PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2016, 12:57

tuzlak1987 je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zavrsili smo. Kad nabavis mozak razgovarat cemo.

Opet Velezu sve najbolje. Kupit cu i ja nekad dres od Veleza i pogledati koju utakmicu kad budem imao vremena. Ali necu dozvoliti da pljujes nama u dvoriste dok ne sredis svoje. Da smo mi imali onakvu posjetu protiv Banovica odmah bi se pojavilo par vas da ismijavate.
Kakva posjeta, prije tekme nevrijeme bilo, za vrijeme tekme kiša nije prestajala, predzadnji na tabeli, prenos na TV i opet nas bude ko vas na sjveru protiv mladosti. Bravo :clap:
Koga mene na sjeveru. Vi samo sjever gledate. Ja tamo ne idem nikad, ja pratim na zapadu. Uvijek nas ima, kada je derbi i 5000-6000 hiljada. Bude vise momaka nego sto Mostar ukupno ima. A vi se hvatate samo slika grupe koja ima probleme.

Oni me ne zanimaju, ja znam ko kupuje sezonske i karte te dresove. Oni sigurno ne vec nas par hiljada koji smo i doprinjeli tome da Sloboda ima trecu posjetu u ligi zadnje dvije sezone.
Da se Velez bori za titulu bilo bi i kod nas po 5-6 milja kao sto je dosta puta. Sada sto smo bez rezultata ne znaci nists. Kada se vrate eto opet punog stadiona i stipu te seljacke "vise nego sto mostar ukupno ima" . Kada je Mostar skupljao po 35 hiljada pod bb u Tuzli ti je glavna manifestacija bila sajam motokultivatora :urnebes: :wave:

Robijas niste ni vi ruku na srce. Ista smo **** jeli :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 15 sep 2016, 12:59

Daj @Pastrmka molim te javi se drugu @miki 651, čovjek izgleda ima pauzu a željno čeka tvoju notifikaciju :tokralju: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 13:01

To su davna vremena.

Odlican vam je primjer Zelje sa Amarom. Najjaca ekipa u ligi i ekipa koja uvijek igra Evropu. Ali su nakon par odlicnih sezone poceli da gube posjetu.
Mentalitet naroda vise nije isti i to je tesko odrzati.

U biti nasi navijaci su najslozniji kada je kriza. A kada je dobro BiH navijaci se isprazne tokom godinu dvije dobrih igrara.

Bila bi vam euforija u startu ali kasnije bi se uklopili u sivilo BiH fudbala i posjeta bi pala.
Jer ljudi su pohlepni i cim ti krene zele nesto previse. Cim vide da ima novca i pobjeda narednu sezonu zele Medunjana, Ibricica, Ibisevica.

Uz to finansijski i demografski Tuzla i Mostar su puno pretrpili. Nasih pola ljudi je u svijetu. Nasi navijaci odlaze. To vise nije Jugoslavija i Bosna gdje su gradovi krcati navijacima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 sep 2016, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2016, 13:01

narodniheroj je napisao/la:Daj @Pastrmka molim te javi se drugu @miki 651, čovjek izgleda ima pauzu a željno čeka tvoju notifikaciju :tokralju: :tokralju:
:urnebes: :urnebes: dok dodje na red . Ove manje bitne stavljam na cekanje :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 13:03

Daj matere ti broj racuna da ti odma vratim te pare,koliko si puta to spomenuo rekao bi covjek 10 000 halalio.
Prosipas suplju,svi mi znamo sta si pisao,i kakve bljuvotine,ljudi nam dijelili tvoje postove sa vaseg foruma,a ovdje sto su svi vidjeli da nepricamo.
kakvi smo,takvi,vec GODINAMA imamo jednu od tri najbolje posjete u ligi.
Na tusnju je nekoliko puta bilo vise ljudi u drugoj ligi,nego svih vas u PL zajedno...
A eto vidis,Sloboda ce biti jos jaca nakon ovoga,niste svjesni sta se sprema,a ti i dalje se tjesi da je predzadnje mjesto u ligi federacije sa pomocnim terenom uspjeh.
uostalom kmecis kada Tuzlaci pisu po federalnom podforumu,koliko znam,trbi i tvojima je dole mjesto,neznam zasto pises na forumu PL i zasto ti se to od administracije tolerise.Jer su trojica nasih vec banove dobili od te iste administracije zbog pisanja po federalnom.
Brini vase brige,ceka vas decenijska patnja po nizim ligama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 13:05

