P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako

Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.

prodase se sva "Tuzlanska carsija"
 prodase se sva "Tuzlanska carsija"   yebo li vas Jasmin, neka daj nam sad' federalnu ligu, besplatan ulaz... Fuj
 yebo li vas Jasmin, neka daj nam sad' federalnu ligu, besplatan ulaz... Fuj  
Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
Jasmin ako pobjedi nas treba u gasnu komoru potrpat "cukile"sto bi rekli u nekim krajevima.Probisvjet je napisao/la:
Legenda kaže da je na zadnjem sastanku pala i suza.... U fazonu,"pa jel moraš bas sad,može li nekad u oktobru "....Imaš pravo samo jednom da pogađaš čijaProbisvjet je napisao/la:
 ... Ima tu jos pikanterija al nek malo otkiseli
... Ima tu jos pikanterija al nek malo otkiseli   
   .... Uglavnom, brine ba grad o klubu... A ko ce drugi
.... Uglavnom, brine ba grad o klubu... A ko ce drugi   

staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.

Rusi i on 15 godina sve zivo. Ko ga ****. Doduse pravi mostoveChinaglia je napisao/la:dal je Azmir izabrao stranu, ne znam, al da je odlucio pomoci rusenje Faraona, sve vuce na to
ne mozes pred izbore podnijeti ostavku i popljuvat Faraona i reci da je to cista slucajnost
 sazidajteee mooost bez kraja, most do mooooga zavicaaaaja
 sazidajteee mooost bez kraja, most do mooooga zavicaaaaja 
Dobro Husara kaze. Tuzla je Pjong JangNjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:Izvini, Kakvu je stranu Husic zauzeo... To sto ga je Faraon izvarao 1001 put a on to javno iznjeo, to neka stranaKomunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.

Boze kako glupih komunjara jos ima,Sjeverna Koreja zakon
Jednostanvno ga naguzis, da vidi da boli. Jer dok on samo zigu ne zna kako je biti naguzen.pinoglavi je napisao/la:I sta evo skinemo faraona i sta onda? Kuce od marmelade a prozori od cokolade? Ide projekat Slobode i Azmir se 10000% vraca? Ja sve mislim da se bezveze nadamo i da je covjek otisao taman da mu se rod najblizi kandiduje i pobjedi na izborima. Mozete mi reci je li neki kandidat rekao nesto za FK Slobodu? Plan, ideju, bilo sta? Nemojte samo u prazno lobirati svako za svoje i za to koristiti ovu temu i forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.