FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dvije godine prije gasenja Dite posjeta nikad slabija, svi "odustali", gasi se Dita i niko nista.
Izvolite bojkotovati i ponoviti istu gresku opet.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Hipoteticki govorim: eto imali bismo grad i dupli veci budzet od Radnika, sasvim dovoljno i ne moze niko reci da je neizvodivo.tuzlak1987 je napisao/la:Nemamo mi Krstajica. Mi bi sa 500 hiljada bankrotirali za dva mjeseca, a u ligi bi bili vjerovatno zadnji. U Federalnoj bi sa tim parama izborili opstanak ..Beduin je napisao/la:Costacurta - ti si za to da grad svake godine izdvaja milion KM + odrzava stadion i placa komunalije?
Azmir je jos davno izjavio da od grada trazi vecu potporu samo dok se dugovi ne pivracaju, tj. on ce preuzeti odgovornost na igrace i vodjenje tima, a grad na dugove zbog kojih je i sam direktni krivac. To mi je fer deal, a da svake godine grad izdvaja milionske cifre na jedan klub, a grad u velikoj dubiozi i nezaposlenost je jedina koja cvjeta u Tuzli, to mi je nerezonski i nelogicno ocekivati, pogotovo imajuci u vidu koliko zaista se Sloboda voli i prati kod nas.
Pa jedan Zeljo onda zasluzuje barem 2mil svake godine od grada Sarajeva, ali ljudi furaju da imaju svoj stadion, da ih niko ne handri, idu na samoodrzivost a ne na gradsku milostinju.
Ako je Radnik imao onakvu sezonu sa budzetom od cirka 500.000, onda nama ni ne treba Azmir, vec samo te gradske pare i sposobnog trenera koji nece svaku usranu pauzicu bjezati u etno sela i sto dalje od Tuzle da bi imali potreban "mir" i opet igrali lose i losije.
Jbm li ti Husrefe.

I onda se opet vratis na postojece dugove koji su omca oko vrata Slobode i razbudis se.
Skver je u pravu, vidicemo sta ce biti do izbora, a ako ostane kako jeste i ova granitura sa fotografije bude ordinirala na Tusnju onda posle izbora cu i na poklonito nekome sezonsku ili je pocjepati na sred Tusnja pa neka Indir i Karac finansiraju klub i pozivaju raju.
Do tad cu se i ja primiriti na forumu i pretezno samo citati novosti.
Xeksor i Probisvjet - pa to i jeste finta, Sloboda se mora predati nekome ko ce ulagati i imati upravljacka prava kao u Sarajevu, ali i sam Azmir je govorio da to nece, nece da privatizuje klub vec da se svi borimo za njega. Sta se ja imam boriti, dadnen koliko mogu i imam, grad mora dati klub Azmiru, a prije toga Azmir javno mora obznaniti zeli li ta upravljacka prava i pod kojim uslovima, pa ako mu ne zele dati da upravljacka prava onda javno da rekne ko je to odbio i zasto, zatim odes i cujes i drugu stranu i javno obznanis. Na kraju krajeva u emisiju zovnes Azmira i onoga ko ne zeli da mu dadne klub na upravljanje, javno suceljavanje imas i argumentovano neka svi kazu sta imaju i neka javnost zna na cemu je, ko laze i ko opstruira i sta opstruira.
Ali kako to ocekivati kad nemas spacnog novinara niti emisiju/tv kucu koja ce to odraditi kako treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Nismo je mi ugasili, nego Jasmin i klika. Nije klub propao zbog 1000KM za ulaznice, nego zbog mafijasa koji su krali, isto kao sto su krali FK.pinoglavi je napisao/la:Dvije godine prije gasenja Dite posjeta nikad slabija, svi "odustali", gasi se Dita i niko nista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al nismo zato qurcem mrdnuli. Nije problem bojkotovati sad Slobodu ali mi smijesno jer ce se bojkot na kraju zavrsit kljucem u bravu kao za Ditu. I sta smo uradili, nismo nista. Ne kontriram ja vama svima nego ako cemo nesto raditi daj da to ima smisla za Slobodu a ne iz inata.Probisvjet je napisao/la:Nismo je mi ugasili, nego Jasmin i klika. Nije klub propao zbog 1000KM za ulaznice, nego zbog mafijasa koji su krali, isto kao sto su krali FK.pinoglavi je napisao/la:Dvije godine prije gasenja Dite posjeta nikad slabija, svi "odustali", gasi se Dita i niko nista.
