Ne ilic je otisao za srbiju kada se harun na sve strane hvalio kako ce on zaigarti za nas pa ks srbije reagovaoRaonffa je napisao/la:Ja sam čuo kad Harun ode da mi možemo biti samo bolji.Wandelanoite je napisao/la:Sta ste očekivali od naše kosarke, pa mi smo svu propast doživljeli kad je za predsjednika saveza postavljen Fulurija čovjek koji je najbolje 2000. Godište Dalbora Ilica odveo Licno da igra za Srbiju, a prije toga su ga iz našeg saveza vec dogovorili. Pored njega član upravnog odbora saveza Batinic sin mu igrao za Hrvatsku i sta očekivati ??
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Fidelis je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti ali sve su to ista gofna,i taj tvoj Harun i Bukva i p materine,svi oni igraju za sebe,niko ne igra za raju.invincible1921 je napisao/la:Realno 70% foruma je bilo protiv haruna...eto sta nam je donio seljacki pristup
To nas yebe,ili ja ili sve rusim,ja sam vazniji nego vi svi,ko vas yebe.
I taj tvoj Harun je izvaro koga je god stigao,i on je imao svoje menadzere i sve isto ko i ovi..Sto mu nisu Aco i Dusko nastavili raditi,zato sto ih je izlevatio za lovu.
Ne trebaju nama improvizacije,nama treba savez ustrojen kako bog zapovijeda.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Nermine pratim ti tekstove. Dosta pratiš i košarku i razumijes, al ne pretjeruj u svojoj mržnji o Harunu. Neko ovdje napisa "veće zlo i manje zlo". Možda se može to tako najbolje okarakterisati. U svakom slučaju kada si negdje 4-5 godina zasitiš se, tako da je i njemu radi njega samog dobro da promjeni sredinu. Imao je dobrih stvari imao je i grešaka.
Međutm, da ne bi silnu energiju trošio oko vječnog obezvrijeđivanja Haruna, bolje usmjeri se kako da sa foruma (moderator si) pretočiš na portal sportsport.ba da se ukloni ova strukutra Saveza. Zapamtite, možemo mi obezvrijediti sve Harunovo, DInino i ostalih, ali sada bi svi volili da pobrišemo zadnju godinu dana i vratimo se na septembar prošle godine. E to je ta razlika koju niko ne može oduzeti ovima, a nama što je žalosnije, ostao veliki sjeb.
Evo svanu jutro, niko nigdje ne spomenu nikakvu ostavku. Ja vam garantujem Mulaomerović NE IDE !!!! Podnese li ostavku mora je podnijeti i Bukva i Furulj i Barabrić.
Mi smo u tolikim ****, da ne mozes opisati. I da novinari su mnogo kumovali tome. Čak i ovaj portal. E pa gospodo koji mislite da ste novinari, vadite nas iz govana
Međutm, da ne bi silnu energiju trošio oko vječnog obezvrijeđivanja Haruna, bolje usmjeri se kako da sa foruma (moderator si) pretočiš na portal sportsport.ba da se ukloni ova strukutra Saveza. Zapamtite, možemo mi obezvrijediti sve Harunovo, DInino i ostalih, ali sada bi svi volili da pobrišemo zadnju godinu dana i vratimo se na septembar prošle godine. E to je ta razlika koju niko ne može oduzeti ovima, a nama što je žalosnije, ostao veliki sjeb.
Evo svanu jutro, niko nigdje ne spomenu nikakvu ostavku. Ja vam garantujem Mulaomerović NE IDE !!!! Podnese li ostavku mora je podnijeti i Bukva i Furulj i Barabrić.
