PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko ti kaze da volim Azmira..Lakoste je napisao/la:Daj ne budi smijesan, ti vise volis Azmira nego Slobodu kao i vecina vas na onoj temi, pisete za koga cete glasati od Bahte, Bege, Faraona nekakvih. Smijesno je da pjevate pjesme kontra SDA na tribini a sad se nadate da ce oni pobijediti jer ce vam Azmir ostati. Smijesno je sto vam je vazniji predsjednik od kluba itd. Nama nikad nije bio vazniji Tan, Kusturica ili neko peti deseti od Sarajeva, nit bih kad dozvolio da budem iskoristen u politicke svrhe kao sto se vi koristite. Vi ste u dubiozi iako mi je iskreno zao zbog toga. Zbog tog mrzim Zrinjski jer puse qrac Covketu i HDZ-u a izgleda da cete i vi otici na tu stranu.solinas je napisao/la:Ko lobira...gdje. ...sto lazes samo da bi bio nekome zanimljiviji.Lakoste je napisao/la:Kako ono ide, samo tuzla je samo tuzla je pjesmu pjevala, kontra SDA![]()
![]()
![]()
![]()
a sad lobiraju da glasaju za SDA jer je Azmir zeleni![]()
![]()
![]()
![]()
Vecina je za nezavisne kandidate (na forumu od nas mislim)niti crvenima niti zelenima.
Nije ti to lijepo.
A ako ce me Tan ucjenjivati, najavljivati odlaske i koristiti nas u svrhu politike odmah nek **** mater i ide u 100 pm. Sarajevo ostaje nama.
Drago mi je zbog onog sto je radio za klub koji Volim.
A Azmir,ili bilo ko drugi...nebitno zelim da klub bude stabilan.
Izvlacis stvari iz konteksta i donosis neke debilne zakljucke.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ti volis klub a tamo nagovaras ljude da bojkotuju utakmice jer je Azmir otisao. O kakvoj ti ljubavi pricas?
- Incognito87
- Kontakt:
nekideeeeeeeee
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Lakoste kapa do poda za post brato 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pa naravno ukoliko klub preuzmu gradski ljudi i "legende"koji su i nabili dug i uvalili nas u sranje, sta treba...puniti stadion i dati im sansu da ukradu jos sta prije nego ugase klub....Lakoste je napisao/la:Ti volis klub a tamo nagovaras ljude da bojkotuju utakmice jer je Azmir otisao. O kakvoj ti ljubavi pricas?
Opet izvlacis iz konteksta i svatas stvari kako tebi pase.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Spasite ga vi navijaci. Ne budite politicka janjadsolinas je napisao/la:Pa naravno ukoliko klub preuzmu gradski ljudi i "legende"koji su i nabili dug i uvalili nas u sranje, sta treba...puniti stadion i dati im sansu da ukradu jos sta prije nego ugase klub....Lakoste je napisao/la:Ti volis klub a tamo nagovaras ljude da bojkotuju utakmice jer je Azmir otisao. O kakvoj ti ljubavi pricas?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Hajde ti "bato"presaltaj se na svoj podforum.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Spasite ga vi navijaci. Ne budite politicka janjadsolinas je napisao/la:Pa naravno ukoliko klub preuzmu gradski ljudi i "legende"koji su i nabili dug i uvalili nas u sranje, sta treba...puniti stadion i dati im sansu da ukradu jos sta prije nego ugase klub....Lakoste je napisao/la:Ti volis klub a tamo nagovaras ljude da bojkotuju utakmice jer je Azmir otisao. O kakvoj ti ljubavi pricas?
Ne brigaj za Slobodu...nece ona "nidje".
Uostalom ti se nasao o politici ona vas drzala do skora.
Nema nerke ode i Velez.
