FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vozdra, vrijeme ce pokazati sta je sve bila istina i koje ovce se sisaju. Ja tvrdim da smo to mi, a ona dvojica nikako. Pisemo se nekada i cuvajte mi sektu 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Na šta si nas natjerao Đasmine, da glasamo za SBB/SDA...Sreća u tome je što ćeš sigurno popušit, pa neka se Bato fino dogovori s Azmirom. Ovo je po meni idealan scenarij. Win - win. sad će neko reći "ali ovaj će ukopat Tuzlu", pa jarane ukopani smo mi već, u čemu smo to napredovali pod faraonom, šta je on to dobrog učinio? Koja je omladina na birou, ljudi nam ne žive ni malo bolje od drugih u ostalim gradovima BiH.
Siguran sam da Berba niti ima jaku kampanju iza sebe kao Bato, niti ovoliko ljudi (pogotovo omladine koliko vidim po društvenim mrežama), tako da je ovaj pomenuti jedini koji može parirat faraonu.
P.S.
Ovaj santini je 100% jedan od likova sa ovog sastanka. Komunjara također, al pokušava to fino zamaskirat dok se onaj baš i ne trudi.
Siguran sam da Berba niti ima jaku kampanju iza sebe kao Bato, niti ovoliko ljudi (pogotovo omladine koliko vidim po društvenim mrežama), tako da je ovaj pomenuti jedini koji može parirat faraonu.
P.S.
Ovaj santini je 100% jedan od likova sa ovog sastanka. Komunjara također, al pokušava to fino zamaskirat dok se onaj baš i ne trudi.
Ti se izgleda praviš glup il jednostavno nisi upoznat sa njeogivm skorašnjim izjavama o tim istim.Komunista je napisao/la:Misteriozne Arape koji bi se ulozili u Tuzlu?! Pa Jasmin bi skocio na njih
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ko ce,i kojim parama,placati reprogramKomunista je napisao/la:Za razliku od tebe, ja nema stranu osim Slobode i niko mi ne formira misljenje. Twbw **** sto ti vise niko nece placati gostovanja ili jeftinw karte na sjeverupompom je napisao/la:pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja [emoji38] ...Komunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)

Ko ce i kada,obezbijediti barem minimalne uslove na stadionu da ne pisamo ko kerovi

Ko su ti privatnici koje Imamovic spominje

Kako,i cime mogu pridonijeti Slobodi osobe koje su bile danas na sastanku

imas li konkretan odgovor na bilo sta,osim sto se pravis pametan,daj da cujemo to tvoje toliko cijenjeno misljenje koje niko ne kreira

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Za tako pametnu osobu bi trebao znati da to sto si sad napisao nema nikakvog smisla.Komunista je napisao/la:Jesi to proguglao?DoeTz je napisao/la:Ma kako si nam samo pametan.Komunista je napisao/la: Google: kognitivna disonanca
I ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne kontas. Da si procitao sa razumijevanjem, ja sam postavljao pitanja, a on je odgovarao sa neslanim i priglupim salama.
Dajte se potrudite kada bacate replikeponosan sam na tebe
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
da pogadjam???
ici ce na varijantu razvlacenja reprograma na 5 7 10 god..

Komunista bolan, izloguj se, zakuhat ces sa svima :lol:
-
- Kontakt:
5.09.2016.Sariel je napisao/la:da pogadjam???
Preuzmite tekst zakona
Detaljnije
Predlagač:
Slađan Ilić
Vrsta procedure: Skracena
Oblast: Kultura i sport
Status: U proceduri
Ovim zakonom omogućava se da sportski klubovi u Federaciji BiH sklope ugovor o djelomičnom otpisu dugovanja i reprogram dugova za dugovanja nastala do 30.04.2016. Ovo je do sada bilo moguće za dugovanja napravljena do 31.12.2013

