PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

shzna
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shzna » 15 sep 2016, 23:59

solinas je napisao/la: Opet haluciniras.Uskoro cete vi za nama...Igraci dobijaju po pola plate,para nema,i reprogram jedva otplacujete svaka rata kasni..imate more nerjesenih tuzbi,u proceduri,cak i slicnih poput ove....kako sam rekao da vam to nije sav dug,a vi se ismijavali,pa gledaj,dva milioncica dodatno,bice toga jos bas iz porezne,a ti se smiji dok mozes,kako ono ide,karma je kurvesina :wave: :wave: :wave:
Solinas, poznati bečki lizač velikih muških sisa i čistač WC-ova, barata informacijama, ne samo iz svog kluba, nego i drugih klubova iz BiH.

U narodu poznat i kao "Ne samo Jajalo već i još neki igrači Palerma." :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:00

Virtu4l je napisao/la:
Peace je napisao/la:Vidjeti ces na zalbi...
Sumnjam da će žalba bilo šta promijeniti. Nije mi jasno zašto tako slijepo braniš jednu stranu, ako su naši pogriješili neka čovjeku isplate sve što stoji u ugovoru, veoma jasna situacija. Nema potrebe da se ložiš na provokacije pitara, oni su bacili milione na slične situacije, zato im je sad Ivetić koji košta pet maraka najveće pojačanje, tako da su zadnji koji mogu provocirati. Ovo su normalne stvari u fudbalu.
Popusti ti pitare braneći neodbranjivo. Pitari nisu skupljali pare za tribinu, pa naša uprava isto toliko para bacila na raskide ako ne i više (Da naglasim, jer će doć neko polupismen pa obrnut moje riječi, ne te pare koje ste skupljali nego isto toliko para), pitari nemaju dugove ni potraživanja od države a ona pogotovo ne prelaze 2,3 miliona, pitari imaju generalnog sponzora u vrijednosti raskida svih ugovora. Ne možeš to dvoje porediti.

Nije isto imati milione duga i bacit niz vodu bruku para, da ne pišem ja koliko najbolje vi znate, i nemati nikom dužan i poslovati u plusu pa raskinut te ugovore tako.

Još nešto pitari te takve tjeraju svim silama iz kluba i optužili su ih za pranje para dok kod vas ovi "ko radi taj griješi" uživaju podršku ko Josip Broz svojevremeno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 sep 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 00:00

Lakoste je napisao/la:Fakat me iznenadjujes Ajzea s tim razmisljanjem. :facepalm:
nema on pravo razmisljati. on samo pise i govori sto mu se kaze :lol:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:01

Lakoste je napisao/la:Fakat me iznenadjujes Ajzea s tim razmisljanjem. :facepalm:
Kojim konkretno Glava?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 00:01

miden je napisao/la:I taj Ivetic koji košta 5 maraka vas je odbio.
Nudio se, molio mjesecima, pa kad su mu propali Željo i Krupa došao je kod vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 sep 2016, 00:02

Thetraphak1921 je napisao/la:
Kojim konkretno Glava?
S ovim
Mi smo najveci, najtrofejniji i najuspjesniji klub. Igracima treba da bude cast sto ih maltretiramo i prema njima se odnosimo kao prema poslijednjem olosu, jer ce ipak imati zapisano u CVu da su imali bilo kakve veze sa Zeljeznicarom.
Moze nam se..