Nema tu nikakvog konteksta. Ti s tom recenicom stavljas Azmira iznad kluba. Reci da treba bojkotovati utakmice jer Azmir nije predsjednik kluba moze reci samo neko kome je Azmir iznad kluba. Klub ostaje vama, a ne faraonu, Azmiru i ostalim. Da ste pametni k'o sto niste doslo bi vas sljedecu tekmu 10 milja i podrzalo momke jer ono sto vam oni pruzaju zadnje 2 sezone je iznad svakog renomea kluba kakav je Sloboda. Da se ne lazemo, niste vi nikakav velikan nit ste navikli da se borite za trofeje i osvajate titule da bi vam sad bilo iz ponizenja sto izgubite jednu utakmicu u gostima i kiksate kuci utakmicu. Vi ste klub koji se poceo da izdize iznad lige, klub koji je imao kakvu tradiciju u bivsoj drzavi i klub koji je prije 3 godine igrao federalnu ligu. Stoga, odyebite politiku i sve ljude koji vam zele nametnuti politicko opredjeljenje zarad svojih ciljeva. Azmir je pricao gomilu lazi i dan danas laze. On da je volio klub koliko prica ne bi od prvog dana lovu davao preko pozajmica nego je mogao preko svoje firme biti sponzor i lovu davati u klub bez bilo kakve pozajmice i kamate. Al' nije jer je imao skrivene razloge i sutra ce vas ucjenjivati sa 3 miliona koja je on ulozio.
Kome bola drzis te govore tope sarajevski. Idi otvori pastetu. Je.beni kvazidivovi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Boli Krleza jer znas da sam u pravu i zato nemas adekvatan odgovor. Mi kao navijaci nikad nismo bili politicka janjad niti cemo biti. Tu smo samo radi kluba. Bili smo uz njega kad smo igrali 1/4 kupa Uefa i kad je u prostorijama kluba bila samo stolica. Nikad ti neces osjetiti tu ljubav brato jer prodajete ponos za politicke poene. Ono jadno da ne moze biti jadnije. U vezi Nerke mi nemamo nista. Lik je velezovac i bio je premijer. Sada sto je on ubrizgavao pare u klub a drugi ih krali to je njegov problem ne nas. Mi smo na tekmama radi Veleza a ne radi nekog Nerke. Kako god mi smo okrenuli novu plocu. U mjesec ipo zavrsen pomocni gdje je nova uprava ulozila 600 000 maraka. Sada idu igraci i lagano pravljenje ekipe za povratak u PL. Dug se vraca a vama neka je bog na pomoci
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kakve on ima koristi reklamirati firmu stacioniranu u SAD ovdje u BiH ako nema plan kojim bi posao prosirio i na ovo podrucje.Lakoste je napisao/la:Nema tu nikakvog konteksta. Ti s tom recenicom stavljas Azmira iznad kluba. Reci da treba bojkotovati utakmice jer Azmir nije predsjednik kluba moze reci samo neko kome je Azmir iznad kluba. Klub ostaje vama, a ne faraonu, Azmiru i ostalim. Da ste pametni k'o sto niste doslo bi vas sljedecu tekmu 10 milja i podrzalo momke jer ono sto vam oni pruzaju zadnje 2 sezone je iznad svakog renomea kluba kakav je Sloboda. Da se ne lazemo, niste vi nikakav velikan nit ste navikli da se borite za trofeje i osvajate titule da bi vam sad bilo iz ponizenja sto izgubite jednu utakmicu u gostima i kiksate kuci utakmicu. Vi ste klub koji se poceo da izdize iznad lige, klub koji je imao kakvu tradiciju u bivsoj drzavi i klub koji je prije 3 godine igrao federalnu ligu. Stoga, odyebite politiku i sve ljude koji vam zele nametnuti politicko opredjeljenje zarad svojih ciljeva. Azmir je pricao gomilu lazi i dan danas laze. On da je volio klub koliko prica ne bi od prvog dana lovu davao preko pozajmica nego je mogao preko svoje firme biti sponzor i lovu davati u klub bez bilo kakve pozajmice i kamate. Al' nije jer je imao skrivene razloge i sutra ce vas ucjenjivati sa 3 miliona koja je on ulozio.
