Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
poprskaj ih zajedno sa hazmirom znas li ti mirza sto te tuzlaci zovu mitar? da im izdrkas litar
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jadno, bijedno, gliupo je da nekom igraču treba selektor ili bilo ko drugi da mu nametne autoritet, da bi on poštovao i uvažavao autoritet selektora, da bi davao 100% za reprezentaciju. Pa valjda to svako ima u sebi. To je normalno da radiš. Kad vidim druge države, svi jedva čekaju da igraju za svoju državu ali naši se razmišljaju hoće li više igrati. Pa ako se razmišljaš nemoj ni igrat. Ne govorim ni o jednom igraču konkretno već općenito.
Ja sam govorio o nekim razlozima zašto je Mirza igrao onako loše, odnosno govorio sam o mogućim razlozima. Ali što to nimalo ne opravdava njegovo ponašanje, vidljivo je bilo da nije do kraja poštovao selektora. On kao kapiten je trebao i morao pomoći selektoru da uspostavi autoritet. A Mirza za to ima potreban kapacitet, veliki je igrač, uživa veliko poštovanje navijača. Ono što on kaže 90% navijača, minimalno, to poštuje i vjeruje u to. Ali tu je Mirza zakazao.
Kako god, mislim da još nije vrijeme da ga otpišemo do kraja. Zbog ranijih dešavanja, i njegove prijašnje igre i davanja uvijek 100% od onog što može, mora mu se ovo oprostiti i dati još jedna šansa. Na Mirzi je da je ili iskoristi ili prokocka. Dolazi novi selektor ali to mora biti vrlo brzo a ne kao i ove godine pred sami početak kvalifikacija.
Ja sam govorio o nekim razlozima zašto je Mirza igrao onako loše, odnosno govorio sam o mogućim razlozima. Ali što to nimalo ne opravdava njegovo ponašanje, vidljivo je bilo da nije do kraja poštovao selektora. On kao kapiten je trebao i morao pomoći selektoru da uspostavi autoritet. A Mirza za to ima potreban kapacitet, veliki je igrač, uživa veliko poštovanje navijača. Ono što on kaže 90% navijača, minimalno, to poštuje i vjeruje u to. Ali tu je Mirza zakazao.
Kako god, mislim da još nije vrijeme da ga otpišemo do kraja. Zbog ranijih dešavanja, i njegove prijašnje igre i davanja uvijek 100% od onog što može, mora mu se ovo oprostiti i dati još jedna šansa. Na Mirzi je da je ili iskoristi ili prokocka. Dolazi novi selektor ali to mora biti vrlo brzo a ne kao i ove godine pred sami početak kvalifikacija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
naravno da ce Mirza biti tu vec za kvale za svjetsko prvenstvo....sa kvalitetnih selektorom koji ima muda i autoriteta za razliku od ove varalice...uz iskusnijeg Jusufa ...starijeg Mirzu za jos jednu god iskustva u NBA....iskusnijeg Musu...dobrog crnca mislim da ce to biti fino...ali kljucni je selektor i savez ...tu se stvari moraju promjeniti jer ako postave opet neku marionetu kao ova izdajica onda pisi propalo....@Uno brate naravno da je potreban selektor....to je najbitnija karika ...ponavljam Mirza ni jednom selektoru nije pravio probleme osim ovom cirkusantu....slucajnost ???
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dva imena pau gasol i dirk nowitzkiUnofficialpage je napisao/la:Jadno, bijedno, gliupo je da nekom igraču treba selektor ili bilo ko drugi da mu nametne autoritet, da bi on poštovao i uvažavao autoritet selektora, da bi davao 100% za reprezentaciju. Pa valjda to svako ima u sebi. To je normalno da radiš. Kad vidim druge države, svi jedva čekaju da igraju za svoju državu ali naši se razmišljaju hoće li više igrati. Pa ako se razmišljaš nemoj ni igrat. Ne govorim ni o jednom igraču konkretno već općenito.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne pisi nebuloze za Francusku kad nisi upucen.Collet i jeste selektor upravo zbog Parkera i zbog te cinjenice Tony tamo moze da radi sta hoce.Pola akcija koje igraju je on donio iz San Antonia i postavio ih,te upravo on ne da savezu da ga smjene,jer se Tony slaze sa njim,bez obzira na sve neuspjehe koje su imali.Nadalje,Collet mu je i trener u klubu ciji je Tony vlasnik.Epidaurus je napisao/la:Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 sep 2016, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Mirza Teletović
Navedi mi jednog, kojem nije pravio probleme!delinjo je napisao/la: ...ponavljam Mirza ni jednom selektoru nije pravio probleme osim ovom cirkusantu....slucajnost ???
