FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:40

SaLL/ihovic je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Al pazi Indira kako se samo smješka :oops: :puke:
Smjesi se i njemu cvaja za bambamucu. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2016, 21:42

Probisvjet je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.
Ko rebe qurcom ti njega qarinom, a ne guzom.
Pa ajmo kontrirat s nekim ko nesto konkretno kaze za Slobodu, sa najboljom opcijom, nemoj mi kontriranja "samo nek Jasmin izgubi, nema veze sto ce se grad opcenito gore voditi, sto ni taj neko novi nece qurcem mrdnuti za Slobodu, nek je samo Jasmin izgubio"
Nekim ispada mrznja prema faraonu veca od ljubavi za grad i Slobodu, nema mi logike
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 sep 2016, 21:42

Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.

A ti lacijal pazi sta pricas da ne bi dobio po lalokama.
Znaci ne treba se buniti i treba samo gledati kako se unistava ? :clap:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 sep 2016, 21:43

staragarda je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la: Al pazi Indira kako se samo smješka :oops: :puke:
Pa smiješno čovjeku... On je jedini skonto o čemu se radi pa mu ofirno neke zabrinute face pravit :D
Ma nebi se on smjeskao nego ga deru biljni dodaci pa ne moze da prestane.
& $ ?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 21:43

Santini je napisao/la:A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.

Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 21:44

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Znaci ne treba se buniti i treba samo gledati kako se unistava ? :clap:
Aj vrati se na moje prijasnje postove pa procitaj par puta sta sam napisao

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 21:44

NKMramor je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje :)
A na tvoje novac iz džepa gradonačelnika...
I ne znas koliku si glupost izvalio. Kao ni mnogo drugih stvari koje ne znas.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 21:47

Aerials je napisao/la:

Je l' treba da se mrcvarimo u drugoj ili nekoj još nižoj ligi, a znamo svi da je moglo dosta bolje? Treba se jelde mrvicama zadovoljavati? Samo ti, mi nećemo, dosta je bilo više.
Ma popustite čovjeka... Ima svoje mišljenje i zdravo... Svako ga je već minimum 2 puta argumentovano oborio al on gura dalje...Nema tu pomoći.... Nego je simpatično da se skoro registrovao a već Chinagliji batinama prijeti :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 21:47

Aerials je napisao/la:

Vidim gdice da je vasa ljubav prema Slobodi zaista velika gdje je ono i kad gubis i kad vodis, blago klubu sa takvim navijacima zato i jesmo tu gdje jesmo :thumbdown:

Probisvjet
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:48

Komunista je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje :)
A na tvoje novac iz džepa gradonačelnika...
I ne znas koliku si glupost izvalio. Kao ni mnogo drugih stvari koje ne znas.
Sta te briga. Dobio si upaljac i olovku danas. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 21:49

Ma ja zasto bi napredovali, hajmo da se ponasamo kao da nista nije bilo. I da opet postanemo kanta za nabijanje i jadni te tjerajmo svakog ko nam zeli napredak.

Ja druze gledam fudbal radi pobjeda i radosti. A ne da sela po nama pisaju. Imao sam san da idemo u Evropu da imamo nesto veliko !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2016, 21:50

Santini je napisao/la:
Aerials je napisao/la:

Vidim gdice da je vasa ljubav prema Slobodi zaista velika gdje je ono i kad gubis i kad vodis, blago klubu sa takvim navijacima zato i jesmo tu gdje jesmo :thumbdown:
Trebamo možda navijat za klub kroz koji neko puni džepove, a klub šeta po kantonalnim ligama? Mogli smo imati sve, sad imamo q. Ajde zdravo. :wave:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 21:51

Brate branis neobranjivo.
Crveni sam.fukara.tuzlak.
Al ovo je dno dna.ponovo.i ne moze se tako lako kontrolisat ;)

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 21:51

Ovo postaje prava sekta, rekao sam to i ljetos kada se desavala drama oko ponovne prijetnje Azmira da odlazi (a ovdje me sektasi pljuvali da toga nije bilo, a Azmir potvrdio sinoc da je to itekako bila drama). Nerealno idealiziranje jedne osobe i neselektivno vrijedjanje te bespomocno divanjenje o politici, ekonomiji i vanzemaljcima, te arapima i UAE. Sekta koja se ne usudjuje postaviti nijedno pitanje, a kojoj smeta bilo kakvo drugo misljenje.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 15 sep 2016, 21:51

Zna li neko sta je bilo na predizbornom skupu na Slatini? Da li je Jasmin spominjao Slobodu?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 21:52

Ne kažem da je ne volim i kad se gubi, al' što uništavati nešto i zadovoljavati se nekim malim stvarima kad se zna šta se moglo uraditi za kratak period. Ovo je bila prekretnica za klub, da li ćemo se izdići malo ili ćemo propasti, vlast je birala ovo drugo. Tebi ako je dobro i ako podržavaš ove ljude koji nas vode u propast, tvoja stvar i blago tebi onda kad si tako ravnodušan.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 sep 2016, 21:53

nemam.nick je napisao/la:Zna li neko sta je bilo na predizbornom skupu na Slatini? Da li je Jasmin spominjao Slobodu?
Orio Haris Dzinovic, Druze Tito mi ti se kunemo i EKV. Et' sta se samo culo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2016, 21:54

Ako ne zelis bojkotovati klub ne znaci da ti nije krivo radi Azmira i ne znaci da se zadovoljavas malim stvarima
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 21:55

Nije sekta, da je dosao neko bolji od Azmira ne bi pricali nista.

Ovo je nase NE propadanju Slobode. Vase DA propadanju Slobode.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 21:55

Komunista je napisao/la:Ovo postaje prava sekta, rekao sam to i ljetos kada se desavala drama oko ponovne prijetnje Azmira da odlazi (a ovdje me sektasi pljuvali da toga nije bilo, a Azmir potvrdio sinoc da je to itekako bila drama). Nerealno idealiziranje jedne osobe i neselektivno vrijedjanje te bespomocno divanjenje o politici, ekonomiji i vanzemaljcima, te arapima i UAE. Sekta koja se ne usudjuje postaviti nijedno pitanje, a kojoj smeta bilo kakvo drugo misljenje.
Koje je tvoje rjesenje,s obzirom da pratim aktivno ovaj klub jedno 20-tak godina,manje-vise,ti mozda i nemas toliko,i dobro znam gdje su nas ovakvi doveli,i gdje nas ovo danas vodi,koje je tvoje rjesenje......sta predlazes :?:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.