Ma dobro slažem se. Nikad neće biti kao što je bilo, ali bojim se da ne izgubimo osjećaj za kvalitet skroz. Kad pročitaš šta se ovdje sve piše o nekim igraćima ne možeš da vjeruješ. Eto sad je glavna priča da Lazo nosa dvojicu, otvara nekakve prostore, spušta lopte i ostala sranja. Jeb.emu pamtim Jankovića, Papricu, Mihajla, Stanića, Vazdu itd. pa ne skontah da je fol da centarfor nosa dvojicu. Pa nije Momir Rnić iz Metaloplastike. Ako napadač, centarfor, klinac palac zovi ga kako hoćeš u ovakvoj ligi u Željinom dresu ne može dati 15 golova u sezoni **** ga, nije on ni zašta. Ustvari ispade da napadači kod nas više i ne postoje. Mog'o bi npr. i onaj Mešić ili Bogićević komotno biti centarfor. Mogu nosat', znaju glavom, zicere pogađat' više nije obavezno, ne moraš biti ni brz, ne moraš znati ni čovjeka okrenut' u 16, ni 9 na leđima imati, ne moraš ispade ništa. Ispade kad ne znaš šta ćeš od čovjeka stavi ga na centarfora jer tamo može najmanje zajeb.at. Bojim se da ima masa mlađe raje da pravog napadača nisu nikad uživo ni vidjeli. Da se razumijemo da ne bi neko po meni opleo. Ovo nema veze nikakve s Amarom i njegovim znanjem ili taktikom. Govorim generalno.Seyo_TM je napisao/la:camac brate dobro moras spustit kriterij ili barem prestat porediti sa onim prije, jer bojim se da nikad neces biti sretan sa ekipom...prevelika je razlika i previse se degradiralo sve...mozda za par godina, naravno ako nastavimo ovim tempom ici naprijed...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sve to stoji drug moj ali u skladu sa mogucnostima od Vazde ja ne vidjoh to sto ti govoris!čamac je napisao/la:Ma dobro slažem se. Nikad neće biti kao što je bilo, ali bojim se da ne izgubimo osjećaj za kvalitet skroz. Kad pročitaš šta se ovdje sve piše o nekim igraćima ne možeš da vjeruješ. Eto sad je glavna priča da Lazo nosa dvojicu, otvara nekakve prostore, spušta lopte i ostala sranja. Jeb.emu pamtim Jankovića, Papricu, Mihajla, Stanića, Vazdu itd. pa ne skontah da je fol da centarfor nosa dvojicu. Pa nije Momir Rnić iz Metaloplastike. Ako napadač, centarfor, klinac palac zovi ga kako hoćeš u ovakvoj ligi u Željinom dresu ne može dati 15 golova u sezoni **** ga, nije on ni zašta. Ustvari ispade da napadači kod nas više i ne postoje. Mog'o bi npr. i onaj Mešić ili Bogićević komotno biti centarfor. Mogu nosat', znaju glavom, zicere pogađat' više nije obavezno, ne moraš biti ni brz, ne moraš znati ni čovjeka okrenut' u 16, ni 9 na leđima imati, ne moraš ispade ništa. Ispade kad ne znaš šta ćeš od čovjeka stavi ga na centarfora jer tamo može najmanje zajeb.at. Bojim se da ima masa mlađe raje da pravog napadača nisu nikad uživo ni vidjeli. Da se razumijemo da ne bi neko po meni opleo. Ovo nema veze nikakve s Amarom i njegovim znanjem ili taktikom. Govorim generalno.Seyo_TM je napisao/la:camac brate dobro moras spustit kriterij ili barem prestat porediti sa onim prije, jer bojim se da nikad neces biti sretan sa ekipom...prevelika je razlika i previse se degradiralo sve...mozda za par godina, naravno ako nastavimo ovim tempom ici naprijed...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
evo jedna bitna informacija u vezi Zebe papiri mu jos nisu gotovi 100% tako da mozda nece igrat u Izraelu inf sa vecerasnjeg treninga naculo se jbg
bas kontam sta je lose na redu nakon tekme sa cibaliom i evo nije se dugo cekalostrumf je napisao/la:evo jedna bitna informacija u vezi Zebe papiri mu jos nisu gotovi 100% tako da mozda nece igrat u Izraelu inf sa vecerasnjeg treninga naculo se jbg

E ne mogu da vjerujem, zar i ovo!strumf je napisao/la:evo jedna bitna informacija u vezi Zebe papiri mu jos nisu gotovi 100% tako da mozda nece igrat u Izraelu inf sa vecerasnjeg treninga naculo se jbg

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nadam se da to nije istina,a ako jest da ce se rijesiti za ova 4 dana.To bi bilo ravno katastrofi,al sta se moze:(( 