Jedna vrlo bitna stvar u ovoj priči je, da ga je konačno neko odstranio iz ekipe.
To bi moglo da ima pozitivan efekat na neka buduca okupljanja.
Sad je prilicno prokocko povjerenje velikog broja navijaca.. Iako jos uvijek mu dosta ljudi vjeruje i dalje ga gotivi.
Medjutim, ako se slicne stvari dese sa sljedecim selektorom, onda ce se definitivno znati da nije samo do selektora..
Ili ce se poklopit ušima i dokazat prije svega na terenu da je patriota i profesionalac. Ili ce se povuci iz repke, naravno uz neko opravdano obrazlozenje.
Za nas navijace win-win situacija. Ako bude dolazio potrudice se da valja, a ako ne, onda i ne valja i ne treba nam.
Kao košarkaša ga neizmjerno gotivim... Ostalo na zalost vise ne
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vidis kako lupas....da malo pratis kosarku znao bi da je Collet upravo selektor zbog Parkera i da mu zbog njega ne mogu dati noguEpidaurus je napisao/la:Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sapce je napisao/la:Navedi mi jednog, kojem nije pravio probleme!delinjo je napisao/la: ...ponavljam Mirza ni jednom selektoru nije pravio probleme osim ovom cirkusantu....slucajnost ???
Jedna vrlo bitna stvar u ovoj priči je, da ga je konačno neko odstranio iz ekipe.
Sad je prilicno prokocko povjerenje velikog broja navijaca.. Iako jos uvijek mu dosta ljudi vjeruje i dalje ga gotivi.
Medjutim, ako se slicne stvari dese sa sljedecim selektorom, onda ce se definitivno znati da nije samo do selektora..
Ili ce se poklopit ušima i dokazat prije svega na terenu da je patriota i profesionalac. Ili ce se povuci iz repke, naravno uz neko opravdano obrazlozenje.
Za nas navijace win-win situacija. Ako bude dolazio potrudice se da valja, a ako ne, onda i ne valja i ne treba nam.
molim te nemoj nasjedati na te nebuloze...pa situacije sa derneka i pijancenja na pripremama su skrenuli na Mirzu....da je Mirza problem nase kosarke mi bi bili sretni i zadovoljni....fazon je sto je sav javasluk i amaterizam iskihao Mirza ....uglavnom vrijeme ce uciniti svoje pacemo vidjeti ko je upravu....Mirza treba nama ...treba nasoj kosarci a izdajica i ljudi iz saveza nam ne trebaju i nikada nam nece trebati....harmonija je cudu i trener koji mora nametnuti da ga svi postuju i uvazavaju...ako to nema taj trener ne moze biti na klupi jedne normalne reprezentacije ma nema teoretske sanse...nije ovo samo kod nas ovakvih situacija imas gdje hoces samo eto sto je kod nas isplivalo na povresinu zbog sukoba sa Musom...recenica u kojoj Mirza govori kako je lakse ubaciti 30 poena u NBA nego 15 za repku mozda najbolje oslikava ovu situaciju....prvo mu dozvolis ispucavanje i ne znas napraviti akciju za njega pa poslije pokusavas svaliti sve njega kad ne ide....a da je Mirzi ulazilo ono sve preko ruke sad bi on bio trenercina sebi pripisao zasluge ...kao sto je lupao da protiv Svedske Mirza i Jusuf na njegov nagovor prenosili loptu...smijesno..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kakve nebuloze? postavio sam ti jedno obicno pitanje.. kome nije pravio probleme?delinjo je napisao/la:Sapce je napisao/la:Navedi mi jednog, kojem nije pravio probleme!delinjo je napisao/la: ...ponavljam Mirza ni jednom selektoru nije pravio probleme osim ovom cirkusantu....slucajnost ???
