medo je stvoren za ove utakmice gdje se ne treba previse trcat. u trkackim utakmicama on se izgubi a ovo "tiki taka" igranje njemu najvise godi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je to.bhsport je napisao/la:Majstor, ono samo on moze izvesti u repki.
Sinoc solidan, dobro odglumio ulogu defanzivnog veznog iako to nije, par puta se lijepo postavio u odbrani, dok je prema naprijed i vise nego korektan.
Bez obzira na to, protiv Belgije nema sta da trazi u prvih 11.
Pjanic-Gojko-Milicevic.
Upravo to sam napisao sinoć na nekoj drugoj temi, jedan možda, ali dva nikako. Pjanić i Medunjanin su najvjerovatnije sigurni, a trećeg će biti veoma teško izabrati. Miličević, Vrančić, Cimirot, Cocalić i Grahovac su kandidati za to mjesto. Miličević se nameće kao logičan izbor, ali onda imamo tri ofanzivna igrača u vezi i to mi nema logike, ostali su nepoznanica i ako ih misli ubacivati, već danas mora početi da ih uigrava, bar na tabli...totasef1 je napisao/la:Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...
O ovome cijelo vrijeme i govorim i baš zbog ovog i kažem da je trebao dobiti šansu Cimirot.Virtu4l je napisao/la:Upravo to sam napisao sinoć na nekoj drugoj temi, jedan možda, ali dva nikako. Pjanić i Medunjanin su najvjerovatnije sigurni, a trećeg će biti veoma teško izabrati. Miličević, Vrančić, Cimirot, Cocalić i Grahovac su kandidati za to mjesto. Miličević se nameće kao logičan izbor, ali onda imamo tri ofanzivna igrača u vezi i to mi nema logike, ostali su nepoznanica i ako ih misli ubacivati, već danas mora početi da ih uigrava, bar na tabli...totasef1 je napisao/la:Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...
Sarmelino je napisao/la:Tata
Sad samo kad utakmica zavrsiedoo3 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Tata
Samo ti ne pocinji sa "tatom"![]()
prosli puta si momka uhakao s tim, sa loptom se nije sastavio
![]()
Imamo boljeg igrača od Cimirota na toj poziciji.Unofficialpage je napisao/la:O ovome cijelo vrijeme i govorim i baš zbog ovog i kažem da je trebao dobiti šansu Cimirot.Virtu4l je napisao/la:Upravo to sam napisao sinoć na nekoj drugoj temi, jedan možda, ali dva nikako. Pjanić i Medunjanin su najvjerovatnije sigurni, a trećeg će biti veoma teško izabrati. Miličević, Vrančić, Cimirot, Cocalić i Grahovac su kandidati za to mjesto. Miličević se nameće kao logičan izbor, ali onda imamo tri ofanzivna igrača u vezi i to mi nema logike, ostali su nepoznanica i ako ih misli ubacivati, već danas mora početi da ih uigrava, bar na tabli...totasef1 je napisao/la:Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...
Neutral je napisao/la:Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:
Ne bih bas rekao. Ono jučer je bilo daleko teze izvesti nego ova dva. Poluvisoka lopta na voley iz kornera ne pali u 90% slučajeva. Eventualno je tu bare-bare sa onim sto je dao KipruNeutral je napisao/la:Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:
Dado je napisao/la:Ne bih bas rekao. Ono jučer je bilo daleko teze izvesti nego ova dva. Poluvisoka lopta na voley iz kornera ne pali u 90% slučajeva. Eventualno je tu bare-bare sa onim sto je dao KipruNeutral je napisao/la:Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Proximic, Sheyi i 44 gosta.