Ma on ti je onaj iz Slavinovica sto ne smije rec ko je.Chinaglia je napisao/la:Komunista bolan, izloguj se, zakuhat ces sa svima
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kvota 1,01 da je Komunista Fucko posto vidim da i na facebooku palamudi o reprogramu na duzi vremenski period.
jel ovaj :lol:DoeTz je napisao/la:Ma on ti je onaj iz Slavinovica sto ne smije rec ko je.Chinaglia je napisao/la:Komunista bolan, izloguj se, zakuhat ces sa svima :lol:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=39018
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Za sva pitanja koja su pod upitnikom (4) me ne zanimaju, jer ja niti sam clan Azmirove klike niti Jasminove kamarile. Nema aspiracije da upravljam necim osim svog posla i karijere, niti zelim da se ugradjujem u stadione, klubove, istok, placeve ili trzne centre. Imam misljenje o svemu i ne treba mi niko da mi ga namece i formira. I ne libim se napisati. Inace, ne vjerujem ljudima koji su bogati kao brod, a dolaze im iz elektroprenosa sa nalogom za iskljucenje nelegalnog prikljucka kuce na električnu mrezu, jbg, principi. Kao sto ne postujem ljude koje zive u nwlegalno preuzetom stanu, jbg, principi. Praticu dalje stanje u klubu i odluciti da li cu i dalje ici na utakmice ili cu se razocarati i u onog koji nastavi u upravi Slobode.solinas je napisao/la:Ko ce,i kojim parama,placati reprogramKomunista je napisao/la:Za razliku od tebe, ja nema stranu osim Slobode i niko mi ne formira misljenje. Twbw **** sto ti vise niko nece placati gostovanja ili jeftinw karte na sjeverupompom je napisao/la: pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja [emoji38] ...![]()
Ko ce i kada,obezbijediti barem minimalne uslove na stadionu da ne pisamo ko kerovi![]()
Ko su ti privatnici koje Imamovic spominje![]()
Kako,i cime mogu pridonijeti Slobodi osobe koje su bile danas na sastanku![]()
imas li konkretan odgovor na bilo sta,osim sto se pravis pametan,daj da cujemo to tvoje toliko cijenjeno misljenje koje niko ne kreira
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
druze rate idu ne cekaju...nemaazmira da namiri, nema oklen...costacurta08 je napisao/la:5.09.2016.Sariel je napisao/la:da pogadjam???
Preuzmite tekst zakona
Detaljnije
Predlagač:
Slađan Ilić
Vrsta procedure: Skracena
Oblast: Kultura i sport
Status: U proceduri
Ovim zakonom omogućava se da sportski klubovi u Federaciji BiH sklope ugovor o djelomičnom otpisu dugovanja i reprogram dugova za dugovanja nastala do 30.04.2016. Ovo je do sada bilo moguće za dugovanja napravljena do 31.12.2013
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ajde molim te ne sramoti se sa pseudopametnim replikama i glumljenjem viteza na konju u spasavanju levataDoeTz je napisao/la:Za tako pametnu osobu bi trebao znati da to sto si sad napisao nema nikakvog smisla.Komunista je napisao/la:Jesi to proguglao?DoeTz je napisao/la: Ma kako si nam samo pametan.ponosan sam na tebe

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nemas al malo sutra, viris faraonu izKomunista je napisao/la:Za razliku od tebe, ja nema stranu osim Slobode i niko mi ne formira misljenje. Twbw **** sto ti vise niko nece placati gostovanja ili jeftinw karte na sjeverupompom je napisao/la:pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja [emoji38] ...Komunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)

Ja ti kralju sigurno tri godine utakmice na Tusnju nisam propustio, a nikad od fukara ulaznicu nisam kupio, a imam njihovu clansku...
p.s. meni je i na Tusnju gostovanje

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Taj, tajChinaglia je napisao/la:jel ovajDoeTz je napisao/la:Ma on ti je onaj iz Slavinovica sto ne smije rec ko je.Chinaglia je napisao/la:Komunista bolan, izloguj se, zakuhat ces sa svima![]()
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=39018

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Da, ja se sramotimKomunista je napisao/la: Ajde molim te ne sramoti se sa pseudopametnim replikama i glumljenjem viteza na konju u spasavanju levata

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 juna :mrgreen:DoeTz je napisao/la:Taj, taj :mrgreen:
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom :lol:
Otkrili ste moj identitet:) Odoh sada odmah, predao sam se 

Cuj njega ta pitanja ne zanimaju
Pa koji kur.ac radis onda ovdje,lajes ko pas,prozivas ljude,a iz tebe sta pametno da izadje bio bi smak svijeta...
Nisi ti kriv,ti samo debil,greska prirode,roditelji bili nadrogirani kate su te sklepali,posljedice su ocigledne

Pa koji kur.ac radis onda ovdje,lajes ko pas,prozivas ljude,a iz tebe sta pametno da izadje bio bi smak svijeta...

Nisi ti kriv,ti samo debil,greska prirode,roditelji bili nadrogirani kate su te sklepali,posljedice su ocigledne

"Modra boja,na bijelome platnu,
pobij sve i vrati se sam :salut: :kafa:Komunista je napisao/la:Otkrili ste moj identitet:) Odoh sada odmah, predao sam se :)
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 2 gosta.