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 sep 2016, 00:02

Ako me naljutite, zvat ću Kantardžića da namjesti dvicu za vikend na Koševu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 sep 2016, 00:03

Thetraphak1921 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dokle su sa Husicem, Bevabom i ostatkom ekipice? Nadam se da su i oni pratili ovo oko Bogicevica i da znaju da se mogu boriti protiv nepravde koju im nanosi "radnicki" klub!
Mi smo najveci, najtrofejniji i najuspjesniji klub. Igracima treba da bude cast sto ih maltretiramo i prema njima se odnosimo kao prema poslijednjem olosu, jer ce ipak imati zapisano u CVu da su imali bilo kakve veze sa Zeljeznicarom.
Moze nam se..
Dobro tetrapace, druze moj. Nadam se da ce Husic i ostali također naplatiti to sto su imali cast da ih maltretira Zeljkan i Senad! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 00:04

jurisicduska je napisao/la:Još nešto pitari te takve tjeraju svim silama iz kluba i optužili su ih za pranje para dok kod vas ovi "ko radi taj griješi" uživaju podršku ko Josip Broz svojevremeno.
I to te najviše boli, znam.
Voli te tvoje Sarajevo.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 sep 2016, 00:05

Virtu4l je napisao/la:
miden je napisao/la:I taj Ivetic koji košta 5 maraka vas je odbio.
Nudio se, molio mjesecima, pa kad su mu propali Željo i Krupa došao je kod vas.
Hahahahaha
Das Ist Walter

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 16 sep 2016, 00:09

Zeljo je bio nekad veliki klub,ovo sto im rade bezmozgovici zadnjih godina ih srozava na najnize grane....

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 sep 2016, 00:11

Je li ovo sad u ekipi koja uništava slobodu onaj frajer na kojeg su ove forumske fukare svršavale kad našamara dva hordaša na atletskoj, uz pomoć osiguranja?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:13

shzna je napisao/la:Je li ovo sad u ekipi koja uništava slobodu onaj frajer na kojeg su ove forumske fukare svršavale kad našamara dva hordaša na atletskoj, uz pomoć osiguranja?
Jeste.

@starina
Sta ces ti pametovati o velicini kluba i srozavanju na najnize grane kao navijac Olimpica. Vi postojite samo da bi mi imali sigurne bodove, a ne da nam solite pamet.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 00:14

zalosno je ovo sto hazmir radi slobodanki, ali to nije nista kako ce biti konama kad misketu stanu na zulj. placaju mu kamatu svaki mjesec a dug prema njemu se sa 150 popeo na preko 400 000 kermi. cak i kad mu prepisu dio tribina i stadiona koji pripadaju fk zeljkanu, opet ce mu dugovati. sva ova sranja sa igracima i trenerima nisu slucajna, nego ih je on isceirao. to znaju svi osim lobotomaca

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:14

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Još nešto pitari te takve tjeraju svim silama iz kluba i optužili su ih za pranje para dok kod vas ovi "ko radi taj griješi" uživaju podršku ko Josip Broz svojevremeno.
Bogami ne boli kako su vam oni na čelu kluba niste ispred Sarajeva ni na kolo jedno bili da ne pričam o više od tog. Sto godina vam bili u klubu ako Bog da.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 sep 2016, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 16 sep 2016, 00:15

Nemate vi pojedini pameti ni malo ocigledno....kakve veze ima ko je ciji navijac treba imati mozga ba ponekad

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 00:16

starina je napisao/la:Nemate vi pojedini pameti ni malo ocigledno....kakve veze ima ko je ciji navijac treba imati mozga ba ponekad
yebes mozak, cuvaj ledja

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 16 sep 2016, 00:20

Moja su sigurna,cuvajte vi svoja vec je krenulo krivljenje kicme... :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 sep 2016, 00:21

jurisicduska je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Bogami ne boli kako su vam oni na čelu kluba niste ispred Sarajeva ni na kolo jedno bili da ne pričam o više od tog. Sto godina vam bili u klubu ako Bog da.
Je li fakat nisu nikad bili ispred nas otkako je tu Mao? :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 00:22

jurisicduska je napisao/la:Bogami ne boli kako su vam oni na čelu kluba niste ispred Sarajeva ni na kolo jedno bili da ne pričam o više od tog. Sto godina vam bili u klubu ako Bog da.
I ja to isto kažem, da se pitam dao bih im doživotne mandate. Sa druge strane mahala priča da su vaši došli do zida, lova presušila, al bukvalno da na računu nema para ni za plate.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.