Mi smo u tolikim ****, da ne mozes opisati. I da novinari su mnogo kumovali tome. Čak i ovaj portal. E pa gospodo koji mislite da ste novinari, vadite nas iz govana
Nisam novinar i nemam nikakav uticaj na portal
Uopce ne mrzim haruna sto vise naglasio sam hiljadu puta da je on imao dosta dobrih stvari, ali on je klasicni novokomponovani "uspjesni" covjek a koji vecinu stvari obavlja politickom vezom i ja kada kritikujem njega kritikujem politiku radi koji imamo "uspjesne" konakovice a zemlja u g.ovnima
Da je harun nastavio sam hajde i nekako, ali puno tu ima dine i harun je svjesno radio sa njim jer mu je u osnovi duznik za svoju "karijeru"
Uopce ne mrzim haruna sto vise naglasio sam hiljadu puta da je on imao dosta dobrih stvari, ali on je klasicni novokomponovani "uspjesni" covjek a koji vecinu stvari obavlja politickom vezom i ja kada kritikujem njega kritikujem politiku radi koji imamo "uspjesne" konakovice a zemlja u g.ovnima
Da je harun nastavio sam hajde i nekako, ali puno tu ima dine i harun je svjesno radio sa njim jer mu je u osnovi duznik za svoju "karijeru"
-
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Nisam novinar i nemam nikakav uticaj na portal
A gledaj druže potpuno te razumijem da ti ide na qurac ovo sa političkim vezama. Malo je reći da se slažem sa tobom oko toga 100 %, ali takva nam je realnost života na Balkanu. Problem je što ne možeš bez toga.
No, mi se moramo itekako okrenuti realnosti naše situcaije. U **** smo u p.m.
Shvati da bi dino i harun u jednoj sloveniji bili max. treneri u nekim skolama kosarke ili kosarkaski menageri apsolutno istog tipa kao sto njima omrazeni trncevic (samo radi beobaseta njihovog patrona)ljubiteljsporta je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Nisam novinar i nemam nikakav uticaj na portal
A gledaj druže potpuno te razumijem da ti ide na qurac ovo sa političkim vezama. Malo je reći da se slažem sa tobom oko toga 100 %, ali takva nam je realnost života na Balkanu. Problem je što ne možeš bez toga.
No, mi se moramo itekako okrenuti realnosti naše situcaije. U **** smo u p.m.
Za bilo sta drugo nemaju kvaliteta, samo u zemlji kakva j BiH oni mogu biti uspjesni e pa ja ne mogu dozvoliti da se takvi ljudi idealizuju
Sve je ovo i počelo od doba Haruna i nije ovo sve nastalo preko noći, tj od nove garniture. Ovo je samo nastavak priče od onda kada je Đedović prebjegao u Njemačku, a Nurkić i Teletović otkazali zbog zdravlja i na kraju smo otišli na Eurobasket sa Ivanovićem. Ista ta ekipa sa Eurobasketa se ne bi plasirala na Euro u ovim kvalifikacijama. Ponavlja se priča iz KK Bosne, samo nije akter Konaković, već Mahmutović. Za sobom su ostavili pustoš i uspješno krivicu nabacili na trenutne aktere saveza, kao onda u Bosni na Admira Bukvu. Identičan scenario izvlačenja. Konaković čim je zasjeo na čelo saveza, ja sam znao da nas čeka sudbina KK Bosne. Šta drugo i očekivati?
Priča o ovom neuspjehu sa novom garniturom je nastavak započete priče sa Eurobasketa 2015 i odbjegle stare garniture. Samo su miševi na vrijeme pobjeli sa broda koji tone, tj. broda kojeg su potapali i sad sa strane likuju i govore kako su znali da će biti tako. Pa normalno da znaš, kad si ti to i pokrenuo. Još veći mi je jad, da svoje lične interese i gnjev ispoljavaju protiv reprezentacije u koju se kunu. Ovdje je i pticama na grani jasno. Beobasket je uništio KK Bosnu, sad je uništio i reprezentaciju. U oba slučaja se pojavljuje Konaković. Čestitke!
