi Azmir', bice tu i novine i televizije, pa neka svi prenose poruku nezadovoljstva navijaca Slobode i da se nece to tek tako nijemo posmatrat sta se radi od strane tih grobarastaragarda je napisao/la:A sta moze sad UG... Jedino probat sa nekim protestnim šetnjamatuzlak1987 je napisao/la:Napraviti skup pa neka dodje ko moze i pokaze nezadovoljstvo.
Sta ceka UG?
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nije ovdje rijec o strankama i izborima, nego smatram jasmina licno najvise odgovornim za odlazak Azmira, a najvise bi volio kad bi dosao neko ko Azmir za kandidata za nacelnika (pod uslovom da ne prijeti ostavkom cim zagusti
)

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
-
- Kontakt:
E kakvog mi covjeka otjerasmo
najgore je sto ima debila sto sad' podrzavaju indira, karaca, sulju
ko ode u kop stvarno nije normalam... Sad' su dokazali koliko ih boli taki za Slobodom
sad' bas trebamo svi napuniti zapad i navijati za Slobodu i uz to podrzati Azmira, a pljuvati jasmina!
I da pohvalik privrednike na tome sto su vec u prvom danu napravili pomak u klubu, a to je da na tekme idemo na dan utakmice

I da pohvalik privrednike na tome sto su vec u prvom danu napravili pomak u klubu, a to je da na tekme idemo na dan utakmice

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci trpaj igrace u autobus na 4 sata voznje (s pauzom) i theraj ih da pobijede utakmicu. Fenomenalno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E kakvog mi covjeka otjerasmonajgore je sto ima debila sto sad' podrzavaju indira, karaca, sulju
ko ode u kop stvarno nije normalam... Sad' su dokazali koliko ih boli taki za Slobodom
![]()
sad' bas trebamo svi napuniti zapad i navijati za Slobodu i uz to podrzati Azmira, a pljuvati jasmina!
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Druze nema svako privrednike kao mi... Ljudi vole Slobodu, zive za njuRimes87 je napisao/la:Znaci trpaj igrace u autobus na 4 sata voznje (s pauzom) i theraj ih da pobijede utakmicu. Fenomenalno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E kakvog mi covjeka otjerasmonajgore je sto ima debila sto sad' podrzavaju indira, karaca, sulju
![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jel gledo neko taj jutarnji na tkbi jel istina da je Azmir reko ako neko ponudi iz grada da ucestvuje sa pola para da bi se vratio
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte linkxeksor je napisao/la:Jel gledo neko taj jutarnji na tkbi jel istina da je Azmir reko ako neko ponudi iz grada da ucestvuje sa pola para da bi se vratio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
i ja trazim link al nema nigde hamanstaragarda je napisao/la:Dajte linkxeksor je napisao/la:Jel gledo neko taj jutarnji na tkbi jel istina da je Azmir reko ako neko ponudi iz grada da ucestvuje sa pola para da bi se vratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.