FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 10:37

duplirani post, obrisan
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 15 sep 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 10:39

pinoglavi je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Udjem, vidim postove kako nam je spas u Bati i izadjem. Cak i da spasi Slobodu pokopati ce Tuzlu. U sustini prekinite s pricom o politici osim ako neki kandidat ne kaze nesto jasno za Slobodu
na svijetu mi je sveee
sloboda iz tuzleee
ajde pinoglaviii 'povedi nas u nove pobjede :urnebes:
Voljet cu je ja do kraja zivota
A jebga bezveze ovako sve pretpostavke, lobira svako svoje... Daj mozemo upit poslati svakome sta bi sa Slobode uradili pa da vidimo a nije ovako bezveze lupetati sta bi ko mogao uraditi
bravo druze to i ja govorim poturite im mikrofon i postavite pitanje...
mislim novinari... :mrgreen:
ko god bio nacelnik njemu je radit komunalije..nas ovo kopka... :mrgreen:

ko god bio nacelnik hocu reci,ima standardan opis poslova koje mora radit,a eto desi se i neki grande projekt...
ja da sam na mjestu kandidata reko bi veliki projekat rekonstrukcija mejdana i tusnja.
tacka.da ne lazem dalje :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 10:42

Komunista je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pare koje su uplacene za reprogram 250 000 hiljada su iz bugeta uzete koji je godisnje predvidjen za Slobodu.
Nisu nikakve nove pare i racunaju se u tih 600 hiljada.

Uz tih 250 hiljada ove godine je uplaceno jos 50 hiljada za neke pripreme za Beitar od grada.

Reprogram od maja nisu uplatili. A donatorsku vecer im je Azmir sabrao ljude i drugi ljudi. Od privatnika iz opstine je drugu donatorsku vecer doslo 5 od 80 pozvanih. Propala vecer organizovana od grada.

Stadion nije Slobodin, to nije ulaganje u Slobodu vec Secera. Da je u Slobodinom vlasnistvu racunalo bi se.
A i taj istok nece pomoci uopste klubu i stadionu da doceka Evropu. Pravi se nepotrebna tribina.
Tj dio tribine.

Jel jos treba da gradaski klub placa i koristenje stadiona??

Komunisto povuci se sa foruma bgt.
Pticas odoka cijelo vrijeme i nemas pravo ti nikome da branis da pise. Ako ne mozes razgovarati normalno, ignorisi moje postove. Ajde da saberemo, Azmir je sve sabrao svoje pare, ajde da i mi saberemo svoje. Koga to ne zanima, neka preskoci.
Pa eto objasnio sam ti sve. Stadion nije Slobodin i nije ulaganje u Slobodu. U Slobodu je ulozeno u tri i pol godine 600 000.

A pravna sluzba nije ulozila vrijeme da pomogne Azmiru.
Svaki put kada je trazio novac ili pomoc odgadjali su mu i govorili da to uradi sam pa da ce pomoci kasnije.

Znaci nemas sta sabirati, 600 hiljada.

Donatorska vecer prva je Azmirova i ug zasluga. Druga koju je radio grad od opstinskih privatnika je propala i doslo ih je samo 5.

Reprogram su obecali uplacivati, a nisu uplatili nista od maja.

A u tri i pol godine Azmir finansira sve sa 80% i sam skida dugove bez pomoci pravne sluzbe.
Ove godine finansira sa 90% i jos se bori sa dugovima. A grad ne uplacuje dug drzavi da pomogne.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 10:42

pinoglavi je napisao/la:Udjem, vidim postove kako nam je spas u Bati i izadjem. Cak i da spasi Slobodu pokopati ce Tuzlu. U sustini prekinite s pricom o politici osim ako neki kandidat ne kaze nesto jasno za Slobodu
bato ce pokopat a ovaj ce potusit, a i nek vas pokopa ja sam svakako iz zivinica :urnebes:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2016, 10:49

Ljudi danas sam cuo od direktorice jedne firme nase gigantske da smo prodani njima i jos jednoj firmi :) Azmir ce da ostane predsjednik a ovi ce biti u Upravnom odboru jer su u jako dobrim odnosima.

