Smjesi se i njemu cvaja za bambamucu.SaLL/ihovic je napisao/la:Al pazi Indira kako se samo smješkaProbisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Smjesi se i njemu cvaja za bambamucu.SaLL/ihovic je napisao/la:Al pazi Indira kako se samo smješkaProbisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ajmo kontrirat s nekim ko nesto konkretno kaze za Slobodu, sa najboljom opcijom, nemoj mi kontriranja "samo nek Jasmin izgubi, nema veze sto ce se grad opcenito gore voditi, sto ni taj neko novi nece qurcem mrdnuti za Slobodu, nek je samo Jasmin izgubio"Probisvjet je napisao/la:Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Ko rebe qurcom ti njega qarinom, a ne guzom.
Znaci ne treba se buniti i treba samo gledati kako se unistava ?Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
A ti lacijal pazi sta pricas da ne bi dobio po lalokama.
Ma nebi se on smjeskao nego ga deru biljni dodaci pa ne moze da prestane.staragarda je napisao/la:Pa smiješno čovjeku... On je jedini skonto o čemu se radi pa mu ofirno neke zabrinute face pravitSaLL/ihovic je napisao/la: Al pazi Indira kako se samo smješka![]()
Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Aj vrati se na moje prijasnje postove pa procitaj par puta sta sam napisaoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znaci ne treba se buniti i treba samo gledati kako se unistava ?Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
I ne znas koliku si glupost izvalio. Kao ni mnogo drugih stvari koje ne znas.NKMramor je napisao/la:A na tvoje novac iz džepa gradonačelnika...Komunista je napisao/la:Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje
Ma popustite čovjeka... Ima svoje mišljenje i zdravo... Svako ga je već minimum 2 puta argumentovano oborio al on gura dalje...Nema tu pomoći.... Nego je simpatično da se skoro registrovao a već Chinagliji batinama prijetiAerials je napisao/la:Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Vidim gdice da je vasa ljubav prema Slobodi zaista velika gdje je ono i kad gubis i kad vodis, blago klubu sa takvim navijacima zato i jesmo tu gdje jesmoAerials je napisao/la:Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Sta te briga. Dobio si upaljac i olovku danas.Komunista je napisao/la:I ne znas koliku si glupost izvalio. Kao ni mnogo drugih stvari koje ne znas.NKMramor je napisao/la:A na tvoje novac iz džepa gradonačelnika...Komunista je napisao/la:Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje
Ma ja zasto bi napredovali, hajmo da se ponasamo kao da nista nije bilo. I da opet postanemo kanta za nabijanje i jadni te tjerajmo svakog ko nam zeli napredak.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Trebamo možda navijat za klub kroz koji neko puni džepove, a klub šeta po kantonalnim ligama? Mogli smo imati sve, sad imamo q. Ajde zdravo.Santini je napisao/la:Vidim gdice da je vasa ljubav prema Slobodi zaista velika gdje je ono i kad gubis i kad vodis, blago klubu sa takvim navijacima zato i jesmo tu gdje jesmoAerials je napisao/la:Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Brate branis neobranjivo.Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.
Orio Haris Dzinovic, Druze Tito mi ti se kunemo i EKV. Et' sta se samo culo.nemam.nick je napisao/la:Zna li neko sta je bilo na predizbornom skupu na Slatini? Da li je Jasmin spominjao Slobodu?
Koje je tvoje rjesenje,s obzirom da pratim aktivno ovaj klub jedno 20-tak godina,manje-vise,ti mozda i nemas toliko,i dobro znam gdje su nas ovakvi doveli,i gdje nas ovo danas vodi,koje je tvoje rjesenje......sta predlazesKomunista je napisao/la:Ovo postaje prava sekta, rekao sam to i ljetos kada se desavala drama oko ponovne prijetnje Azmira da odlazi (a ovdje me sektasi pljuvali da toga nije bilo, a Azmir potvrdio sinoc da je to itekako bila drama). Nerealno idealiziranje jedne osobe i neselektivno vrijedjanje te bespomocno divanjenje o politici, ekonomiji i vanzemaljcima, te arapima i UAE. Sekta koja se ne usudjuje postaviti nijedno pitanje, a kojoj smeta bilo kakvo drugo misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.