FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 15 sep 2016, 22:50

sve po starom iz supljeg u prazno :kafa: svi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice :thumbup: i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu :facepalm: do nekih boljih vremena :wave:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 22:50

Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnici :urnebes: kuknjava
**** im svima sve sta nam napravise... kuknjava
Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne Koreje :)
Ici ces, al' na predizborne skupove gdje ti Jasmin naredi. Sa tvojom pricom si ga pravo odbranio. Predstavio si u pravom svjetlu njegovu svitu.
SDP - sportsko pogrebno drustvo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 15 sep 2016, 22:51

Jedno pitanje samo. Znam da sam i ja donedavno bio anonimus sto se ovog pdfa tice, ali kako to da u vrijeme s*anja konstantno novi nickovi nicu na ovoj temi? I to ljudi imaju neke stavove da te bog sacuva. Svi mi lice na placenicke poltrone (eh, onaj ko se pronadje u mom postu, sam je sebi kriv). Zaista cudno.

I u pravu je brat @pinoglavi - Đe stranica?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 22:52

Komunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)
pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja :lol: ... ;)
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 22:52

Sariel je napisao/la:glodjemo se izmedju se..
hvala im svima za ovo. kako god na kraju zavrsilo.,kao da nismo imali dovoljno ovakvih sit.
hljeb i boga :salut:
Ne glodjemo se izmedju sebe, nego pocinjemo da kaznjavamo grobare Slobode!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 sep 2016, 22:52

Jel to Djani na Exitu ?

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 22:54

Probisvjet je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnici :urnebes: kuknjava
**** im svima sve sta nam napravise... kuknjava
Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne Koreje :)
Ici ces, al' na predizborne skupove gdje ti Jasmin naredi. Sa tvojom pricom si ga pravo odbranio. Predstavio si u pravom svjetlu njegovu svitu.
SDP - sportsko pogrebno drustvo
Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od mene :) Vidis, ovo je argument koji razumijes :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 22:55

Laku noc. Dok mi spavamo privrednici vrijedno rade i prikupljaju sredstva da nekome plate za prevoz igraca.
Da i nemojte @komunistu na ignor jer ce vam on reci i objasniti kako smo mi sektasi. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2016, 22:56

Probisvjet je napisao/la:Laku noc. Dok mi spavamo privrednici vrijedno rade i prikupljaju sredstva da nekome plate za prevoz igraca.
...preko granice :D :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 22:56

fukaratz je napisao/la:sve po starom iz supljeg u prazno :kafa: svi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice :thumbup: i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu :facepalm: do nekih boljih vremena :wave:
druze ne zajebaji ima ovde ljudi redovnih na tekmama
i k tomu jos upucenih...
meni je xsad sve jasno...sve kockice slozene.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2016, 22:58

fukaratz je napisao/la:sve po starom iz supljeg u prazno :kafa: svi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice :thumbup: i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu :facepalm: do nekih boljih vremena :wave:
nema nista bez saketanja moj dobri fukaratz
nego sta kazes za ovaj sastav kod Faraona :kafa:

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 23:01

Probisvjet je napisao/la:Laku noc. Dok mi spavamo privrednici vrijedno rade i prikupljaju sredstva da nekome plate za prevoz igraca.
Da i nemojte @komunistu na ignor jer ce vam on reci i objasniti kako smo mi sektasi. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Platili bi oni al nece niko da vozi :lol: :lol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2016, 23:03

Probisvjet je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
Pa eto sta ces uraditi? Nas ovdje 15 i mozda neaktivnih citaoca foruma 100?!
Mnogo moze. Pokusati ubjediti bilo koga da ne glasa za Imamovica i SDP, tj. da glasa za bilo koga drugog npr. DF, alternativu itd... SDP vise ne smije dobiti vecinu u OV. Treba ih svesti na najmanju mogucu mjeru. Pustili su korjenje i ponasaju se kao da je Tuzla njihova vlastita pcija, a mi gradjani stoka sitnog zuba.
Pa zar nije Komsic jos uvijek u DF? Onaj isti Komsic koji se kao naljutio k'o bebica kakva i odstupio sa premijerske pozicije pa onda uskoci Gutic koji po defaultu otjera Gadzu... domino efekat poguban za nas kanton i grad. Ucero nam je svima tad Zeljko.
Fakat, koliko god zelio ne pisati o politici, sama se namece jer je duboko ukorjenjena u sport u nasoj zemlji, a tako i nasem klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

costacurta08
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 23:05

Komunista je napisao/la: Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od mene :) Vidis, ovo je argument koji razumijes :)
Kave argumente spominjes? Ja sam pratio tvoje komentare i uglavnom su tipa: Bego kriv, Banovići ovo ono i Azmir te slagao.
Jel znaš značenje pojma "argument"?

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:07

costacurta08 je napisao/la:
Komunista je napisao/la: Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od mene :) Vidis, ovo je argument koji razumijes :)
Kave argumente spominjes? Ja sam pratio tvoje komentare i uglavnom su tipa: Bego kriv, Banovići ovo ono i Azmir te slagao.
Jel znaš značenje pojma "argument"?
Google: kognitivna disonanca
I ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne kontas. Da si procitao sa razumijevanjem, ja sam postavljao pitanja, a on je odgovarao sa neslanim i priglupim salama.
Dajte se potrudite kada bacate replike :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 sep 2016, 23:08

Chinaglia je napisao/la:
nema nista bez saketanja moj dobri fukaratz
nego sta kazes za ovaj sastav kod Faraona :kafa:
sta da kazem podsjeca me na 2012 godinu kad smo ispali iz lige pa se okupili "carsijaneri" a 90% ih nije fesliju (50KM) imalo u dzepu zadnje 3 godine :facepalm: da od lijepih rijeci i obecanja klub funkcionise mi bi bili visestruki europski prvaci :kafa: ovako crni dani dolaze, jedino pozitivno sto ce fukare puniti kaveze po Gracanici i Lukavcu i glumiti ozbiljne navijace :thumbup:
Sloboda Tuzla

DoeTz
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 15 sep 2016, 23:09

Komunista je napisao/la: Google: kognitivna disonanca
I ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne kontas. Da si procitao sa razumijevanjem, ja sam postavljao pitanja, a on je odgovarao sa neslanim i priglupim salama.
Ma kako si nam samo pametan.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:10

pompom je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)
pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja [emoji38] ... ;)
Za razliku od tebe, ja nema stranu osim Slobode i niko mi ne formira misljenje. Twbw **** sto ti vise niko nece placati gostovanja ili jeftinw karte na sjeveru :)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 23:11

ukinuce nas zarad jednog izbornog ciklusa...
samo da potraje dovoljno dugo i ovi sto ih poturaju ko damage control, sramota brate...

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:12

DoeTz je napisao/la:
Komunista je napisao/la: Google: kognitivna disonanca
Ma kako si nam samo pametan.
Jesi to proguglao? :) ponosan sam na tebe :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.