Priča o ovom neuspjehu sa novom garniturom je nastavak započete priče sa Eurobasketa 2015 i odbjegle stare garniture. Samo su miševi na vrijeme pobjeli sa broda koji tone, tj. broda kojeg su potapali i sad sa strane likuju i govore kako su znali da će biti tako. Pa normalno da znaš, kad si ti to i pokrenuo. Još veći mi je jad, da svoje lične interese i gnjev ispoljavaju protiv reprezentacije u koju se kunu. Ovdje je i pticama na grani jasno. Beobasket je uništio KK Bosnu, sad je uništio i reprezentaciju. U oba slučaja se pojavljuje Konaković. Čestitke!
konaković je smeće, ne može bit veće bosnu je zavio u crno za korist svoje političke karijere, odron od čovjeka kao i stranka koju predstavlja
joj hamo vidi mu glave
Iako sam odavno na "mute" zbog pojedinih, jednostavno je i BRAVO za ovo @fidelis. Upravo ovako i nikako drugacije.Fidelis je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti ali sve su to ista gofna,i taj tvoj Harun i Bukva i p materine,svi oni igraju za sebe,niko ne igra za raju.invincible1921 je napisao/la:Realno 70% foruma je bilo protiv haruna...eto sta nam je donio seljacki pristup
To nas yebe,ili ja ili sve rusim,ja sam vazniji nego vi svi,ko vas yebe.
I taj tvoj Harun je izvaro koga je god stigao,i on je imao svoje menadzere i sve isto ko i ovi..Sto mu nisu Aco i Dusko nastavili raditi,zato sto ih je izlevatio za lovu.
Ne trebaju nama improvizacije,nama treba savez ustrojen kako bog zapovijeda.

Nermine pratim i ja tvoje tekstove i u 99% se slazem sa njimaljubiteljsporta je napisao/la:Nermine pratim ti tekstove. Dosta pratiš i košarku i razumijes, al ne pretjeruj u svojoj mržnji o Harunu. Neko ovdje napisa "veće zlo i manje zlo". Možda se može to tako najbolje okarakterisati. U svakom slučaju kada si negdje 4-5 godina zasitiš se, tako da je i njemu radi njega samog dobro da promjeni sredinu. Imao je dobrih stvari imao je i grešaka.

hz1987 je napisao/la:Sve je ovo i počelo od doba Haruna i nije ovo sve nastalo preko noći, tj od nove garniture. Ovo je samo nastavak priče od onda kada je Đedović prebjegao u Njemačku, a Nurkić i Teletović otkazali zbog zdravlja i na kraju smo otišli na Eurobasket sa Ivanovićem. Ista ta ekipa sa Eurobasketa se ne bi plasirala na Euro u ovim kvalifikacijama. Ponavlja se priča iz KK Bosne, samo nije akter Konaković, već Mahmutović. Za sobom su ostavili pustoš i uspješno krivicu nabacili na trenutne aktere saveza, kao onda u Bosni na Admira Bukvu. Identičan scenario izvlačenja. Konaković čim je zasjeo na čelo saveza, ja sam znao da nas čeka sudbina KK Bosne. Šta drugo i očekivati?

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Nemoj care ulaziti u teorije zavjere oko tih osoba. Ne brini, ovo ti piše čovjek iz Mostara. A za tog tvog ne znam. I da, ako te imalo nervira moje pisanje, opet ću ti pisati. A svako tvoje pisanje posmatrati u svjetlu kojem si mi se prikazao. Dakle, imaš dvije verzije svog mišljenja. Da je tvoja teorija tačna (a ja tvrdim da nije) i da tvoja teorija uopšte nije tačna (a znaš koji onda sjeb doživljavaš jer počeo si sebi alibije praviti teorijama zavjere a to je jakooo opasno za ramišljanje).basket3 je napisao/la:Nermine pratim i ja tvoje tekstove i u 99% se slazem sa njimaljubiteljsporta je napisao/la:Nermine pratim ti tekstove. Dosta pratiš i košarku i razumijes, al ne pretjeruj u svojoj mržnji o Harunu. Neko ovdje napisa "veće zlo i manje zlo". Možda se može to tako najbolje okarakterisati. U svakom slučaju kada si negdje 4-5 godina zasitiš se, tako da je i njemu radi njega samog dobro da promjeni sredinu. Imao je dobrih stvari imao je i grešaka.
