Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

slobodas14
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la slobodas14 » 15 sep 2016, 12:57

CashMan je napisao/la:Mene je Halilović oduševio. Definitvno momak koji zaslužuje minute u ovoj reprezentaciji i drago mi je što je to pokazao. Vidi se kako mu je više stalo do tima nego do lične statistike (za razliku od nekih).
Drago mi je za tog momka što je pojedinim sa ovog foruma pokazao da zna igrati košarku jer ok je ako nekog ne poznaješ
i ne vjeruješ u njegove kvalitete,ali nazivati momka propalim košarkašem,onda da je alkoholičar, da je loš košarkaš,
da igra tamo za neku Šibenku i da dalje ne nabrajam.
A da ne pričam da nije bio ni u jednoj kombinaciji kad god se ovdje repka sastavljala bilo za ove kvalifikacije bilo za ubuduće.

Ovo je za kraj.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 sep 2016, 12:59

nije tacno, ja sam ga stavljao medju nasih najboljih 12 ;-)

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 sep 2016, 13:18

Sibenka bi 30 razlike pobijedila sparse ... bolje da smo bajramovica vratili da igra ,onakav bajramovic bio jordan u sparsima pa sad vidite kakvo nam je stanje u domacoj ligi .

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 15 sep 2016, 14:14

nerminh74 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Sta ste očekivali od naše kosarke, pa mi smo svu propast doživljeli kad je za predsjednika saveza postavljen Fulurija čovjek koji je najbolje 2000. Godište Dalbora Ilica odveo Licno da igra za Srbiju, a prije toga su ga iz našeg saveza vec dogovorili. Pored njega član upravnog odbora saveza Batinic sin mu igrao za Hrvatsku i sta očekivati ??
Ja sam čuo kad Harun ode da mi možemo biti samo bolji.
Ne ilic je otisao za srbiju kada se harun na sve strane hvalio kako ce on zaigarti za nas pa ks srbije reagovao
KS Srbije poslao nekog iz SNSD-a i Fuluriju da ponude posao Ilicevog ocu u HE u Višegradu i da pređe u Igokeu i da zaigra za Srbiju. Znaci KS Srbije poslao predsjednika KS BiH.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2016, 15:26

meni je Mirza uz Gordica najdrazi igrac :) ali mora se priznati Mirza je samo smetao ove kvale :oops: Svi igraci jucer su ispostovali Mulu 100% nikakav bojkot se nije vidio...

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 15 sep 2016, 15:30

O cemu vi ljudi ? Pa ne mogu ti biti krivi ljudi iz saveza sto nisi otisao. Mogu za neke stvari (finansije, slabiji smestaj isl ), ali svi bjeze od glavnog razloga. Nedostatka kvaliteta. Dobili smo 2x Svedsku koja je prilicno losa, a od Rusa odigrali po prvo poluvrijeme i u 2. se raspali. Sta prije, i prije smo uvijek igrali toplo-hladno. Izgubimo 30 razlike od finske, pa dobijemo 20 hrv. Dobijemo izrael pa izgubimo opet od finske 20-30. Izgubimo od latvije ko magarci 15, pa kasnije dobijemo cg,mak i litvinaju. Dakle i tada ne mozes govoriti o nekom kvalitetu, vec je samo rijec o nekonstantnosti- nekad dobro, nekad prelose. Tako to ciklicno vucemo unazad 10ak godina. Svi bi da se vade na nesto drugo, a ne da priznaju da jednostavno da nemaju trajni kvalitet.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2016, 15:50

Ja sam čuo kad Harun ode da mi možemo biti samo bolji.[/quote]
Ne ilic je otisao za srbiju kada se harun na sve strane hvalio kako ce on zaigarti za nas pa ks srbije reagovao[/quote]
KS Srbije poslao nekog iz SNSD-a i Fuluriju da ponude posao Ilicevog ocu u HE u Višegradu i da pređe u Igokeu i da zaigra za Srbiju. Znaci KS Srbije poslao predsjednika KS BiH.[/quote]

Dejan Bodiroga, jedan iz SNSD-a zastupnik u Visegradu i Fulurija su odradili uz posao ocu dali su i pare.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sapce
Kontakt:

Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Sapce » 15 sep 2016, 16:02

Nadam se da neće doći vakat, kad ćemo zalit za Mulom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 sep 2016, 16:05

Sigurno će doći taj vakat...