Pa eto, imaš li ti kakvu ideju druže? Meni razni scenariji prolaze kroz glavu kako i šta uraditi, ali mi ništa nema smisla, jer tužna je istina da ćemo kao navijači biti podjeljeni sa ovim novim ljudima što će preuzeti klub na sebe.pinoglavi je napisao/la:Al nismo zato qurcem mrdnuli. Nije problem bojkotovati sad Slobodu ali mi smijesno jer ce se bojkot na kraju zavrsit kljucem u bravu kao za Ditu. I sta smo uradili, nismo nista. Ne kontriram ja vama svima nego ako cemo nesto raditi daj da to ima smisla za Slobodu a ne iz inata.Probisvjet je napisao/la:Nismo je mi ugasili, nego Jasmin i klika. Nije klub propao zbog 1000KM za ulaznice, nego zbog mafijasa koji su krali, isto kao sto su krali FK.pinoglavi je napisao/la:Dvije godine prije gasenja Dite posjeta nikad slabija, svi "odustali", gasi se Dita i niko nista.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
ta će ti stav, eto imaš sliku, to je stav grupeSariel je napisao/la:oce li u skorije vrjeme i stav grupoe povodom novonastale situacije???

- Probisvjet
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Hipoteticki govorim: eto imali bismo grad i dupli veci budzet od Radnika, sasvim dovoljno i ne moze niko reci da je neizvodivo.tuzlak1987 je napisao/la:Nemamo mi Krstajica. Mi bi sa 500 hiljada bankrotirali za dva mjeseca, a u ligi bi bili vjerovatno zadnji. U Federalnoj bi sa tim parama izborili opstanak ..Beduin je napisao/la:Costacurta - ti si za to da grad svake godine izdvaja milion KM + odrzava stadion i placa komunalije?
Azmir je jos davno izjavio da od grada trazi vecu potporu samo dok se dugovi ne pivracaju, tj. on ce preuzeti odgovornost na igrace i vodjenje tima, a grad na dugove zbog kojih je i sam direktni krivac. To mi je fer deal, a da svake godine grad izdvaja milionske cifre na jedan klub, a grad u velikoj dubiozi i nezaposlenost je jedina koja cvjeta u Tuzli, to mi je nerezonski i nelogicno ocekivati, pogotovo imajuci u vidu koliko zaista se Sloboda voli i prati kod nas.
Pa jedan Zeljo onda zasluzuje barem 2mil svake godine od grada Sarajeva, ali ljudi furaju da imaju svoj stadion, da ih niko ne handri, idu na samoodrzivost a ne na gradsku milostinju.
Ako je Radnik imao onakvu sezonu sa budzetom od cirka 500.000, onda nama ni ne treba Azmir, vec samo te gradske pare i sposobnog trenera koji nece svaku usranu pauzicu bjezati u etno sela i sto dalje od Tuzle da bi imali potreban "mir" i opet igrali lose i losije.
Jbm li ti Husrefe.
I onda se opet vratis na postojece dugove koji su omca oko vrata Slobode i razbudis se.
Skver je u pravu, vidicemo sta ce biti do izbora, a ako ostane kako jeste i ova granitura sa fotografije bude ordinirala na Tusnju onda posle izbora cu i na poklonito nekome sezonsku ili je pocjepati na sred Tusnja pa neka Indir i Karac finansiraju klub i pozivaju raju.
Do tad cu se i ja primiriti na forumu i pretezno samo citati novosti.
Xeksor i Probisvjet - pa to i jeste finta, Sloboda se mora predati nekome ko ce ulagati i imati upravljacka prava kao u Sarajevu, ali i sam Azmir je govorio da to nece, nece da privatizuje klub vec da se svi borimo za njega. Sta se ja imam boriti, dadnen koliko mogu i imam, grad mora dati klub Azmiru, a prije toga Azmir javno mora obznaniti zeli li ta upravljacka prava i pod kojim uslovima, pa ako mu ne zele dati da upravljacka prava onda javno da rekne ko je to odbio i zasto, zatim odes i cujes i drugu stranu i javno obznanis. Na kraju krajeva u emisiju zovnes Azmira i onoga ko ne zeli da mu dadne klub na upravljanje, javno suceljavanje imas i argumentovano neka svi kazu sta imaju i neka javnost zna na cemu je, ko laze i ko opstruira i sta opstruira.