Mi smo u tolikim ****, da ne mozes opisati. I da novinari su mnogo kumovali tome. Čak i ovaj portal. E pa gospodo koji mislite da ste novinari, vadite nas iz govana, ali pratim i "ljubiteljsporta" kao sto sam pratio i "zaboljisportubih". Ne mogu se oteti utisku da ih pise ista osoba koja, vidi slucajnosti sve Harunove poteze uzdize u nebo. Dakle Harune pomiri se da ste ti i Dino bivsi. aBd ni vi ni ovi sada necete vise nikada voditi i prodavati nasu kosarku za sitne pare.
Al dok ti skontaš šta si u pravu, pozdrav ti je iz Mostara.
P.S. e sad zamisli koliko ja tek imam protiv Mulaomerovića, za razliku od svih vas koji ste na ovom forumu ???? Al opet ponavljam nije trener kriv, on je dao sve od sebe, čak su mu i suze sinoć bile iskrene. Kriv je onaj koga je potrošio prezelenog na poziciju selektora. Na neki način doživio je sudbinu Nene Markovića, samo što je Neno legenda BH košarke a Damir Hrvatske.
I da jutros ti je sve isto druže i selektor i Savez
ljubiteljsporta je napisao/la:Nemoj care ulaziti u teorije zavjere oko tih osoba. Ne brini, ovo ti piše čovjek iz Mostara. A za tog tvog ne znam. I da, ako te imalo nervira moje pisanje, opet ću ti pisati. A svako tvoje pisanje posmatrati u svjetlu kojem si mi se prikazao. Dakle, imaš dvije verzije svog mišljenja. Da je tvoja teorija tačna (a ja tvrdim da nije) i da tvoja teorija uopšte nije tačna (a znaš koji onda sjeb doživljavaš jer počeo si sebi alibije praviti teorijama zavjere a to je jakooo opasno za ramišljanje).basket3 je napisao/la:Nermine pratim i ja tvoje tekstove i u 99% se slazem sa njimaljubiteljsporta je napisao/la:Nermine pratim ti tekstove. Dosta pratiš i košarku i razumijes, al ne pretjeruj u svojoj mržnji o Harunu. Neko ovdje napisa "veće zlo i manje zlo". Možda se može to tako najbolje okarakterisati. U svakom slučaju kada si negdje 4-5 godina zasitiš se, tako da je i njemu radi njega samog dobro da promjeni sredinu. Imao je dobrih stvari imao je i grešaka.
Mi smo u tolikim ****, da ne mozes opisati. I da novinari su mnogo kumovali tome. Čak i ovaj portal. E pa gospodo koji mislite da ste novinari, vadite nas iz govana, ali pratim i "ljubiteljsporta" kao sto sam pratio i "zaboljisportubih". Ne mogu se oteti utisku da ih pise ista osoba koja, vidi slucajnosti sve Harunove poteze uzdize u nebo. Dakle Harune pomiri se da ste ti i Dino bivsi. aBd ni vi ni ovi sada necete vise nikada voditi i prodavati nasu kosarku za sitne pare.
P.S. e sad zamisli koliko ja tek imam protiv Mulaomerovića, za razliku od svih vas koji ste na ovom forumu ???? Al opet ponavljam nije trener kriv, on je dao sve od sebe, čak su mu i suze sinoć bile iskrene. Kriv je onaj koga je potrošio prezelenog na poziciju selektora. Na neki način doživio je sudbinu Nene Markovića, samo što je Neno legenda BH košarke a Damir Hrvatske.
Kapa dole za napisano !
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Lijepo objasnjeno, u potpunosti se slazem sa tvojim misljenjem.basket3 je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Sve je ovo i počelo od doba Haruna i nije ovo sve nastalo preko noći, tj od nove garniture. Ovo je samo nastavak priče od onda kada je Đedović prebjegao u Njemačku, a Nurkić i Teletović otkazali zbog zdravlja i na kraju smo otišli na Eurobasket sa Ivanovićem. Ista ta ekipa sa Eurobasketa se ne bi plasirala na Euro u ovim kvalifikacijama. Ponavlja se priča iz KK Bosne, samo nije akter Konaković, već Mahmutović. Za sobom su ostavili pustoš i uspješno krivicu nabacili na trenutne aktere saveza, kao onda u Bosni na Admira Bukvu. Identičan scenario izvlačenja. Konaković čim je zasjeo na čelo saveza, ja sam znao da nas čeka sudbina KK Bosne. Šta drugo i očekivati?
