Ovo pitanje sad ide svakodnevno. Isto smo seljacka zadrugakatarakta je napisao/la:Uzimaju spasitelji na sebepinoglavi je napisao/la:Ljudi sta cemo s web stranice![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Grad se raspada kao sto se i klub raspada.
To nisu bile lazi, vec izjave koje nije mogao ispuniti zbog drugih faktora. Kada ti podapinju nogu i ne prate te onda je tesko sve ispuniti.
To nisu bile lazi, vec izjave koje nije mogao ispuniti zbog drugih faktora. Kada ti podapinju nogu i ne prate te onda je tesko sve ispuniti.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku

Na drveni most, zaboravih dodati

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
A jos vise od pola miliona za onu prikazu u parku?staragarda je napisao/la:Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ehhhpinoglavi je napisao/la:Ovo pitanje sad ide svakodnevno. Isto smo seljacka zadrugakatarakta je napisao/la:Uzimaju spasitelji na sebepinoglavi je napisao/la:Ljudi sta cemo s web stranice![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne shvatas. Imas moj post gdje sam proklinjao bacanje para na Tvrtkov kip i taj most, ali ti to ne shvatas jer tebi neko drugi formira misljenje. A meni nikako nije Faticeva plata bitnija od opreme vatrogasca i cijene vrtica.staragarda je napisao/la:Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku![]()
A mozes i proguglati sta znaci kongnitivna disonanca. Sigurno samo Franto zna sta to znaci

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Za tebe vrijedi isto kao i za @staragarda.Probisvjet je napisao/la:A jos vise od pola miliona za onu prikazu u parku?staragarda je napisao/la:Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku![]()
Pogledaj na str 6173, ali sa razumijevanjem, polako.
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 15 sep 2016, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze onaj na facebook. Radi stranica, evo link. I udari ovo https://bs.wikipedia.org/wiki/FK_Sloboda_Tuzla

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vrtic te je indoktrinisao. Propaganda, ovo ono... Da te nena cuvala bio bi pametniji i bolji insan. Razmisljao bi svojom glavom.Komunista je napisao/la:Ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne shvatas. Imas moj post gdje sam proklinjao bacanje para na Tvrtkov kip i taj most, ali ti to ne shvatas jer tebi neko drugi formira misljenje. A meni nikako nije Faticeva plata bitnija od opreme vatrogasca i cijene vrtica.staragarda je napisao/la:Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku![]()
A mozes i proguglati sta znaci kongnitivna disonanca. Sigurno samo Franto zna sta to znaci

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Neslani humor pri gubitku bilo kakvog smislenog argumenta je znak slabostiProbisvjet je napisao/la:Vrtic te je indoktrinisao. Propaganda, ovo ono... Da te nena cuvala bio bi pametniji i bolji insan. Razmisljao bi svojom glavom.Komunista je napisao/la:Ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne shvatas. Imas moj post gdje sam proklinjao bacanje para na Tvrtkov kip i taj most, ali ti to ne shvatas jer tebi neko drugi formira misljenje. A meni nikako nije Faticeva plata bitnija od opreme vatrogasca i cijene vrtica.staragarda je napisao/la:Dobar je Komunista... Ne da on da se skrsi veliki novac na klub al kad faraon skrsi POLA MILIONA MARAKA NA MOST ZA NIGDJE onda ćemo to za neku drugu priliku![]()
A mozes i proguglati sta znaci kongnitivna disonanca. Sigurno samo Franto zna sta to znaci![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
komunisto danas sam bio u opcini da vidim sta bi od sastanka. Jesi li dobio upaljac i olovku? Crvena olovka i crveno crni upaljac? Ako nisi imam ih jos da poklonim.
nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnici
kuknjava
**** im svima sve sta nam napravise... kuknjava

-
- Kontakt:
Jel' se gasimo 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
**** grad, onako nam Banovici diktiraju 

Ponavljanje glupih sala je takodjer znak intelektualne slabostiProbisvjet je napisao/la:komunisto danas sam bio u opcini da vidim sta bi od sastanka. Jesi li dobio upaljac i olovku? Crvena olovka i crveno crni upaljac? Ako nisi imam ih jos da poklonim.

Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne KorejeSariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnicikuknjava

Tvoje postojanje nije nikakv znak,Bog se jednostavno zayebo.Komunista je napisao/la:Ponavljanje glupih sala je takodjer znak intelektualne slabostiProbisvjet je napisao/la:komunisto danas sam bio u opcini da vidim sta bi od sastanka. Jesi li dobio upaljac i olovku? Crvena olovka i crveno crni upaljac? Ako nisi imam ih jos da poklonim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
znaci platio ti jasko danas i gorivoKomunista je napisao/la:Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne KorejeSariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnicikuknjava

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
glodjemo se izmedju se..
hvala im svima za ovo. kako god na kraju zavrsilo.,kao da nismo imali dovoljno ovakvih sit.
hljeb i boga
hvala im svima za ovo. kako god na kraju zavrsilo.,kao da nismo imali dovoljno ovakvih sit.
hljeb i boga

Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)
Trenutno korisnika/ca: fukara87, mirza24, VivaLaLiberta i 9 gostiju.