molim te nemoj nasjedati na te nebuloze...pa situacije sa derneka i pijancenja na pripremama su skrenuli na Mirzu....da je Mirza problem nase kosarke mi bi bili sretni i zadovoljni....fazon je sto je sav javasluk i amaterizam iskihao Mirza ....uglavnom vrijeme ce uciniti svoje pacemo vidjeti ko je upravu....Mirza treba nama ...treba nasoj kosarci a izdajica i ljudi iz saveza nam ne trebaju i nikada nam nece trebati....harmonija je cudu i trener koji mora nametnuti da ga svi postuju i uvazavaju...ako to nema taj trener ne moze biti na klupi jedne normalne reprezentacije ma nema teoretske sanse...nije ovo samo kod nas ovakvih situacija imas gdje hoces samo eto sto je kod nas isplivalo na povresinu zbog sukoba sa Musom...recenica u kojoj Mirza govori kako je lakse ubaciti 30 poena u NBA nego 15 za repku mozda najbolje oslikava ovu situaciju....prvo mu dozvolis ispucavanje i ne znas napraviti akciju za njega pa poslije pokusavas svaliti sve njega kad ne ide....a da je Mirzi ulazilo ono sve preko ruke sad bi on bio trenercina sebi pripisao zasluge ...kao sto je lupao da protiv Svedske Mirza i Jusuf na njegov nagovor prenosili loptu...smijesno..
uopste ne spominjem Mulu. on je zavrsena prica. nije nikad ni trebo biti tu!
naravno da je u nba lakse dati 30 nego za repku 15. ima tu vise razloga, zasto je to tako, malo ima veze i sa pravilima, statusom u ekipi, izigranim akcijama, fizickom spremom itd.
naravno da nam on treba. al ovakav kakav je bio, nanio je od pocetka vise stete nego koristi.
imace vjerovatno sansu za popravni.
kakve nebuloze? postavio sam ti jedno obicno pitanje.. kome nije pravio probleme?
naravno da je u nba lakse dati 30 nego za repku 15. ima tu vise razloga, zasto je to tako, malo ima veze i sa pravilima, statusom u ekipi, izigranim akcijama, fizickom spremom itd.
naravno da nam on treba. al ovakav kakav je bio, nanio je od pocetka vise stete nego koristi.
imace vjerovatno sansu za popravni.[/quote]
izvini drug zaboravio sam maloprije da odgovorim na pitanje halali....Dusku nije pravio probleme i igrao je **** kvalifikacije ...nije igrao eurobasket ali garantujem iz opravdanih razloga jer je igrao **** kvale i to cak na klupi pocinjao utakmice i nema razloga da sabotira eurobasket...bila je tu bolest i svasta nesto znamo svi o cemu se radi...kod Ace je takodjer igrao cuveni eurobasket i zamalo nas odveo u drugi krug gdje smo svrsavali na njegove trice sa parkigna ....i oni emotivni zagrljaji sa Acom na presicama ....kako je to bilo lijepo vidjeti za samo par godina ova izdajica je srozala ovu repku i velikog Mirzu...slazem se da je Mirza bio neodgovoran jer je dosao nespreman ja samo to njemu stavljam na teret...ispucavanja jok ....da je izdajica bar jednu akciju napravio za njega ne bi gledali ispucavanja...da je u losoj formi to je cinjenica kao kuca ali da se trebamo takvog igraca odreci mi je van svake pameti iskreno..