Ostaje nam da vidimo ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 10:50

tuzlak1987 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pare koje su uplacene za reprogram 250 000 hiljada su iz bugeta uzete koji je godisnje predvidjen za Slobodu.
Nisu nikakve nove pare i racunaju se u tih 600 hiljada.

Uz tih 250 hiljada ove godine je uplaceno jos 50 hiljada za neke pripreme za Beitar od grada.

Reprogram od maja nisu uplatili. A donatorsku vecer im je Azmir sabrao ljude i drugi ljudi. Od privatnika iz opstine je drugu donatorsku vecer doslo 5 od 80 pozvanih. Propala vecer organizovana od grada.

Stadion nije Slobodin, to nije ulaganje u Slobodu vec Secera. Da je u Slobodinom vlasnistvu racunalo bi se.
A i taj istok nece pomoci uopste klubu i stadionu da doceka Evropu. Pravi se nepotrebna tribina.
Tj dio tribine.

Jel jos treba da gradaski klub placa i koristenje stadiona??

Komunisto povuci se sa foruma bgt.
Pticas odoka cijelo vrijeme i nemas pravo ti nikome da branis da pise. Ako ne mozes razgovarati normalno, ignorisi moje postove. Ajde da saberemo, Azmir je sve sabrao svoje pare, ajde da i mi saberemo svoje. Koga to ne zanima, neka preskoci.
Pa eto objasnio sam ti sve. Stadion nije Slobodin i nije ulaganje u Slobodu. U Slobodu je ulozeno u tri i pol godine 600 000.

A pravna sluzba nije ulozila vrijeme da pomogne Azmiru.
Svaki put kada je trazio novac ili pomoc odgadjali su mu i govorili da to uradi sam pa da ce pomoci kasnije.

Znaci nemas sta sabirati, 600 hiljada.

Donatorska vecer prva je Azmirova i ug zasluga. Druga koju je radio grad od opstinskih privatnika je propala i doslo ih je samo 5.

Reprogram su obecali uplacivati, a nisu uplatili nista od maja.

A u tri i pol godine Azmir finansira sve sa 80% i sam skida dugove bez pomoci pravne sluzbe.
Ove godine finansira sa 90% i jos se bori sa dugovima. A grad ne uplacuje dug drzavi da pomogne.
OK, hvala
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 10:52

TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi danas sam cuo od direktorice jedne firme nase gigantske da smo prodani njima i jos jednoj firmi :) Azmir ce da ostane predsjednik a ovi ce biti u Upravnom odboru jer su u jako dobrim odnosima.

Ostaje nam da vidimo ...
Deling i bingo :urnebes:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 10:53

TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi danas sam cuo od direktorice jedne firme nase gigantske da smo prodani njima i jos jednoj firmi :) Azmir ce da ostane predsjednik a ovi ce biti u Upravnom odboru jer su u jako dobrim odnosima.

Ostaje nam da vidimo ...
Slicno sam cuo,ali nije provjereno.
Nema se sta kriti cuo sam da bingo ulazi.ZNACI CUO ne tvrdim nista niti znam sigurno :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 10:53

al od jedne gigantske iz tuzle a ne moze bit elektroprivreda dakleeeeeee
i jos direktorica :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2016, 10:57

Sariel je napisao/la:al od jedne gigantske iz tuzle a ne moze bit elektroprivreda dakleeeeeee
Druze tacnije se radi o Bingu i Boniju zenu sam sreo i ona mi je rekla da se radi na tome kako i sta ostace misterija uglavnom kazu da bi Bingo sa Azmirom mogao pocistiti sve dugove. Ako ona laze lazem i ja vas :) I da imam svugdje info i svugdje ljudi a pisane ostavke nema nigdje dva dana je trazim neka predstava za javnost.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 11:01