Ali kako to ocekivati kad nemas spacnog novinara niti emisiju/tv kucu koja ce to odraditi kako treba.
Oni bi jedva docekali da Azmir trazi ulagacka prava da ga optuze da hoce privatizovati klub. Valjda vlasnik bi trebalo da objavi da prodaje ulagacka prava, a to je opstina i UG. Neda Jasmin nista, kao da je to njegova cacevina. Ono sto pravi, to su njegove djecacke zelje, a ne zelje Tuzlaka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma oni ako zele da ugase ugasiti ce. Vidis da su nam navijaci i UG potkupljeni. Niko nece nista organizuje i svi sute.pinoglavi je napisao/la: Al nismo zato qurcem mrdnuli. Nije problem bojkotovati sad Slobodu ali mi smijesno jer ce se bojkot na kraju zavrsit kljucem u bravu kao za Ditu. I sta smo uradili, nismo nista. Ne kontriram ja vama svima nego ako cemo nesto raditi daj da to ima smisla za Slobodu a ne iz inata.
Ti ako zelis nesto pozitivno da napravis neces moci, kada nisu mogle krupne ribe neces moci ni ti. Imas samo opciju da pratis losu Slobodu, dok je ne ugase. Krasti ce, raditi sta hoce. Ti mozes samo pogledati utakmicu i otici kuci.
I 10 KM sto ulozis za utakmicu otici ce nekom i zdravo. A oni ce za mjesec da pricaju kako je Azmir kriv jer oni ne mogu da izmire obaveze prema igracima i za utakmice i za pripreme i kako im je ostavio taj teret kako bi kupovali vrijeme.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 sep 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
dajte link ako bude od te emisije na TK
A nemam jarane zato i pisem ovdje. Bojkot s nekim jasnim ciljevima je odlicna stvar ali ovo se sad pise o bojkotu iz inata. Skinut faraona iz fotelje da dodje neko ko ce uraditi nesto za Slobodu je fantasticna stvar, pozivati da se glasa za druge, iako njih mozda jos vise boli qurac za sport, samo kako bi se inatili faraonu nema bas smisla. Ako se sve ovo zavrsi ovako i poslije izbora i masa okrene ledja Slobodi radit ce s kluba sta god hoce i kad im je qurcu cejf ce ga i ugasiti. Meni to i nije bas neka odlicna ideja iako je i meni preko qurca svega kao i svima.vamaRimes87 je napisao/la: Pa eto, imaš li ti kakvu ideju druže? Meni razni scenariji prolaze kroz glavu kako i šta uraditi, ali mi ništa nema smisla, jer tužna je istina da ćemo kao navijači biti podjeljeni sa ovim novim ljudima što će preuzeti klub na sebe.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasmin o FK Slobodi!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro eto znamo @pinoglavi koga necemo i koga zelimo da izbacimo iz kombinacija oko kluba.
Ali jel znamo koga da postavimo? Nemamo koga, nema niko full paket kao Azmir. Koga god da stavis iako ima dobru namjeru Faraon, Indir, Karac, neki iz UG te Ibric i Kurevic koji su kofol fini ce ga izebat u mozak i poraziti ga. Mogu mu napraviti milion malih sabotaza.
Znaci mene boli briga sta ce se desiti dalje, grad ne moze nize pasti. A ti se bojis sta ce biti sa grada. Bitno je vijece, bitno je da se promijene ljudi u vijecu i da dodju novi koji su otvoreni za ideje i koji nisu iz SDP da guraju svoje 15 godina i da tu ne mozes uraditi nista pored njih. Sa padom Faraona i vijeca pada i Berba, pada i Indir i Karac i svi ostali qrcevi, a ne samo Faraon. Pada ta citava njegova sema. Sto mu to ne bi uradili?
Ali jel znamo koga da postavimo? Nemamo koga, nema niko full paket kao Azmir. Koga god da stavis iako ima dobru namjeru Faraon, Indir, Karac, neki iz UG te Ibric i Kurevic koji su kofol fini ce ga izebat u mozak i poraziti ga. Mogu mu napraviti milion malih sabotaza.
