Te tuzla i sloboda cijela u cizaguLjumani_Banovici je napisao/la:@crnobijeli21
Za šta mu se proda pa mene prozivaš.
Te Velež u cizagu. Gdje će se vratiti, kako, čime? I opet da te pitam za šta mu se proda sviju ti ??

Moderator/ica: GracanicaAA
Te tuzla i sloboda cijela u cizaguLjumani_Banovici je napisao/la:@crnobijeli21
Te Velež u cizagu. Gdje će se vratiti, kako, čime? I opet da te pitam za šta mu se proda sviju ti ??
Naduvaj nam ga i ti. Nek si našcrnobijeli21 je napisao/la:Te tuzla i sloboda cijela u cizaguLjumani_Banovici je napisao/la:@crnobijeli21
Te Velež u cizagu. Gdje će se vratiti, kako, čime? I opet da te pitam za šta mu se proda sviju ti ??![]()
"A armija moze da nam naduva naseg tuzlanskog
" ta će seljak iz pribitkovića
![]()
7 dana!Ljumani_Banovici je napisao/la:Naduvaj nam ga i ti. Nek si našcrnobijeli21 je napisao/la:Te tuzla i sloboda cijela u cizaguLjumani_Banovici je napisao/la:@crnobijeli21
Te Velež u cizagu. Gdje će se vratiti, kako, čime? I opet da te pitam za šta mu se proda sviju ti ??![]()
![]()
Naduvaj nam ga i ti. Nek si našcrnobijeli21 je napisao/la:Te tuzla i sloboda cijela u cizaguLjumani_Banovici je napisao/la:@crnobijeli21
![]()
Bio majstorcrnobijeli21 je napisao/la:Neka malo ionako mrtvilo na temi ima par godina...![]()
sjećaš se pastrmko ove tekme, uvalja ga Okić nekako ne zna ni on kako za pobjedu Veležada smo tad uzeli ko zna kako bi se odvijale stvari kasnije
Ma ista je ekipa druze. Nista se nije promijenilo evo 5 godinaASD je napisao/la:Ovo je mozda i najgora Buducnost ikad, losija i od one sto je trebala ispasti prije par sezona.
Pa jeste, kod nas se uvijek jako malo mijenjalo, uglavnom su se vrtili isti igraci, prije desetak godina, pa i vise sam smatrao da je trebalo gurati mladje igrace, sada ne znam ta bih rekao, vecina ovih mladjih da nisu u Buducnosti vjerovatno bi igrali samo u Srnici ili Grivicama, probiti se u nekom drugom klubu nebi mogli.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma ista je ekipa druze. Nista se nije promijenilo evo 5 godinaASD je napisao/la:Ovo je mozda i najgora Buducnost ikad, losija i od one sto je trebala ispasti prije par sezona.
Bas je "zasluzena" pobjeda..ovo je jedna od najvecih kradja u posljednje vrijeme..crnobijeli21 je napisao/la:Svaka čast Piriji za ovu pobjedu, ostalo nije vrijedno pomena. Vrijedna pobjeda.
Linmer095 je napisao/la:
uživajte braćo Ljumani ako vas još ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.