imace vjerovatno sansu za popravni.[/quote]
izvini drug zaboravio sam maloprije da odgovorim na pitanje halali....Dusku nije pravio probleme i igrao je **** kvalifikacije ...nije igrao eurobasket ali garantujem iz opravdanih razloga jer je igrao **** kvale i to cak na klupi pocinjao utakmice i nema razloga da sabotira eurobasket...bila je tu bolest i svasta nesto znamo svi o cemu se radi...kod Ace je takodjer igrao cuveni eurobasket i zamalo nas odveo u drugi krug gdje smo svrsavali na njegove trice sa parkigna ....i oni emotivni zagrljaji sa Acom na presicama ....kako je to bilo lijepo vidjeti za samo par godina ova izdajica je srozala ovu repku i velikog Mirzu...slazem se da je Mirza bio neodgovoran jer je dosao nespreman ja samo to njemu stavljam na teret...ispucavanja jok ....da je izdajica bar jednu akciju napravio za njega ne bi gledali ispucavanja...da je u losoj formi to je cinjenica kao kuca ali da se trebamo takvog igraca odreci mi je van svake pameti iskreno..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Kako pojedini pisu kao da BiH ima 10 NBA kosarkasa pa mozemo birati. Covjek je gino za dres I davao je uvijek 100% od sebe za repku u vecini slucajeva.
Sad sto vi podrzavate malog ili onog kocijasa izdajnika to je vasa stvar a culi ste I sami gdje on rece dok ga noge nose igrat ce za repku. Tako opusteno samo.
Sad sto vi podrzavate malog ili onog kocijasa izdajnika to je vasa stvar a culi ste I sami gdje on rece dok ga noge nose igrat ce za repku. Tako opusteno samo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Kako pojedini pisu kao da BiH ima 10 NBA kosarkasa pa mozemo birati. Covjek je gino za dres I davao je uvijek 100% od sebe za repku u vecini slucajeva.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Jedini koji lupa si ti.delinjo je napisao/la:vidis kako lupas....da malo pratis kosarku znao bi da je Collet upravo selektor zbog Parkera i da mu zbog njega ne mogu dati noguEpidaurus je napisao/la:Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.
Momak sve sto je napisao upravu je 100%.Collet je nula od trenera i to je cinjenica,ali je jos uvijek trener samo zato sto ga svi postuju,sto opet dolazimo do zakljucka da je to do mentaliteta igraca kakav je parker i mentaliteta igraca kakav je mirza.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Vidilo se, evo I dokaza koliko je ljut Aco bio na MirzuRichmanBiH je napisao/la:Mirza je i Aci pravio probleme.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dosli smo do toga da je upoznavanje grada i saigraca opravdan razlog da se neodazove na EB
ee jadnici obicni
Izmedju Damira i Mirze ja biram reprezentaciju maloumnici, Damiru noga jer nije ispunio cilj i jer je imao dosta propusta, Mirzi noga jer je smrad bahati

Izmedju Damira i Mirze ja biram reprezentaciju maloumnici, Damiru noga jer nije ispunio cilj i jer je imao dosta propusta, Mirzi noga jer je smrad bahati
Nad tobom sunce najljepše sja
Da hoce i tebi neko dati nogu, najveci si troll od Harisovog stolovanja....pinoglavi je napisao/la:Dosli smo do toga da je upoznavanje grada i saigraca opravdan razlog da se neodazove na EBee jadnici obicni
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1pinoglavi je napisao/la:Dosli smo do toga da je upoznavanje grada i saigraca opravdan razlog da se neodazove na EBee jadnici obicni

ZZ
Nek banuju svejedno se nema nista normalno procitati. Zauzimate strane a nijedna strana nije za reprezentacijuHonorar je napisao/la:Da hoce i tebi neko dati nogu, najveci si troll od Harisovog stolovanja....pinoglavi je napisao/la:Dosli smo do toga da je upoznavanje grada i saigraca opravdan razlog da se neodazove na EBee jadnici obicni
Smijesno je ikoga braniti u svemu ovome i traziti glavnog krivca jer su za mene svi krivi od saveza, selektora, i nasih zvjezdica. Nabiti sve nabrojane nogom u guzicu pa da gledam Gordica, Halilovica i Milosevica kako ginu na parketu sa kvalitetnim selektorom i bit ce mi puno srce
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.