Shodno tome bilo bi to bacanje para u vjetar,mogao je komotno i halaliti tom logikom.
Ljudi krali obogatili se pokrali vise od 8 miliona i on treba da vrati to .
Pa normalno da ce upisati na pozajmicu zasto da im da te pare "onako"vrati dugove ulozi trud i novac i urade mu kao i sada i dodje neko privatizuje zdrav klub a on dao sebe ybt.
Covjek ima plan zeli Slobodu i osigurao svoj novac.
Ti bi halalio...haha
De budite realni ba covjece.
Ma necu ti vise nista govoriti, misli sta hoces. A ta prica o reklamiranju americke firme je nigdje veze. Zeljeznicar za sponzora ima firmu iz Amerike koja im daje preko 50 000. Ali eto, zivi u zabludi.
Mi ga imamo godinama,tri...jedan veci i dva manja. Sa umjetnom travom. I sta sa tim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Boli Krleza jer znas da sam u pravu i zato nemas adekvatan odgovor. Mi kao navijaci nikad nismo bili politicka janjad niti cemo biti. Tu smo samo radi kluba. Bili smo uz njega kad smo igrali 1/4 kupa Uefa i kad je u prostorijama kluba bila samo stolica. Nikad ti neces osjetiti tu ljubav brato jer prodajete ponos za politicke poene. Ono jadno da ne moze biti jadnije. U vezi Nerke mi nemamo nista. Lik je velezovac i bio je premijer. Sada sto je on ubrizgavao pare u klub a drugi ih krali to je njegov problem ne nas. Mi smo na tekmama radi Veleza a ne radi nekog Nerke. Kako god mi smo okrenuli novu plocu. U mjesec ipo zavrsen pomocni gdje je nova uprava ulozila 600 000 maraka. Sada idu igraci i lagano pravljenje ekipe za povratak u PL. Dug se vraca a vama neka je bog na pomoci
Investicija preko pola miliona.
Nije to mjerilo nikakvo.
Ne mjesaj to jer to je dobro samo za tu djecu zbog njih mi je drago neka imaju gdje trenirati.
Lakoste@
Tebi lakse u dupe nego u vugla.
Kao da 5-godisnjaku objasnjavam atomsku fiziku.
Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 sep 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Novce za pomoćni teren ste dobili od uefe 2012 godine isti dan kad i Zrinjski. Ovi napraviše pomoćni teren za dva mjeseca a vi čekate pune četiri godine. I niko sa strane nije ćopio pare nego vaši.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Boli Krleza jer znas da sam u pravu i zato nemas adekvatan odgovor. Mi kao navijaci nikad nismo bili politicka janjad niti cemo biti. Tu smo samo radi kluba. Bili smo uz njega kad smo igrali 1/4 kupa Uefa i kad je u prostorijama kluba bila samo stolica. Nikad ti neces osjetiti tu ljubav brato jer prodajete ponos za politicke poene. Ono jadno da ne moze biti jadnije. U vezi Nerke mi nemamo nista. Lik je velezovac i bio je premijer. Sada sto je on ubrizgavao pare u klub a drugi ih krali to je njegov problem ne nas. Mi smo na tekmama radi Veleza a ne radi nekog Nerke. Kako god mi smo okrenuli novu plocu. U mjesec ipo zavrsen pomocni gdje je nova uprava ulozila 600 000 maraka. Sada idu igraci i lagano pravljenje ekipe za povratak u PL. Dug se vraca a vama neka je bog na pomoci
Zasto Tan nije pozajmljivao novac, Zasto Tan nije trazio da mu grad vraca dug itd?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pastrmka prosipa pricu jos uvijek o navijacima Veleza. Kao da mi nemamo TV i ne znamo upaliti City TV i vidjeti kakva je posjeta. Protiv Buducnosti 200-300 ljudi. I to pitanje je kako udju, jer ih na poluvremenu ima vise. Kod rezultata 2:0 momci odsetase iz Red Army da sjednu i isprate do kraja. Kada su zabili gol vratise se da podrze.
