Virtu4l je napisao/la:Peace je napisao/la:Vidjeti ces na zalbi...
Sumnjam da će žalba bilo šta promijeniti. Nije mi jasno zašto tako slijepo braniš jednu stranu, ako su naši pogriješili neka čovjeku isplate sve što stoji u ugovoru, veoma jasna situacija. Nema potrebe da se ložiš na provokacije pitara, oni su bacili milione na slične situacije, zato im je sad Ivetić koji košta pet maraka najveće pojačanje, tako da su zadnji koji mogu provocirati. Ovo su normalne stvari u fudbalu.
Popusti ti pitare braneći neodbranjivo. Pitari nisu skupljali pare za tribinu, pa naša uprava isto toliko para bacila na raskide ako ne i više (Da naglasim, jer će doć neko polupismen pa obrnut moje riječi, ne te pare koje ste skupljali nego isto toliko para), pitari nemaju dugove ni potraživanja od države a ona pogotovo ne prelaze 2,3 miliona, pitari imaju generalnog sponzora u vrijednosti raskida svih ugovora. Ne možeš to dvoje porediti.
Nije isto imati milione duga i bacit niz vodu bruku para, da ne pišem ja koliko najbolje vi znate, i nemati nikom dužan i poslovati u plusu pa raskinut te ugovore tako.
Još nešto pitari te takve tjeraju svim silama iz kluba i optužili su ih za pranje para dok kod vas ovi "ko radi taj griješi" uživaju podršku ko Josip Broz svojevremeno.