Nemamo ni klub više.pinoglavi je napisao/la:**** to, sta cemo s web stranice, klub nam je ko seljacka zadruga nemamo web stranice
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se neka nam UG sada obezbjedi fan shop i novu stranicu. Hvala.pinoglavi je napisao/la:**** to, sta cemo s web stranice, klub nam je ko seljacka zadruga nemamo web stranice
Indir će da je uređujetuzlak1987 je napisao/la:Slazem se neka nam UG sada obezbjedi fan shop i novu stranicu. Hvala.pinoglavi je napisao/la:**** to, sta cemo s web stranice, klub nam je ko seljacka zadruga nemamo web stranice

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nisam na to mislio kad sam pisao post nego koliko su neki prigovarali radi gluposti. Eto vam serendajte sad do sutra i trazite mane, imati cete o cemu oplest vala
I pustite se negative vise, prezivjela je Sloboda i gore, od 1919 smo tu i necemo se ni sada ugasit.
I pustite se negative vise, prezivjela je Sloboda i gore, od 1919 smo tu i necemo se ni sada ugasit.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 15 sep 2016, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Druze ako mene pitas,ja to nisam napiso,ja sam napiso,da sastanak treba da pocne ko ce bit na njemu ne znam.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to taj sastanak, Azmir, Bony i Bingo ?emirzlaTu je napisao/la:Grijesis za AJ...on je ispred UG,vjerovatno se naso u neobranom grozdju...jer je poziv bio za sastanak,a nije se znalo ko ce bit na njemu..Chinaglia je napisao/la:pameti bozija, sta ce Suljo, Indir, MK i AJ na ovom sastanku![]()
mogu pomoci klubu kao i mi s foruma
Zlatan Nalić sin tuzlanski
pa sve lazni profili podrzavaju "carsiju" :lol:
carsija ce spasit Slobodu :lol:
carsija ce spasit Slobodu :lol:
Koji privrednici Tuzle?
Bože me sakloni i sačuvaj, OFK nam ne gine.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Dabogda ti dijete Jasmine rak dobilo. ...umirali ti na rukama i tebi i ovom narkomanu Indiru aka "sloboddaa jeee svijurrr nasss "
Yebem vam mater u picku nesposobnu.
Yebem vam mater u picku nesposobnu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Tako je carsija i treba da bude tu oni koji zive za Slobodu !!!!!
haha ovo je vrhunac imbecilnosti :mrgreen:Sta ti to imas protiv Sulje, Indira i Karača momaka koji zive za ovaj klub ?? Da ne trebas mozda ti biti tu ??
Indir kome je grupa u rasulu teskom, raja bjezi sa sjevera, protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
Suljo ne moze pomoci sebi, a da pomogne Slobodi, daje sebi previse za pravo, protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
Karac koji je protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
carsija ce spasit Slobodu!
Ako znas onda se nemoj cudit reakciji kad nas igraci nisu pozdravili,95% raje je hebavala.AJ je momak koji je ukazivo da ce se ovo desit,jer se islo na preskok.On se zalago da se krene od pocetka gradnje kluba,da se posveti paznja mladim itd.Chinaglia je napisao/la:znam ko je i da je sponzorisao FK Sloboda, al realno, kada se klub spasava, onda za stolom sjede jaki igraci, a vidi ti ovo, trojica 99% ne pripadaju tu, AJ ako je ispred UG, pa ok, hajde neka bude, ove ostale ne poznajem i ne mogu nista reci.. a osuo je i AJ paljbu po Azmiru poslije one tekme kada igraci nisu pozdravili navijace i to direktno ispod lozeemirzlaTu je napisao/la:Grijesis za AJ...on je ispred UG,vjerovatno se naso u neobranom grozdju...jer je poziv bio za sastanak,a nije se znalo ko ce bit na njemu..Chinaglia je napisao/la:pameti bozija, sta ce Suljo, Indir, MK i AJ na ovom sastanku![]()
mogu pomoci klubu kao i mi s foruma
Puno su oni pomogli klub mimo Azmira,a sto je on danas i jos jedan momak tu na slici,napiso sam,pozvani su na sastanak a da se nije znalo ko ce bit prisutan.
pa mislim da je sada jasno zasto je grupa bila u rasulu?Chinaglia je napisao/la:Tako je carsija i treba da bude tu oni koji zive za Slobodu !!!!!haha ovo je vrhunac imbecilnostiSta ti to imas protiv Sulje, Indira i Karača momaka koji zive za ovaj klub ?? Da ne trebas mozda ti biti tu ??![]()
Indir kome je grupa u rasulu teskom, raja bjezi sa sjevera, protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
Suljo ne moze pomoci sebi, a da pomogne Slobodi, daje sebi previse za pravo, protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
Karac koji je protiv Azmira, al zivi za Slobodu!
carsija ce spasit Slobodu!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogao je on napustiti sastanak kada je vidio ko je sve na njemu, ali nije jer ce mu obecati da ce imati neke ovlasti vece nego sto je imao kada je tu bio Azmir.
Eto ocekujem sada od njega da napravi vrhunsku omladinsku skolu, fan shop i web stranicu.
Eto ocekujem sada od njega da napravi vrhunsku omladinsku skolu, fan shop i web stranicu.
J.ebem ti ove spasioce. Sad samo treba kljuc u bravu
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Nisi upravutuzlak1987 je napisao/la:Mogao je on napustiti sastanak kada je vidio ko je sve na njemu, ali nije jer ce mu obecati da ce imati neke ovlasti vece nego sto je imao kada je tu bio Azmir.

- FranckRibery
- Kontakt:
Kakvi privrednici na slici
ja privrednika i kur.ca. Sad ce TomCat poslat opet sina da igra u prvom timu. Pauziroo momak malo, koju godinu 

vidim u saopštenju stoji grad i privrednici će stati iza Slobode. Pa onda gledam u i sliku u tom istom tekstu i nista mi nije jasno.
Pa ko su ti privrednici? Ima li ih gdje na slici?
Pa ko su ti privrednici? Ima li ih gdje na slici?
& $ ?
Ne brinite se ljudi Indir ce da spasi slobodu
Idiot koji je razjebo grupu uplice se opet gdje mu nije mjesto.

tuzlak1987 je napisao/la:Mogao je on napustiti sastanak kada je vidio ko je sve na njemu, ali nije jer ce mu obecati da ce imati neke ovlasti vece nego sto je imao kada je tu bio Azmir.
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.