Zadnje pluseve smo imali 2013 na EP, sve poslije toga je sunovrat i nije poceo prije 4 mjeseca nego prije 3 godine.
Mene statusi sa FB ne mogu kupiti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Harune praviti cemo te od blata... doduse to se i znalo...
Ako nista barem kk bosnu vrati gdje joj je i mjesto... a poceo si mslo je reci odlicno nakon sunovrata koji je dozivjela...
Valjda se jednog dana vratis i u drzavne selekcije da popravis ovo sto su unistili bukva, fulurija i ostali, tj sto si ti uradio... jer ti je to dizanje feniksa iz pepela u karakteru... pokazao si da znas....
Ako nista barem kk bosnu vrati gdje joj je i mjesto... a poceo si mslo je reci odlicno nakon sunovrata koji je dozivjela...
Valjda se jednog dana vratis i u drzavne selekcije da popravis ovo sto su unistili bukva, fulurija i ostali, tj sto si ti uradio... jer ti je to dizanje feniksa iz pepela u karakteru... pokazao si da znas....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Prvo “car” nije usao u bilo kakvu teoriju zavjere, car je samo rekao svoje misljenje, drugo ne vidim poentu da naznacis odakle pises, meni isto, bilo to iz Mostara, Sarajeva, Tuzle, Banja Luke, Londona Marsa itd. Trece, naravno da ces pisati, ali pisacu i ja pa ti to promatrao u svijetlu ili mraku.. tvoja stvar. Cetvrto, ja imam samo jednu verziju druze moj, a to je uspijeh reprezentacije i svakoga igraca koji nastupi za nju, cini mi se nasuprot tebe koji stalno potenciras na bivsem i sadasnjem savezu, pa prema tome meni bilo kakav alibi za bilo sta nije potreban.ljubiteljsporta je napisao/la:Nemoj care ulaziti u teorije zavjere oko tih osoba. Ne brini, ovo ti piše čovjek iz Mostara. A za tog tvog ne znam. I da, ako te imalo nervira moje pisanje, opet ću ti pisati. A svako tvoje pisanje posmatrati u svjetlu kojem si mi se prikazao. Dakle, imaš dvije verzije svog mišljenja. Da je tvoja teorija tačna (a ja tvrdim da nije) i da tvoja teorija uopšte nije tačna (a znaš koji onda sjeb doživljavaš jer počeo si sebi alibije praviti teorijama zavjere a to je jakooo opasno za ramišljanje).basket3 je napisao/la:Nermine pratim i ja tvoje tekstove i u 99% se slazem sa njimaljubiteljsporta je napisao/la:Nermine pratim ti tekstove. Dosta pratiš i košarku i razumijes, al ne pretjeruj u svojoj mržnji o Harunu. Neko ovdje napisa "veće zlo i manje zlo". Možda se može to tako najbolje okarakterisati. U svakom slučaju kada si negdje 4-5 godina zasitiš se, tako da je i njemu radi njega samog dobro da promjeni sredinu. Imao je dobrih stvari imao je i grešaka.
P.S. Ako malo bolje procitas, rekoh (da ti prevedem) da ja ne .ebem ni ovaj ni onaj savez jer i jedni i drugi rade istu stvar sto nije dobro za BH KOSARKU. I da sto se Mulaomerovica tice, to je za mene neznalica isto kao i ovi sto su ga doveli na to mjesto. Malo si pogresno shvatio drugar, nemam uopste dobro misljenje ni o njemu ni o ovom savezu.
I kako nije kriv, sto nije odbio ako je prezelen, sto u jednom momentu kaze da je hemija izmedju igraca super i da je sve ok, a u drugom onda pojede .ovno i kaze Teletovic sran.e pravio i nije bio u hotelu sa ostalima. Cuj sa ostalima, a ostali sa cajkama u kafani. Kako cu mu oprostit Sulejmanovica, kako Stipanovica, kako Kapelana, Buzu….ako treba pisacu ja I dalje I za njega ali Bogami i za ove prije.