Znaci mene boli briga sta ce se desiti dalje, grad ne moze nize pasti. A ti se bojis sta ce biti sa grada. Bitno je vijece, bitno je da se promijene ljudi u vijecu i da dodju novi koji su otvoreni za ideje i koji nisu iz SDP da guraju svoje 15 godina i da tu ne mozes uraditi nista pored njih. Sa padom Faraona i vijeca pada i Berba, pada i Indir i Karac i svi ostali qrcevi, a ne samo Faraon. Pada ta citava njegova sema. Sto mu to ne bi uradili?
pinoglavi je crveni sto se vidi i po njegovom avataru
podmece to na jedan neofiran i lukav nacin, al kao mnogo inteligentna persona uspio sam ga prokuzit
pinoglavi OUT
podmece to na jedan neofiran i lukav nacin, al kao mnogo inteligentna persona uspio sam ga prokuzit
pinoglavi OUT
Citam i nemogu da vjerujem koja smo mi **** od ljudi.
AZMIRE IDI U SARAJEVO I ULAZI SVOJE PARE. Makar ces nesto zaradit.
A sto se tice izbora idemo promjenit faraona pa ako i taj sljedeci nebude podoban opet cemo mjenjat. Nemamo sta izgubit.
A sto se tice cijelog grada sta je to jasmin napravio sem parkova, fontana i jezera? Nije otvorio nit jedno radno mjesto. Mnogo nas sa ovog foruma je bilo po Iraqu, Afganistanu i ostalim P.M. da obezbijedimo za egzistenciju on i vlastodrzci su nas na to natjerali.
Stoga nemamo mi sta izgubit ako ga otjeramo. Ovako samo produzavamo agoniju.
Nabijem ja vise i pisca i njegove privrednike sa slike.
A sto se tice izbora idemo promjenit faraona pa ako i taj sljedeci nebude podoban opet cemo mjenjat. Nemamo sta izgubit.
A sto se tice cijelog grada sta je to jasmin napravio sem parkova, fontana i jezera? Nije otvorio nit jedno radno mjesto. Mnogo nas sa ovog foruma je bilo po Iraqu, Afganistanu i ostalim P.M. da obezbijedimo za egzistenciju on i vlastodrzci su nas na to natjerali.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nighthawk je napisao/la:Citam i nemogu da vjerujem koja smo mi **** od ljudi.

Bravo kraljuNighthawk je napisao/la:Citam i nemogu da vjerujem koja smo mi **** od ljudi.

Nista me 2013 nije otjeralo vani nego bezizlazna situacija,besparica i manjak posla....
A sto se tice FK Sloboda,moj zadnji post ovdje na tu temu glasi a rekao sam i Sulji jutros na fcb na tuz. ..ba u facu,PROMJENITE STATUT,VRATITE STADION SLOBODI,OMOGUCITE DOLAZAK INVESTITORA.SVRHA SKUPSTINE JE TO,DA KLUB NAPREDUJE A NE DA BUDE VASA IGRACKA.POLITIKA MARS OD SLOBODE
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
KlosaruuuChinaglia je napisao/la:pinoglavi je crveni sto se vidi i po njegovom avataru
pinoglavi OUT

Ma nabijem ih sve redom na qurac a faraona pogtovo, s ovim je pokopao pobjedu na izborima napokon
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 sep 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
bevba ce spasiti i FK Slobodu, bevbu za pVedsjednika 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Pojedinci ne čine UG,nikad UG niko ne moze potkupiti to su momci dokazali svojim radom do sada.A u svakom udruženju ima likova koji svršavaju na faraonatuzlak1987 je napisao/la:Ma oni ako zele da ugase ugasiti ce. Vidis da su nam navijaci i UG potkupljeni. Niko nece nista organizuje i svi sute.pinoglavi je napisao/la: Al nismo zato qurcem mrdnuli. Nije problem bojkotovati sad Slobodu ali mi smijesno jer ce se bojkot na kraju zavrsit kljucem u bravu kao za Ditu. I sta smo uradili, nismo nista. Ne kontriram ja vama svima nego ako cemo nesto raditi daj da to ima smisla za Slobodu a ne iz inata.
Ti ako zelis nesto pozitivno da napravis neces moci, kada nisu mogle krupne ribe neces moci ni ti. Imas samo opciju da pratis losu Slobodu, dok je ne ugase. Krasti ce, raditi sta hoce. Ti mozes samo pogledati utakmicu i otici kuci.
I 10 KM sto ulozis za utakmicu otici ce nekom i zdravo. A oni ce za mjesec da pricaju kako je Azmir kriv jer oni ne mogu da izmire obaveze prema igracima i za utakmice i za pripreme i kako im je ostavio taj teret kako bi kupovali vrijeme.
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic, VivaLaLiberta i 11 gostiju.