Najbolje da se i Sloboda i Velez i Celik i Jedinstvo srede pa da mozemo da igramo ko ljudi dok niko nije na koljenima. Kada bude para da se mi ne brinemo o onome o cemu se trebaju brinuti neki drugi ljudi i da pratimo fudbal bez da mislimo sta ce biti naredne godine.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2016, 13:07

solinas je napisao/la:Daj matere ti broj racuna da ti odma vratim te pare,koliko si puta to spomenuo rekao bi covjek 10 000 halalio.
Prosipas suplju,svi mi znamo sta si pisao,i kakve bljuvotine,ljudi nam dijelili tvoje postove sa vaseg foruma,a ovdje sto su svi vidjeli da nepricamo.
kakvi smo,takvi,vec GODINAMA imamo jednu od tri najbolje posjete u ligi.
Na tusnju je nekoliko puta bilo vise ljudi u drugoj ligi,nego svih vas u PL zajedno...
A eto vidis,Sloboda ce biti jos jaca nakon ovoga,niste svjesni sta se sprema,a ti i dalje se tjesi da je predzadnje mjesto u ligi federacije sa pomocnim terenom uspjeh.
uostalom kmecis kada Tuzlaci pisu po federalnom podforumu,koliko znam,trbi i tvojima je dole mjesto,neznam zasto pises na forumu PL i zasto ti se to od administracije tolerise.Jer su trojica nasih vec banove dobili od te iste administracije zbog pisanja po federalnom.
Brini vase brige,ceka vas decenijska patnja po nizim ligama.
Volim kada pjenis jer znas sta vas ceka. O posjetama daj bola skupi vas se po milja ipo na tusnju u borbi za titulu. Pa vise nas protiv Jedinstva bilo. Krleza karat cemo vas zestoko ako prezivite . Halalosum 15-20 maraka koje sam donirao Slobodi na humanitarni broj i stipu te price kupit cu ti selo i taj stan u becu sto ga rentas :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2016, 13:09

tuzlak1987 je napisao/la:Najbolje da se i Sloboda i Velez i Celik i Jedinstvo srede pa da mozemo da igramo ko ljudi dok niko nije na koljenima. Kada bude para da se mi ne brinemo o onome o cemu se trebaju brinuti neki drugi ljudi i da pratimo fudbal bez da mislimo sta ce biti naredne godine.
Velez se sredio. Ne znam o cemu pricas. Dug se vraca redovno. Plate redovne. Samo cekamo prelazni rok da kupimo sto valja na trzistu i podjemo pravit ekipu za povratak u PL
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 sep 2016, 13:10

@pastrmka,@Lakoste

Jestel vi stvarno ubjedjeni da u klubovima politika nema svoje prste???Bio to Zeljo,Sloboda,Sarajevo,Velez,Celik,Borac itd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2016, 13:16

emirzlaTu je napisao/la:@pastrmka,@Lakoste

Jestel vi stvarno ubjedjeni da u klubovima politika nema svoje prste???Bio to Zeljo,Sloboda,Sarajevo,Velez,Celik,Borac itd.
Nije o tome bila price druze. Prica je bila o pojedincima koji prodaju ponos kao politicka janjad. Svaka cast onima koji zive otvorenih ociju. Zavisi kako u kojem. Normala da ima ali kod nas je na minimumu minimuma. Samo lezve a ko je na vlasti me tacno boli qurac. Pa bili 6 liga
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 sep 2016, 13:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:@pastrmka,@Lakoste

Nije o tome bila price druze. Prica je bila o pojedincima koji prodaju ponos kao politicka janjad. Svaka cast onima koji zive otvorenih ociju. Zavisi kako u kojem. Normala da ima ali kod nas je na minimumu minimuma. Samo lezve a ko je na vlasti me tacno boli qurac. Pa bili 6 liga
Ok :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 sep 2016, 13:35

Sve i svasta sam procitao ovdje, ali jednu stvar vam necu, ne mogu halaliti. Kako cete reci da Fukare nemaju vodju ???
Indire reaguj.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 sep 2016, 13:38

Ima politike al mi navijaci nismo u sluzbi politike, vama politicari dolaze u kop, slikaju se sa salom kupuju poene, vi po forumu pricate za koga cete glasati. Kod nas toga nema na tribinima, niti politike niti politickih poruka, izjava, parola itd. Pa i zeljovci su zaglibili u tu politiku i u borbu sa Koldzom kao i vi sa Jasminom...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 sep 2016, 13:48

