FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne razumijem sta vam nije jasno....imali smo na tanjiru sve, a prodali su klub za stoju u dzepu.
Bogami,ja pamtim kada nas je busilo Posusje,kada Bosni iz Kalesije nismo opucali na gol,kada nas Mramor nadigra i ubije brasno u nama,i kada Sakib proda kup Bosni,i kada prodase Zrinjskom, jos mnogo toga.
Skoro dvije decenije ja gledam Indire,Suljice,Karace,i Senade aka tom catice kako krcme i gase klub.
I kako za 20 maraka tuku bilo koga na tribini ko kaze drugacije.I sada umjesto da gledam najbolji tim u drzavi na najboljem stadionu,zbog njihove sitne koristi i Jasmina koji vec 5 godina planira OFK imamo i imacemo najvece ruglo od stadiona u drzavi,klub bez sponzora,klub koji nece placati reprogram.....Vise nikada niko sa nama nece reprogram potpisati....ako se ne pojavi a sem Azmira i nece vise neko da plati sve odjednom mi smo gotovi.
Planirao je to Jasmin i zna to dobro,savrsen alibi za gasenje kluba.A ovaj Narkoman Indir,i Suljo su tu da bude fola sto bezbolnije i da glasaju za to,pretstave to kao nesto nuzno i novog frankestajna pretstave kao nasu Slobodu.
Ja sta nego bojkot.....nesvatate vi, ili jos uvjek ne zelite priznati ni sami sebi....Toliko smo nade imali i pozitivnosti. ...Znas kada cekas nesto 20 godina....I uzme ti to Mumija Jasmin kao da mu je babovina...Nazivaju nekoga seljakom a ti isti nisu Tuzlaci u Tuzlu u ratu doslo sa cuke yebene. ...
Sloboda je svijurr nasss....Cuj jasta nego bojkot...
Znas li ti pinoglavi koliko sam licno ja novca potrosio da dolazim minimum jednom mjesecno na utakmicu,22 sezonske.....kurci palci. ....
Radovao se,nadao necemu....zasto.....Alaha mi kada umre jasmin janje cu okrenuti. ..
I jos nesto......Nadam se nekom cudu, ja se nadam preokretu kao i do sada jer mi drugog spasa nemamo....nadu mi nikada nece oduzeti.
A Tusanj me nece vise vidjeti niti me ovakav klub zanima,da mi na oci prave novi OKK. ..
Eto neka placenici poput Indira imaju privatnu prciju,ali bez mene.
Bogami,ja pamtim kada nas je busilo Posusje,kada Bosni iz Kalesije nismo opucali na gol,kada nas Mramor nadigra i ubije brasno u nama,i kada Sakib proda kup Bosni,i kada prodase Zrinjskom, jos mnogo toga.
Skoro dvije decenije ja gledam Indire,Suljice,Karace,i Senade aka tom catice kako krcme i gase klub.
I kako za 20 maraka tuku bilo koga na tribini ko kaze drugacije.I sada umjesto da gledam najbolji tim u drzavi na najboljem stadionu,zbog njihove sitne koristi i Jasmina koji vec 5 godina planira OFK imamo i imacemo najvece ruglo od stadiona u drzavi,klub bez sponzora,klub koji nece placati reprogram.....Vise nikada niko sa nama nece reprogram potpisati....ako se ne pojavi a sem Azmira i nece vise neko da plati sve odjednom mi smo gotovi.
Planirao je to Jasmin i zna to dobro,savrsen alibi za gasenje kluba.A ovaj Narkoman Indir,i Suljo su tu da bude fola sto bezbolnije i da glasaju za to,pretstave to kao nesto nuzno i novog frankestajna pretstave kao nasu Slobodu.
Ja sta nego bojkot.....nesvatate vi, ili jos uvjek ne zelite priznati ni sami sebi....Toliko smo nade imali i pozitivnosti. ...Znas kada cekas nesto 20 godina....I uzme ti to Mumija Jasmin kao da mu je babovina...Nazivaju nekoga seljakom a ti isti nisu Tuzlaci u Tuzlu u ratu doslo sa cuke yebene. ...
Znas li ti pinoglavi koliko sam licno ja novca potrosio da dolazim minimum jednom mjesecno na utakmicu,22 sezonske.....kurci palci. ....
Radovao se,nadao necemu....zasto.....Alaha mi kada umre jasmin janje cu okrenuti. ..
I jos nesto......Nadam se nekom cudu, ja se nadam preokretu kao i do sada jer mi drugog spasa nemamo....nadu mi nikada nece oduzeti.
A Tusanj me nece vise vidjeti niti me ovakav klub zanima,da mi na oci prave novi OKK. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sve nešto razmišljam da će OFK Sloboda imati podršku Fukara, od današnjih 30 u kopu, ostat će 10, nije vala ni razlika neka. Neki ljudi žive od toga, profesionalno navijaju. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ti si glup jer si slijepo vjerovao liku koji nije zasluzio. Zao mi je gledati kako si se mentalno rasuo, iako si imbecil. Sastavi se i nastavi podrzavati Slobodu.solinas je napisao/la:Ne razumijem sta vam nije jasno....imali smo na tanjiru sve, a prodali su klub za stoju u dzepu.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
idi spavat bolan :lol:
Ja i ili Solinas? Mescini da je on dozivio kratki spojChinaglia je napisao/la:idi spavat bolan [emoji38]

