PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Incognito87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Da je političar, vjerovatno bi mu na plakatu stajao slogan "samo provjereno".
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Kakve to sad veze ima? Ja sam to rekao i pogriješio kao i dosta stvari. Nemojte da vadim za Pozdera šta se pisalo i za nekakve kamerunce Hanibale, Špance, vaša oficijelna stranica napisala da je najveće pojačanje u historiji lige. Ono moja greška je normalna ja sam forumaš ko i ti. Postoje veće greške od moje. Ja imam pravo pogriješiti da me ne košta 100.000.Thetraphak1921 je napisao/la:Je li mahalska bila kada si rekao da je Cezar najbolji igrac kojeg je ova liga vidjela? Kasnije si rekao da si to cuo od nekoga.
Za Musu svi znaju od kog sam čuo pa nema potrebe da govorim. Pogreška također. Poštujem. Kad kaže neko iz kluba nije baš mahalska.
Ipak prednjači broj tačnih informacija. Mora se priznati.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Uh kad se sad oglasi Kostic pa onaj njegov pomocnik,Husic,Bevab....ima ih masala 

-
- Kontakt:
Mogul ja pitati nešto Ajzea da mi se da konkretan odgovor?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Incognito87
- Kontakt:
duška dojave i tipovi 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Ako je ovo imovina Željezničara, gdje tačno da neko markira se sad pravi ovo što se pravi oko stadiona? Može crvenim krugom nekim da označi, ako je moguće. Pa da vrati opet ovu sliku. To se može i u paintu odraditi. Hvala unaprijed.
Ne isninuiram ništa samo me Intersuje.
Jbga inkognito kad sam rekao za Jahića, Radinovića, Stevanovića, Zolotića valjalo je. Ne mogu sve pogoditi. Nisam baš toliko blizak sa ovim ipak je vaš, možda me nekad namjerno obmane. Zna koliko mi je bilo stalo da Slavko kod nas dođe.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ili su kone zaspale odjednom sve ili se dogovaraju kako da pokusaju na ovaj duskin post odgovoriti..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
bice odgovor na zvanicnojjoker90 je napisao/la:Ili su kone zaspale odjednom sve ili se dogovaraju kako da pokusaju na ovaj duskin post odgovoriti..![]()

- MocMahale444
On nije poznata licnost kao Hrasno da mu se mora odg 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vidi da im na zvanicnoj nije naređeno da idu spavati, nemoguce kako svi nestadose nakon sto ih covjek upita nesto!TobeYarabi je napisao/la:bice odgovor na zvanicnojjoker90 je napisao/la:Ili su kone zaspale odjednom sve ili se dogovaraju kako da pokusaju na ovaj duskin post odgovoriti..![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
na zvanicnoj pise da poslije 1:00 ne odgovaraju na pitanja, a duska je pitanje postavio u 1:09. znaci da nije do njih, nego je duska mucki provokatorjoker90 je napisao/la:Vidi da im na zvanicnoj nije naređeno da idu spavati, nemoguce kako svi nestadose nakon sto ih covjek upita nesto!TobeYarabi je napisao/la:bice odgovor na zvanicnojjoker90 je napisao/la:Ili su kone zaspale odjednom sve ili se dogovaraju kako da pokusaju na ovaj duskin post odgovoriti..![]()
![]()

- MocMahale444
Stvarno momcovi vama Zeljo teska tegoba, nista protiv vas ali doktoru hitno posebno brat.
- TobeYarabi
- Kontakt:
selam alejk brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:Stvarno momcovi vama Zeljo teska tegoba, nista protiv vas ali doktoru hitno posebno brat.
nego sta ti velis za ovo strucno poredjenje na lobotomiji?

Znas li ti druze sta je prvostepena presuda? Vjerovatno znas da je Ante Gotovina bio osudjen na maksimalnu kaznu u prvostepenoj presudi dok je u drugostepenoj potpuno oslobodjen optuzbi i postao je slobodan. Evo za zlocinca Karadzica osudjen na zatvorsku kaznu u prvostepenoj presudi vecina stanovnika BiH ne zna da postoji i drugostepena presuda gdje postoji mogucnost da cak bude i oslobodjen. Treba do kraja ispratiti ovo dok se ne donese konacna odluka pa tek nakon toga komentarisati..
- MocMahale444
Alejkum selam brate Admime, vidi ako te interesuje sta vezano za njih. Bujrum prijavi se I cire im.TobeYarabi je napisao/la:selam alejk brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:Stvarno momcovi vama Zeljo teska tegoba, nista protiv vas ali doktoru hitno posebno brat.
nego sta ti velis za ovo strucno poredjenje na lobotomiji?![]()
![]()
Mislio sam na onog drugog brata sto se oteo kontroli, mahnita mi po temi ko kakva znahorka

-
- Kontakt:
Kakav cirkus od sebe prave pojedini forumaši, popularne fukare.
Do juče se u potpisima ismijavali veležovcima i njihovoj muci, a danas yebu od-do svojim sugrađanima koji Slobodu vole više od nekih pojedinaca.
Iz dana u dan se dokazuje poslovica "ko drugom jamu kopa , sam u nju upada" ili ti karma je ****

Do juče se u potpisima ismijavali veležovcima i njihovoj muci, a danas yebu od-do svojim sugrađanima koji Slobodu vole više od nekih pojedinaca.

Iz dana u dan se dokazuje poslovica "ko drugom jamu kopa , sam u nju upada" ili ti karma je ****

ovakvo medjusobno prepucavanje pitara i manijaka ne vodi nicemu. umjesto da suradjujete i da iz sezone u sezonu budemo mi ti koji ce biti prvi i drugi na kraju sezone, vi ovde pravite sprdnju od sarajevskog fudbala... strasno...
Naprosto nevjerovatno, evo i ja citam i gledam sta im jedobrinja1 je napisao/la:ovakvo medjusobno prepucavanje pitara i manijaka ne vodi nicemu. umjesto da suradjujete i da iz sezone u sezonu budemo mi ti koji ce biti prvi i drugi na kraju sezone, vi ovde pravite sprdnju od sarajevskog fudbala... strasno...
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' mislis da je zadnja iskopana jama u koju je Sloboda pala? Ovdje ce se jame kopati generacijama i sebi i drugima. Yebo ti nas!narodniheroj je napisao/la:Kakav cirkus od sebe prave pojedini forumaši, popularne fukare.
Do juče se u potpisima ismijavali veležovcima i njihovoj muci, a danas yebu od-do svojim sugrađanima koji Slobodu vole više od nekih pojedinaca.![]()
![]()
![]()
![]()
Iz dana u dan se dokazuje poslovica "ko drugom jamu kopa , sam u nju upada" ili ti karma je ****![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zayeban pravo. Evo sad im i klub počeo šamarati i šutati, ali opet uz asistenciju.Thetraphak1921 je napisao/la:Jeste.shzna je napisao/la:Je li ovo sad u ekipi koja uništava slobodu onaj frajer na kojeg su ove forumske fukare svršavale kad našamara dva hordaša na atletskoj, uz pomoć osiguranja?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Koliko je 7 % od 17 plata? Može i u paštetama...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.