Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
SDA-SBB u pokusaju sjebavanja i UNTZ. Ljudi opametite se, pogledajte ko je donio te zakone a ko je bio protiv.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Evolution87
- Kontakt:
evo PF SA odobrio drugi septembarski rok. Sta ce biti sa nama ostalima 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- IlProfessore
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:evo PF SA odobrio drugi septembarski rok. Sta ce biti sa nama ostalima

Namuči se da dođeš do diplome, šta bi da studiraš po starom sistemu

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mozda ce dobiti oni koji imaju jedan predmet a da su treca godina. To cisto jer je prosle isto bilo. Sve ostalo je nerealno i vrlo tesko za ocekivati. Odnosi se na tvoj fakultet.Evolution87 je napisao/la:evo PF SA odobrio drugi septembarski rok. Sta ce biti sa nama ostalima
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Kad je upis za obnovu, na UNTZ ?
Zna li neko ima li ikakve šanse za stanovanje u studentskom domu ako sam upisao fax kao redovan na drugom upisnom roku? U pitanju je UNZE.
Pola'ko gdje si pozurio, prva sedmica oktobra a oko 10.10. pocinje nova akademskaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad je upis za obnovu, na UNTZ ?
- JohnCleese
- Kontakt:
Ima li nade za socijalni rok na UNTZ ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Unija studenata te haman trazit, a sta ce odlucit na kraju ni'ko ne zna, ceka se zavrsetak ovog roka da se vidi prolaznostJohnCleese je napisao/la:Ima li nade za socijalni rok na UNTZ ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Skeptican sam.ChaosX je napisao/la:Unija studenata te haman trazit, a sta ce odlucit na kraju ni'ko ne zna, ceka se zavrsetak ovog roka da se vidi prolaznostJohnCleese je napisao/la:Ima li nade za socijalni rok na UNTZ ?
Do sada se uvijek znalo za socijalu vec u ovom periodu. Dva predmeta se komotno prijavljivala, nekad cak 3 pa i 4, a sad se nadam barem jednom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Što se prolaznosti tiče, da brat napiše dvije tri stvari. Na slici ispod su rezultati sa zadnjeg roka opšte hemije (farmacija). Prolaznost solidna kako je bilo na prethodnim rokovima, ali dosta sa 9,5 i 9,75, a vidim bilo je i sa 9,0. Prošle godine mene dva puta "gospođa" oborila, jednom prvu, jednom drugu sa 9,5.ChaosX je napisao/la:Unija studenata te haman trazit, a sta ce odlucit na kraju ni'ko ne zna, ceka se zavrsetak ovog roka da se vidi prolaznostJohnCleese je napisao/la:Ima li nade za socijalni rok na UNTZ ?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jedan predmet pao zbog jedne parcijale i to nije uslov. Dajte taj socijalni rok na UNSA 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Previše vi na državnim faxovima imate rokova. Kuda ide ova država?Bosniacum Lilium je napisao/la:Jedan predmet pao zbog jedne parcijale i to nije uslov. Dajte taj socijalni rok na UNSA

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hajde da se mijenajmo ako ti je bolje na drzavnomKawhi je napisao/la:Previše vi na državnim faxovima imate rokova. Kuda ide ova država?Bosniacum Lilium je napisao/la:Jedan predmet pao zbog jedne parcijale i to nije uslov. Dajte taj socijalni rok na UNSA

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto Federeru rodjak Kasapovic ti je sad i dekan 

http://www.pmf.unsa.ba/index.php/novo-o ... 017-godini
jel mi moze samo neko objasnit jel se ovo odnosi samo na one studente koji upisuju drugu god ili prvu drugi put nije mi jasno. ja sam vec bio na upisu, popunio index i sve to i nezz dal se sad ovo odnosi i na mene i trebam li ja sad opet ovo upisivat, prva sam godina pa mi ovo sad nista nije jasno

jel mi moze samo neko objasnit jel se ovo odnosi samo na one studente koji upisuju drugu god ili prvu drugi put nije mi jasno. ja sam vec bio na upisu, popunio index i sve to i nezz dal se sad ovo odnosi i na mene i trebam li ja sad opet ovo upisivat, prva sam godina pa mi ovo sad nista nije jasno

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da.jasan je napisao/la: jel mi moze samo neko objasnit jel se ovo odnosi samo na one studente koji upisuju drugu god ili prvu drugi put
- Centre forward
- Kontakt:
Farmaceutski fakultet u Tuzli je jedinstvena visokoškolska ustanova na cijelom Dunjaluku.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
hvalaaDonnie Darko je napisao/la:Da.jasan je napisao/la: jel mi moze samo neko objasnit jel se ovo odnosi samo na one studente koji upisuju drugu god ili prvu drugi put
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.