Vazda je izmislio strijelca za sve ove što poslije njega dođoše mada sam ga spomen'o čisto reda radi da ima neko i poslije rata. Znaš i sam da mu je domet prije rata bio da bude rezerva.pile87 je napisao/la:Sve to stoji drug moj ali u skladu sa mogucnostima od Vazde ja ne vidjoh to sto ti govoris!čamac je napisao/la:Ma dobro slažem se. Nikad neće biti kao što je bilo, ali bojim se da ne izgubimo osjećaj za kvalitet skroz. Kad pročitaš šta se ovdje sve piše o nekim igraćima ne možeš da vjeruješ. Eto sad je glavna priča da Lazo nosa dvojicu, otvara nekakve prostore, spušta lopte i ostala sranja. Jeb.emu pamtim Jankovića, Papricu, Mihajla, Stanića, Vazdu itd. pa ne skontah da je fol da centarfor nosa dvojicu. Pa nije Momir Rnić iz Metaloplastike. Ako napadač, centarfor, klinac palac zovi ga kako hoćeš u ovakvoj ligi u Željinom dresu ne može dati 15 golova u sezoni **** ga, nije on ni zašta. Ustvari ispade da napadači kod nas više i ne postoje. Mog'o bi npr. i onaj Mešić ili Bogićević komotno biti centarfor. Mogu nosat', znaju glavom, zicere pogađat' više nije obavezno, ne moraš biti ni brz, ne moraš znati ni čovjeka okrenut' u 16, ni 9 na leđima imati, ne moraš ispade ništa. Ispade kad ne znaš šta ćeš od čovjeka stavi ga na centarfora jer tamo može najmanje zajeb.at. Bojim se da ima masa mlađe raje da pravog napadača nisu nikad uživo ni vidjeli. Da se razumijemo da ne bi neko po meni opleo. Ovo nema veze nikakve s Amarom i njegovim znanjem ili taktikom. Govorim generalno.Seyo_TM je napisao/la:camac brate dobro moras spustit kriterij ili barem prestat porediti sa onim prije, jer bojim se da nikad neces biti sretan sa ekipom...prevelika je razlika i previse se degradiralo sve...mozda za par godina, naravno ako nastavimo ovim tempom ici naprijed...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Svaka cast!Stariji,ali objektivno i realno pise.I u pravu si za ovo po nekima ovdje Lazo postade vanzemaljac.Covjek moze svasta procitat,Lazo ovo,Lazo ono,a on jedva hoda.Nazalost boljeg nemamo tacnije imamo Alena,ali nespreman nam ne moze puno pomoci.Do pocetka sezone ce se nadam se spremiti i igrati.čamac je napisao/la:Trenutno nemamo boljeg od Laze i zbog toga mu ide podrška.
S druge strane, mi stariji barem smo se nagledali svašta i moramo reći da nikad goreg centarfora nismo imali ako je on uopšte centarfor. Upamtio sam velikih igraća i brate kad neko ne zna ne zna. Za neke ozbiljnije rezultate moramo imati pravog napadača. To što Amar pravi pitu od govana nije realna slika.
AMAR OSIM!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Sad ce jos malo stranica sa brojem 1921, Lazo ko Lazo vuce ,nosi,tegli itd ali opet respect ,imam osjecaj da ce maybe lazo i uliva golcinu onim Izraelcima.Jaru ne ide i sta jos mi trebamo filozofiju prosipat al eto bice bolje raja sabur .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- Kontakt:
Ma igrace ZEEEEEEBBBBAAAAAAAAAA !
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
lazo je imao priliku protiv cibalije koju nije smio propustiti, bez obzira da li je prijateljska ili ne
Za ove mladje samo da kazem da su bili u stanju gledat Papricu,Mihajlovica,Stanica sta bi onda tek pisali za Lazu,ali nisu vidjeli bolje pa ih razumijem.Osim je predobar trener i samo on zna zasto mu Lazo igra u prvih 11.
Gledao sam ja ali ne fura niko ovdje pricu da je Lazo supermen nego da nije toliko lose kao sto pojedini pokusavaju reci, Amarova konstatacija je da mu je Lazo najkorisni igrac u gostima ( valjda on zna zasto ) i hajde da prekinemo ovu raspravu igrace oni za koje se Amar odluci ( da sam znao ne bi ni pisao da je Alen nespreman povuklo je glupu raspravu, ubuduce cu pametnije odsutiti ).Alipasino je napisao/la:Za ove mladje samo da kazem da su bili u stanju gledat Papricu,Mihajlovica,Stanica sta bi onda tek pisali za Lazu,ali nisu vidjeli bolje pa ih razumijem.Osim je predobar trener i samo on zna zasto mu Lazo igra u prvih 11.
- bistrikboy
- Kontakt:
Lazo je trenutno najbolji spic kojeg imamo i zato igra,kad bude neko bolji igrace
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma ne mogu da vjerujem da neko ne vidi da nam Stana igra beka ( momku svaka cast ) jer drugog nemamo a momak nije bek i bavimo se napadacima kojih imamo koliko toliko a i komplet ekipi bi bilo lakse igrati kad bi imali popunjeno i to mjesto.bistrikboy je napisao/la:Lazo je trenutno najbolji spic kojeg imamo i zato igra,kad bude neko bolji igrace
Dobro nemoraš se deraticassanova je napisao/la:SABURA!ŠtaIma je napisao/la: Kad će taj novi website biti u funkciji.....

Lijepo je biti Manijak!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.