I jedni i drugi su gledali i gledace kako se preko ledja reprezentacije i igraca opariti i koju kintu u dzep staviti.
Sportski pozdrav!
-
- Kontakt:
Kad je stipanovic napustio pripreme ,nesto mi je smrdilo pa ovi dernecili bez teletovica i na kraju im mirza kriv za sve ...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko smo cekali da napakon sastavimo Mirzu i Nurkica u ekipi, plus sada Musu od osvajanja prvenstva... i kad smo napokon docekali, totalni raspad sistema i kvale iz nocnih mora: od neplasmana, preko povreda do bejala gdje su upravo glavni likovi Mirza, Juka i Musa. Pa, yebo te dan!!!

-
- Kontakt:
Za basket 3
Zato care što postoje "ovaj" i "onaj" Savez. Nisam ih ja podjelio, ali u praksi postoje. Mislim da u rang kurioziteta u sportu ulazi situacija kada jedni odu a drugi dođiu i da se svi smatraju jedno. Kako bilo, to ima u teorijama i knjigama, a nažalost u praksi nema. Naglašavam nažalost, jer ne bih ni ja da je tako, ali tako jeste. Ovi sada su ušli i htjeli da pokažu da oni prije nisu ništa radili kako treba, a ovi "stari" će sada da pokažu da ovi nemaju nikakvih rezultata. Istina je uvijek negdje između, ali nisam ni ja, ni ti, im arbitar. Jedino što znam da ćemo i ti i ja u plafon gledati sljedeće ljeto i "svim srcem" (ovo shvati ironično) navijati za Srbiju i Hrvatsku. I što je najgore ni ti, ni ja, to nismo ni željeli ni htjeli.
Kada kažeš da želiš da pometeš i jedne i druge, evo izbaci on line peticiju i ja ti je prvi potpisujem. Sa tobom se u tome slažem 100 % ustvari 110 % al od toga čini mi se neće biti ništa. I to je najgore, što je lako napisati i lako nešto izreći, a u praksi ništa od toga nema. To je isto kao čini mi se jučer kada su oni ispisvali kombinacije za prolazak. zaista je to lijepo ako su raja shvatila to kao razonodu. Al daj te molim vas. Iste su nama šasne bile i jučer ujutro kao i danas.
Kada sam ti rekao da upadaš u teorije zavjere, shvati ja ti nisam nikakav Harun a nisam ni onaj nick. Ovdje sam došao jer sam primjetio da ima dosta ljudi koji logički prate košarku i volim im čitati mišljenje. Osipam se na one koji imaju teorije. Zato sam ti reagovao i reagovat ću, jer ne možeš tvrditi da sam nešto što nisam. Onda ti mnoge dobre stvari koje napiše (a i u prethodnom postu si napisao) jednostavno počnem posmatrati u svjetlu toga i čemu to.
Mulaomerović nije tolika neznalica koliko je čovjek koji je na početku trenerske karijee. Al bukvalno na početku i niko lud nebi odbio kada mu nude reprezentaciju. Koja je to bomba za CV još kada imaš Juku, Mirzu i najboljeg kadeta Evrope. Pa ovdje da si na forumu ponudio, ako ništa pola bi ih razmišljalo o tome. Pa razguliše se crtajući svoje sastave i kombinacije. To je čovjeku u krvi da misli da može i da je lako.
Druga je stvar što je pokazao mnogo nedostataka koje su nam se obile o glavu, al doslovno.
I na kraju naših svih rasprava, ja ima 4 dana postavljam identično pitanje, ko to može doći u Savez sada ???? Al realno, posebno se to odnosi na "naše", jer ove druge ili zaboli qurac ili im je svejedno. Dakle Đonlagić, Bukva i onaj iz Kaknja ! E ko to realno može upasti tu i zamjeniti Bukvu (Kanton Sarajevo) i vječnog Đonlagića. Al haj on ima neke vajde, nadam se, jer ipak je sto godina u FIBA. I druga stvar, zašto sam potencirao, a vjeruj ni po čemu mi nije draga SDA, kako "zaobići" Konakovića a da ti Vlada FBiH daje pare i ove firme poput Elektroprivrede i BH Telekoma. A bez para, možemo kitu flautati svi zajedno. Volio bih i ja da nam politika ne određuje stanje stavri, ustvari ne znaš šta je gore ili politika ili neznalice, ali tako nam je kako nam je septembra 2016. godine. Toga smo vjerujem svi svjesni.