Mi smo u toj ligi kakvi takvi imali 1000 navijaca uvijek na Tusnju. U ovoj ligi imamo tri godine u nizu trecu posjetu u prosjeku iza Sarajeva i Zelje.
Imamo medju najskupljim kartama u drzavi od 10 KM. Uz to imamo i proslu sezonu 700 sezonskih. Ovu sezonu prebacili taj broj navodno.
Imamo UG koje dovodi sponzore i koje je od sponzora dalo 60 hiljada KM.
U biti uvijek smo i imali navijace, pa cak kada su klub krali i radili sta sve ne i prodavali utakmice.
Odraz naseg kluba nije par ljudi koji sabotiraju Fukare. Jer Fukare da nemaju problema mogu nabiti brojku na sjeveru i popuniti ga. Fukara ima masala, samo sto nece da prate ovaj cirkus koji se vodi na sjeveru.
Kospe imamo najvernije u drzavi. Zapad uvijek solidan.
Uglavnom glup sam i ja sto se nesto pravdam. Sad ce Pastrmka izvaditi neke slike iz historije i pokazati kako su bolji. Ali realnost je druga trenutno i Sloboda ce uvijek imati vise navijaca na Tusnju nego Velez u Vrapcicima.
Navijaci za BiH standarde prate ovaj klub, kupuju sezonske, kupuju ulaznice, kupuju dresove, udruzenje radi. Pravi se kafic za navijace od UG. Jedini minus su Fukare i to zbog problema. A da se znaju dogovoriti i da su normalni moze sjever goriti.
Nas unistava politika i politicka sabotiranja, a ne navijaci i simpatizeri. Mi nismo nikakvi politicari vec zelimo kaznu ljudima koji se ponasaju macehinski prema Slobodi. Nismo niti navijaci Azmira vec smo samo svjesni koliko se covjeka sabotira.
Puno srece isto Velezu i da se vrati sto prije u PL i da osvoji nekad jedan Kup BiH kao slag na tortu
Mi smo u toj ligi kakvi takvi imali 1000 navijaca uvijek na Tusnju. U ovoj ligi imamo tri godine u nizu trecu posjetu u prosjeku iza Sarajeva i Zelje.
Imamo medju najskupljim kartama u drzavi od 10 KM. Uz to imamo i proslu sezonu 700 sezonskih. Ovu sezonu prebacili taj broj navodno.
Imamo UG koje dovodi sponzore i koje je od sponzora dalo 60 hiljada KM.
U biti uvijek smo i imali navijace, pa cak kada su klub krali i radili sta sve ne i prodavali utakmice.
Odraz naseg kluba nije par ljudi koji sabotiraju Fukare. Jer Fukare da nemaju problema mogu nabiti brojku na sjeveru i popuniti ga. Fukara ima masala, samo sto nece da prate ovaj cirkus koji se vodi na sjeveru.
Kospe imamo najvernije u drzavi. Zapad uvijek solidan.
Uglavnom glup sam i ja sto se nesto pravdam. Sad ce Pastrmka izvaditi neke slike iz historije i pokazati kako su bolji. Ali realnost je druga trenutno i Sloboda ce uvijek imati vise navijaca na Tusnju nego Velez u Vrapcicima.
Navijaci za BiH standarde prate ovaj klub, kupuju sezonske, kupuju ulaznice, kupuju dresove, udruzenje radi. Pravi se kafic za navijace od UG. Jedini minus su Fukare i to zbog problema. A da se znaju dogovoriti i da su normalni moze sjever goriti.