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 15 sep 2016, 16:11

" « Mir, mir, mir, niko nije kriv » pružiš prst u znak pomirenja, sve se zaboravi i idemo dalje.
Tako bi nekako u dječijoj priči ili bajci braće Grimm završila « Sramota u Mejdanu » čiji smo bili svjedoci direktno kao navijači na tribinama ili kao navijači pored malih ekrana.
Tako nekako je trebalo ili tako nekako su pokušali da nam serviraju glavni akteri ovog trilera.
Ali ne lezi vraže, ovo ovdje je Balkan, ovo ovdje je Bosna, zemlja u kojoj nije ništa normalno pa ni krajevi u ovakvim pričama. Zaduva vjetar i podiže prašinu, podiže tepihe i ukaza nam na svu prljavštinu ispod njih. Podigoše se zavjese, razvezaše se jezici i ukaza se pozadina perfektno našminkane pozornice.
Ružna i tužna pozadina. Slike koje nismo trebali da vidimo, priče koje nismo smjeli da čujemo. Slike koje nam postadoše košmar, noćna mora. Realnost, surova realnost iz svakodnevnog života za koju smo vjerovali da je malo zaobišla sport. Prevarismo se gadno i opasno.
Izgleda da je ova naša surova bosanska realnost najprisutnija upravo tamo gdje smo se najmanje nadali i tamo gdje smo vjerovali da je nema. Izgleda da pod tepisima sportskih arena ima najviše prljavštine. Bahatost, neprofesionalizam, nerad, nemar, profiteri, politika, ljudi bez muda i časti, sve na jednom mjestu.
Neka vam je na čast i poštenje svima zajedno. Od igrača preko selektora do čelnih ljudi u Savezu.
NEKA VAS JE SRAMOTA. OBRUKALI STE NACIJU I GRB KOJI NOSITE.

Zbog svih ružnih scena i dešavanja u toku priprema za kvalifikacije, pripremnih utakmica i utakmica kvalifikacija za EP u košarci i kao vrhunac zbog « SRAMOTE u MEJDANU » tražimo neopozivu i bezuslovnu ostavku selektora Damira Mulaomerovića koji se pokazao kao nesposoban za upravljanje kormilom reprezentacije, ostavku troglave aždahe na čelu KSBIH ( predsjednik, potpredsjednik i generalni sekretar ) koji su dozvolili da im se u avliji dešavaju sve gore navedene stvari, i na kraju ostavku svih onih članova IO kojima je BIH samo rezervna opcija i jedan izvor primanja.

Od igrača, reprezentativaca tražimo i zahtjevamo kao prvo kolektivno izvinjenje djeci Bosne i Hercegovine pa onda ostalim navijačima.
Kao drugo želimo da nam odgovorite na 3 pitanja :
ZAŠTO ? ZBOG ČEGA ? i ZA KOGA STE TU ?
Ako nekom od vas odgovor na sva tri pitanja nije : ZA BOSNU i HERCEGOVINU neka slobodno spakuje kofer i neka više ne dolazi. Reprezentacija nije za njega.

Pozivamo sve građane, navijače, prijatelje sporta, sve medije da nam se priključe i da nas podrže u spašavanju i ozdravljenju BH košarke. Pozivamo vas sve zajedno da bojkotom i blokiranjem svih aktivnosti i manifestacija pod krovom KSBIH te raznim drugim građanskim neposlušnostima natjeramo nesposobne ljude iz Saveza da napuste fotelje i mjesto ostave ljudima koji hoće i žele da rade.
Došlo je vijeme da pljunemo u šake i pometemo prljavštinu koja se nakupila ispod tepiha.

PUSTI VODU… "
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 sep 2016, 17:36

Sapce je napisao/la:Nadam se da neće doći vakat, kad ćemo zalit za Mulom

zbog cega da zalimo, kloc obicni

nije to trenerska elita kao Dusko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 sep 2016, 17:44

zezas se jelde ?

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 15 sep 2016, 17:45

miki_92 je napisao/la:

zbog cega da zalimo, kloc obicni

nije to trenerska elita kao Dusko
Ne zalim za njim sekunde. Nikad ga ja doveo ne bih.
Medjutim, treba vidjet šta slijedi...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 sep 2016, 18:04

I ja se nadam da nam nece nedostajati, Juka igraj 1 na 1. Trenercina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2016, 18:37

Trebale su ici akcije za Vrabca i Gajica
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2016, 18:40

pinoglavi je napisao/la:Trebale su ici akcije za Vrabca i Gajica
vidis da nije skontao sta je Damir rekao

frajer rekao da akcija ide na Juku i da on zavrsava, nije rekao da nam se taktika citavu tekmu bazira na tome da se lopta daje Juki i da on zavrsava.. al et, kad ljudi ne kontaju, sta ces, popljuvase covjek i za sta je kriv, a i za sta nije

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2016, 18:43

Chinaglia je napisao/la:

frajer rekao da se akcija ide na Juku i da on zavrsava, nije rekao da nam se taktika citavu tekmu bazira na tome da se lopte da Juki i da on zavrsava napade.. al et, kad ljudi ne kontaju, sta ces, popljuvase covjek i za sta je kriv, a i za sta nije
Kriv je za dosta stvari nego su neki zatupljeni nacionalisti koji uz to ne prate kosarku pa im je vrhunac da napisu Damire ustaso
Nad tobom sunce najljepše sja

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 sep 2016, 18:45

A neki su zatupljene lokalpatriote... :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 sep 2016, 19:00

Chinaglia je napisao/la:

frajer rekao da akcija ide na Juku i da on zavrsava, nije rekao da nam se taktika citavu tekmu bazira na tome da se lopta daje Juki i da on zavrsava.. al et, kad ljudi ne kontaju, sta ces, popljuvase covjek i za sta je kriv, a i za sta nije
ne znam sto te to cudi, to je kod nas standard... :D Prave se ljudi da nisu nikad culi za iso play :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 sep 2016, 19:22

Na obn-u ima emisija o repki
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.