Zato care što postoje "ovaj" i "onaj" Savez. Nisam ih ja podjelio, ali u praksi postoje. Mislim da u rang kurioziteta u sportu ulazi situacija kada jedni odu a drugi dođiu i da se svi smatraju jedno. Kako bilo, to ima u teorijama i knjigama, a nažalost u praksi nema. Naglašavam nažalost, jer ne bih ni ja da je tako, ali tako jeste. Ovi sada su ušli i htjeli da pokažu da oni prije nisu ništa radili kako treba, a ovi "stari" će sada da pokažu da ovi nemaju nikakvih rezultata. Istina je uvijek negdje između, ali nisam ni ja, ni ti, im arbitar. Jedino što znam da ćemo i ti i ja u plafon gledati sljedeće ljeto i "svim srcem" (ovo shvati ironično) navijati za Srbiju i Hrvatsku. I što je najgore ni ti, ni ja, to nismo ni željeli ni htjeli.
Kada kažeš da želiš da pometeš i jedne i druge, evo izbaci on line peticiju i ja ti je prvi potpisujem. Sa tobom se u tome slažem 100 % ustvari 110 % al od toga čini mi se neće biti ništa. I to je najgore, što je lako napisati i lako nešto izreći, a u praksi ništa od toga nema. To je isto kao čini mi se jučer kada su oni ispisvali kombinacije za prolazak. zaista je to lijepo ako su raja shvatila to kao razonodu. Al daj te molim vas. Iste su nama šasne bile i jučer ujutro kao i danas.
Kada sam ti rekao da upadaš u teorije zavjere, shvati ja ti nisam nikakav Harun a nisam ni onaj nick. Ovdje sam došao jer sam primjetio da ima dosta ljudi koji logički prate košarku i volim im čitati mišljenje. Osipam se na one koji imaju teorije. Zato sam ti reagovao i reagovat ću, jer ne možeš tvrditi da sam nešto što nisam. Onda ti mnoge dobre stvari koje napiše (a i u prethodnom postu si napisao) jednostavno počnem posmatrati u svjetlu toga i čemu to.
Mulaomerović nije tolika neznalica koliko je čovjek koji je na početku trenerske karijee. Al bukvalno na početku i niko lud nebi odbio kada mu nude reprezentaciju. Koja je to bomba za CV još kada imaš Juku, Mirzu i najboljeg kadeta Evrope. Pa ovdje da si na forumu ponudio, ako ništa pola bi ih razmišljalo o tome. Pa razguliše se crtajući svoje sastave i kombinacije. To je čovjeku u krvi da misli da može i da je lako.
Druga je stvar što je pokazao mnogo nedostataka koje su nam se obile o glavu, al doslovno.
I na kraju naših svih rasprava, ja ima 4 dana postavljam identično pitanje, ko to može doći u Savez sada ???? Al realno, posebno se to odnosi na "naše", jer ove druge ili zaboli qurac ili im je svejedno. Dakle Đonlagić, Bukva i onaj iz Kaknja ! E ko to realno može upasti tu i zamjeniti Bukvu (Kanton Sarajevo) i vječnog Đonlagića. Al haj on ima neke vajde, nadam se, jer ipak je sto godina u FIBA. I druga stvar, zašto sam potencirao, a vjeruj ni po čemu mi nije draga SDA, kako "zaobići" Konakovića a da ti Vlada FBiH daje pare i ove firme poput Elektroprivrede i BH Telekoma. A bez para, možemo kitu flautati svi zajedno. Volio bih i ja da nam politika ne određuje stanje stavri, ustvari ne znaš šta je gore ili politika ili neznalice, ali tako nam je kako nam je septembra 2016. godine. Toga smo vjerujem svi svjesni.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, TripleThreat i 34 gosta.