Nas unistava politika i politicka sabotiranja, a ne navijaci i simpatizeri. Mi nismo nikakvi politicari vec zelimo kaznu ljudima koji se ponasaju macehinski prema Slobodi. Nismo niti navijaci Azmira vec smo samo svjesni koliko se covjeka sabotira.
Puno srece isto Velezu i da se vrati sto prije u PL i da osvoji nekad jedan Kup BiH kao slag na tortu
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 sep 2016, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije bitan teren i nisi skontao poentu. Bitno je da su sada u klubu ljudi posteni koji su tu radi Veleza i ljubavi prema njemu da su spremni ulagati svoje pare jer smo kokosare koji su ga 20 godina srozavali nabili nogom. Danas pomocni sutra ide krov i nova RA tribina plus reflektori,prekosutra povratak u PL a zakosutra utakmice EL. O tome ti pricam o postenim ljudima koji sada vode rijec. Kod vas ih nema na vidikusolinas je napisao/la:Mi ga imamo godinama,tri...jedan veci i dva manja. Sa umjetnom travom. I sta sa tim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Boli Krleza jer znas da sam u pravu i zato nemas adekvatan odgovor. Mi kao navijaci nikad nismo bili politicka janjad niti cemo biti. Tu smo samo radi kluba. Bili smo uz njega kad smo igrali 1/4 kupa Uefa i kad je u prostorijama kluba bila samo stolica. Nikad ti neces osjetiti tu ljubav brato jer prodajete ponos za politicke poene. Ono jadno da ne moze biti jadnije. U vezi Nerke mi nemamo nista. Lik je velezovac i bio je premijer. Sada sto je on ubrizgavao pare u klub a drugi ih krali to je njegov problem ne nas. Mi smo na tekmama radi Veleza a ne radi nekog Nerke. Kako god mi smo okrenuli novu plocu. U mjesec ipo zavrsen pomocni gdje je nova uprava ulozila 600 000 maraka. Sada idu igraci i lagano pravljenje ekipe za povratak u PL. Dug se vraca a vama neka je bog na pomoci
Nije to mjerilo nikakvo.
Ne mjesaj to jer to je dobro samo za tu djecu zbog njih mi je drago neka imaju gdje trenirati.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Incognito87
- Kontakt:
Azmire stidi se sluga si politike!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
U vas pošteni sve sami mostarciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije bitan teren i nisi skontao poentu. Bitno je da su sada u klubu ljudi posteni koji su tu radi Veleza i ljubavi prema njemu da su spremni ulagati svoje pare jer smo kokosare koji su ga 20 godina srozavali nabili nogom. Danas pomocni sutra ide krov i nova RA tribina plus reflektori,prekosutra povratak u PL a zakosutra utakmice EL. O tome ti pricam o postenim ljudima koji sada vode rijec. Kod vas ih nema na vidikusolinas je napisao/la:Mi ga imamo godinama,tri...jedan veci i dva manja. Sa umjetnom travom. I sta sa tim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Boli Krleza jer znas da sam u pravu i zato nemas adekvatan odgovor. Mi kao navijaci nikad nismo bili politicka janjad niti cemo biti. Tu smo samo radi kluba. Bili smo uz njega kad smo igrali 1/4 kupa Uefa i kad je u prostorijama kluba bila samo stolica. Nikad ti neces osjetiti tu ljubav brato jer prodajete ponos za politicke poene. Ono jadno da ne moze biti jadnije. U vezi Nerke mi nemamo nista. Lik je velezovac i bio je premijer. Sada sto je on ubrizgavao pare u klub a drugi ih krali to je njegov problem ne nas. Mi smo na tekmama radi Veleza a ne radi nekog Nerke. Kako god mi smo okrenuli novu plocu. U mjesec ipo zavrsen pomocni gdje je nova uprava ulozila 600 000 maraka. Sada idu igraci i lagano pravljenje ekipe za povratak u PL. Dug se vraca a vama neka je bog na pomoci
Nije to mjerilo nikakvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.