Možda je ipak za sve kriva kvalitetna trava s daleke Jamajke
:rol: :rol:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 sep 2016, 14:15

Lakoste je napisao/la:Ima politike al mi navijaci nismo u sluzbi politike, vama politicari dolaze u kop, slikaju se sa salom kupuju poene, vi po forumu pricate za koga cete glasati. Kod nas toga nema na tribinima, niti politike niti politickih poruka, izjava, parola itd. Pa i zeljovci su zaglibili u tu politiku i u borbu sa Koldzom kao i vi sa Jasminom...
Jeste, samo sto se Senad Misimovic, za razliku od Azmira Husica, ne namjerava kandidovati za vijecnika, kako bi mjesecno uzimao 400-500KM za dizanje ruke. U tome je razlika..
Sta ce sirotinja, to bi mu uz prihode od ulaznica koje trpa u svoj dzep bio jedini izvor prihoda.

PS
Lahko nam je za vas, vas vlast mazi ko mladuncad pa se ne morate zamarati ko bi vam bio najpodobniji.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 sep 2016, 14:22

Joj godinama imaju jednu od najboljih posjeta lige. Dovoljno da prebacis 1000 i imati ces jednu do najboljih posjeta, a to godinama je zapravo 1 godina.

Sloboda sa Velezom se ne moze uspoređivati. Jedni hoce da spase klub drugi ga gase. Pa i Robijaši su ispred vas oni kobajagi nesto pokušavaju iako znaju bojkot prekinuti kada sarajevski klubovi gostuju.
Moze Husic ostati, moze uloziti milione, kamione, avione ali Sloboda ce i dalje biti sto jeste. Vjeciti luzeri, luzerski mentalitet. Nikakve casti u tim navijacima. Ti treba da guras klub, a ne reketirati. Treba da se boris za klub, a ne gasiti ga. Dosao vam jedan kamiondžija, a jos nista korisno za klub nije uradio. Ama bas nista. Prikacio vas na sisu i dok ima mlijeka ima i Slobode.

I opet ono kaze mi volimo Slobodu. Volite ****

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 14:40

Muerte je napisao/la:Joj godinama imaju jednu od najboljih posjeta lige. Dovoljno da prebacis 1000 i imati ces jednu do najboljih posjeta, a to godinama je zapravo 1 godina.

Sloboda sa Velezom se ne moze uspoređivati. Jedni hoce da spase klub drugi ga gase. Pa i Robijaši su ispred vas oni kobajagi nesto pokušavaju iako znaju bojkot prekinuti kada sarajevski klubovi gostuju.
Moze Husic ostati, moze uloziti milione, kamione, avione ali Sloboda ce i dalje biti sto jeste. Vjeciti luzeri, luzerski mentalitet. Nikakve casti u tim navijacima. Ti treba da guras klub, a ne reketirati. Treba da se boris za klub, a ne gasiti ga. Dosao vam jedan kamiondžija, a jos nista korisno za klub nije uradio. Ama bas nista. Prikacio vas na sisu i dok ima mlijeka ima i Slobode.

I opet ono kaze mi volimo Slobodu. Volite ****
Ti ocito pratis ligu par godina,pa ti ono nesto nije jasno.
Sigurno,godinama,naravno da je bilo podbacaja,sto je normalno,ali to nije 1 godina,kako ti govoris...nego jedna konstanta,iako cijelo vrijeme u borbi za opstanak....
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 sep 2016, 14:50

Ako ces tako onda smo mi neprikosnoveni. A posjeta nam ****
Nemoj se bucati u prsa da imate neku posjetu kada nemate.
Koliko je od tih slika sa utakmica protiv Zelje i Sarajeva ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2016, 14:53

Thetraphak1921 je napisao/la:Lahko nam je za vas, vas vlast mazi ko mladuncad pa se ne morate zamarati ko bi vam bio najpodobniji.
Ne mazi njih više niko, kad kinez pokupi prnje i proda ih ili pokloni nekome za rođendan, čeka ih gora sudbina od Veležove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 15:06

Muerte je napisao/la:Ako ces tako onda smo mi neprikosnoveni. A posjeta nam ****
Nemoj se bucati u prsa da imate neku posjetu kada nemate.
Koliko je od tih slika sa utakmica protiv Zelje i Sarajeva ?
Jedna protiv Sarajeva.
Tu su Zrinjski,Celik,Borac...
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 sep 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.