Komunista je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nije sekta, da je dosao neko bolji od Azmira ne bi pricali nista.
Ovo je nase NE propadanju Slobode. Vase DA propadanju Slobode.
Ne, vi meni stalno imputirate da branim Jasmina jer ne mozetw da stvorite svoje misljenje van Azmira i Solinasa. Meni se obojica gade, obojica su krivi za politizaciju Slobode, obojica au nas lagali, to sam vec argumentovao. Ja samo govoeim da nije sve crno bijelo i da nw vjerujem nikome vise i da su mi se svi zgadili. Pogotovo politicka navlacenja kao da ne postoji Grad. Jel to moje dijete treba da placa skuplji vrtic jer treba platiti Fatica Zeca na nargili. Izvini, ali ne. Ovo je jos jedan dokaz da se stadion nikome ne moze dati dzaba, koja god vlast bila. Prodati po trzisnoj cijeni ili koncesija. Ali dzaba nikome.
,bolje uzeti od jasmina stoju nego napredovati biti klub,pa yebo ti Azmin usta lajava,evo pitao sam te iznad koga,kako,
kako platiti reprogram,kako obezbijediti zapad da ne pogine neko jer zapad se raspada,ko ce zavrsiti sjever,kako placati igrace,ako ne platimo reprogram,zaplijenice nam i novac od evrope,kako naprijed,koji je tvoj plan,sta predlazes osim seres i pricas nepovezano,neargumentovano,
mater bi rodjenu ugasili za marku a ne slobodu.
Ma sta mu je nudjeno bolan koja koncesija,koje picke materine,sto lazete,on je to trazio,ali nije mu dato