Rekonstrukcija stadiona u BiH

Signore
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Signore » 14 sep 2016, 17:41

Novi pomocni teren u Vrapcicima. Nije da bi ovo trebalo biti nesto cime bi se nasi najveci klubovi trebali hvaliti, ali u kakvoj smo svi banani i ovo je ipak nesto. Bravo za Velez i neka samo nastave s ulaganjima. Vidim i stubove za reflektore pa ce i nocni treninzi biti moguci.

slika

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 sep 2016, 01:43

Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem. :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 16 sep 2016, 01:45

Pappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem. :mrgreen:
msm da je ovaj beton okolo siri na gornjoj strani pa se zato stice utisak da je teren uzi na gornjem dijelu :) - msm ajde ga znaj ali logicnije mi je to xD
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2016, 11:00

To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 sep 2016, 11:46

Pappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem. :mrgreen:
Stanes u hodnik pa ces vidjeti kako ti se u daljini spajaju zidovi. :tralala: Nedostatak oka, stvara otpicku varku tako sto u daljini spaja dvije paralelne linije. Zaboravio sam kako se strucno zove :oops: , ipak sam davno polagao na nacrtnu geometriju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2016, 11:59

samo_lijevo je napisao/la:
Stanes u hodnik pa ces vidjeti kako ti se u daljini spajaju zidovi. :tralala: Nedostatak oka, stvara otpicku varku tako sto u daljini spaja dvije paralelne linije. Zaboravio sam kako se strucno zove :oops: , ipak sam davno polagao na nacrtnu geometriju.
Ponzova varka? :mrgreen:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 sep 2016, 12:16

Ma to je samo odpičke varka. :mrgreen:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 sep 2016, 12:19

Signore je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Ponzova varka? :mrgreen:
Ti si arhitekta, tvoj fah :tralala:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2016, 12:53

Nisam arhitekta, ali mi se cini da bi to moglo biti. Nisam rekao to sa sigurnoscu, vise sam bubnuo :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 sep 2016, 12:56

Tu si negdje. :D Ne znam fakat naziv, mrsko mi traziti po knjigama.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 sep 2016, 15:21

Signore je napisao/la:To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.
Kad ocrtaju i glavni javi im da uslikaju da vidimo. :mrgreen:

Fala vam na odgovorima, i pretpostavio sam da je neki klinac od varke, al' aj mu ga znaj ovo je ipak sve BiH, ništa me ne čudi. :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 sep 2016, 17:32

Signore je napisao/la:To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.
ograda ide ravno, al shvatam sta zelis reci :mrgreen:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 sep 2016, 17:58

Chinaglia je napisao/la:
ograda ide ravno, al shvatam sta zelis reci :mrgreen:
Ide lijeva ali ne ide desna.

A ja ne shvatam zasto ovu umjetnu travu ne stave i na glavni teren...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 sep 2016, 19:37

Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 sep 2016, 19:55

Signore je napisao/la:Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Prvenstveno kada je bilo ono nevrijeme ovog proljece/ljeto. Sam krov i nije bio nekog kvaliteta u prvom planu i znao je prokisnjavati. Drago mi je da vidim da su odmah pristupili rekonstrukciji krova i nadam se da ce sada to biti nesto kvalitetnije :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 sep 2016, 22:18

AnelZ je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Prvenstveno kada je bilo ono nevrijeme ovog proljece/ljeto. Sam krov i nije bio nekog kvaliteta u prvom planu i znao je prokisnjavati. Drago mi je da vidim da su odmah pristupili rekonstrukciji krova i nadam se da ce sada to biti nesto kvalitetnije :)
Ma krov odavno prokisnjava, sam sam tome svjedocio. Pored stadiona sam zadnji put prosao prije mozda dva mjeseca, nije me nesto put vodio u Zenicu. Danas dodjem i sokiram se :? Rekoh vec, jeste prokisnjavao, ali nije bio potrgan. Tamo onaj dio do pomocnog terena, tu fali 10-20 metara krova.

Podsjetilo me na Jaklic i nekadasnje skripanje lima. Vise ociju na krovu nego na terenu :lol: :lol:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 sep 2016, 01:05

Evo nekih slika radova

slika

slika

slika

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 okt 2016, 15:04

Loža stadiona AFH u novom ruhu

Naime, postavljena su nova sjedišta s logom generalnog sponzora FK Sarajevo, aviokompanije Turkish Airlines. U VIP loži koševskog stadiona bile su stolice kao i na ostalim dijelovima tribina, međutim sada su “modernije” i udobnije.

Pročitajte više na: http://s.p.o.r.t1.ba/loza-stadiona-kose ... -ruhu-foto

Malo ušminkali...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 okt 2016, 15:23

Bio sam negativno iznenadjen kada sam nedavno tek saznao da su na Kosevu u VIP lozi obicne sjedalice. Cak i ova solucija mi nije najidealnija jer su montirane izravno na beton ali opet mnogo bolje nego prije.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 okt 2016, 15:47

AnelZ je napisao/la:Bio sam negativno iznenadjen kada sam nedavno tek saznao da su na Kosevu u VIP lozi obicne sjedalice. Cak i ova solucija mi nije najidealnija jer su montirane izravno na beton ali opet mnogo bolje nego prije.
Nema ko da ga uredi, opština odnosno CRS neće, a FK Sarajevo uradi ovako nešto minimalno samo što mora ili u ovom slučaju da se ne brukaju više sa običnim stolicama.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.