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
ma ti, prije tri sata si rekao da ides spavat :kafa:Komunista je napisao/la:Ja i ili Solinas? Mescini da je on dozivio kratki spoj :)Chinaglia je napisao/la:idi spavat bolan [emoji38]
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa odspavao par sati, upalio mob i vidio ovo Solinasovo sagorijevanjeChinaglia je napisao/la:ma ti, prije tri sata si rekao da ides spavatKomunista je napisao/la:Ja i ili Solinas? Mescini da je on dozivio kratki spojChinaglia je napisao/la:idi spavat bolan [emoji38]

svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata
Ne može on mirno spavat'Chinaglia je napisao/la:svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata

Kao niti moderatoeska picko, jer si izbriso moju podrsku @sloboda72, a Solinasove prijetnje da ce objaviti njegovu sliku si presutio.. Ajde banuj picko Azmirova, placa ti visi.NKMramor je napisao/la:Ne može on mirno spavat'Chinaglia je napisao/la:svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata
Kako Azmirove kurve imaju sto opravdanjaKomunista je napisao/la:Kao niti moderatoeska picko, jer si izbriso moju podrsku @sloboda72, a Solinasove prijetnje da ce objaviti njegovu sliku si presutio.. Ajde banuj picko Azmirova, placa ti visi.NKMramor je napisao/la:Ne može on mirno spavat'Chinaglia je napisao/la:svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata

Ajde uspavaj me banom, picko prodanaNKMramor je napisao/la:Ne može on mirno spavat'Chinaglia je napisao/la:svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata

Komunista je napisao/la:Kao niti moderatoeska picko, jer si izbriso moju podrsku @sloboda72, a Solinasove prijetnje da ce objaviti njegovu sliku si presutio.. Ajde banuj picko Azmirova, placa ti visi.NKMramor je napisao/la:Ne može on mirno spavat'Chinaglia je napisao/la:svaka cast, izgleda da si naucio brzo spavat, pa se naspavao za dva i po sata
-
- Kontakt:
Jesu to dosle nove bobe u grad Komunisto ?
moderatorska picko :lol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesu to dosle nove bobe u grad Komunisto ?
Nije ovaj dobar s glavom.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kako ce biti? Pominje kognitivnu disonancu, a nema pojma sta znaci, procitao definiciju na Google-u i konta zna on sta je to. I onda sta god da mu neko napise, ide kognitivna disonanca. A zanemaruje argumentovati svoje stvari. I onda ide psovati ili hraljati, ili jos gore, pricati nebuloze. Neka, jarane Komunista, mi smo svi Azmirovi poltroni ovdje, hajd odhebi s naseg foruma. Bolje nama, a bolje i tebi.DoeTz je napisao/la:Nije ovaj dobar s glavom.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Brzo spavanje
rekoh pisaće do 1h, prevario sam se malo, al tu je to.
Zvao ga faraon, kaže ne može da spava pa da vidi dal ovaj može, poznati klišej iz chick-flick filmova. Brzo na noge komunjaro, ajte u Menprom, valja dogovoriti plate igračima.

Zvao ga faraon, kaže ne može da spava pa da vidi dal ovaj može, poznati klišej iz chick-flick filmova. Brzo na noge komunjaro, ajte u Menprom, valja dogovoriti plate igračima.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobro jutro:) Meni uvaljujete sve sto ste radili do sada, a sada bi bojkotovali i rusili opstinu
jedva cekam da vidim to 

- Probisvjet
- Kontakt:
Borba i BOJKOT! Nema druge!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ti ne znas citati, ja sam se jasno ogradio od slike sa jucerasnjeg sastanka, vidi na stranici 6203. Dopizdilo mi je vracati vas da citate moje postove prije nego sto me pocnete etiketirati. Ajde malo citanja i razumijevanja. Ne moze samo rusenje i bojkotcarapa je napisao/la:KomunistO ili Aco kako ti draze.
Imas moje postove o Azmiru i svemu sto se desavalo na profilu tako da mozes vidjeti koje misljenje sam imao do danas i ne svrstati me u "sektu".Imam par pitanja za tebe.
Kako Indir Karac i Jasmin mogu zajedno spasiti Slobodu kad su ova dvojica uvijek bili protiv Jasmina jer lafo unistava grad.Pjevali pjesme protiv njega pisali grafite da ne idem dalje.Kako mi navijaci kojima je samo Sloboda u cilju da vjerujemo ljudima koji su se do Jucer klali i prozivali a sad su kao prijatelji?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.