Komunista je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nemozes reci u tri godine jer nije.
Cak ni stadion nije vidio taj novac,pa jos ni papirologija nije zavrsena.
Nama je sjever nedovrsen a ti kazes izdvojeno je u tri godine.
Ne,rekli su izdvojiti,kao i sto su rekli da cemo evropu igrat na Tusnju.
Znas li ti buraz sta se moze sa tim parama,napraviti sjever nanovo,a ne da pisamo ko lesi.
Rata prva za reprogram ulazi u tih 600 000 ukupno znaci.
Druga rata je uplacena donacijom privrednika,ali nije skupljeno dovoljno pa je opet Azmir "uletio".
Nemozes taj novac njima pripisati,gradu jer je UG prijatelji i Bony odradili tu 70 posto posla.
Znaci Budzetska sretstva=600 000.
I to je to.Ne racunam stadion jer sta je uradjeno ni dokumentacija nije gotova.
Stadion niti zapocet niti uradjen,pa bili su poceli sjever unutrasnje radove i sta bi.....stadose. ...
Lazu,zavlace nas. .....I uostalom stadion nije Slobodin sta racunas to uopste,ovako smo mogli igrati kao podstanari i u simin hanu.
Uzeli nam nas stadion i treba im zahvaliti sto neplacamo je li.haha
Ok hvala. Pokušaću jos da nadjem sve cifre na drugim izvorima pa da ako nadjem nesto sto se ovdje ne zna,, rado cu ovdjw podijeliti. Hvala jos jednom na odgovorima
Pa nije mi jasno zasto ti da izlazis sa tim informacijama? :roll: Zar ne postoji neko drugi iz opstine da to iznese? Vidis kako se kriju, ko' zmija noge. Blizak sam sa dosta ljudi iz SDP-a. Njihov plan je kratkorocan vezano za FK Slobodu. Dok ima nesto malo novaca oni ce gurati, a zatim ga ostaviti na cjedilu i predstaviti plan zamrzavanja kluba do boljih vremena. Oni nemaju plan ni kako da podjele igracima plate. Raspravljalo se kako i sta bez sredstava i niko od aktualnih gradskih mocnika nije rekao ni rijeci. Jedino sto se svi precutno slazu da treba ovo gurnuti u tisinu, ako je moguce optuziti Azmira i druge politicke stranke i cekati da se dobije jos jedan mandat gradonacelnika i u opcinskom vijecu. Oni cak nemaju novca da uplate doprinose na place koji ce se morati uplatiti slijedeci mjesec. Dugovace i cekace pare od evrope, to raskrcmiti i adio. Ne pise se dobro ljubiteljima FK Sloboda. Ova gradska vlast je sahranila sport u Tuzli i cemu se sada nadati. Da mozda nece komunisti naci investitora u Sjevernoj Koreji, jer toboze mi smo jedini preostali bastion komunizma u Evropi. Hoce al' u mudima. Ovo je kraj za FK Slobodu koja nas je znala obradovati.
Da ponovijos jednom jutrasnji post i citiram sam sebe.
:salut: Jureos ja vama, a neki nece da vjeruju.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 sep 2016, 11:03

SDP i SDA :nene: :nene: znaci ostaju jos Gadzo i Berba... Vidit' cemo...
TaRgEt_ je napisao/la:
Sariel je napisao/la:al od jedne gigantske iz tuzle a ne moze bit elektroprivreda dakleeeeeee
Druze tacnije se radi o Bingu i Boniju zenu sam sreo i ona mi je rekla da se radi na tome kako i sta ostace misterija uglavnom kazu da bi Bingo sa Azmirom mogao pocistiti sve dugove. Ako ona laze lazem i ja vas :) I da imam svugdje info i svugdje ljudi a pisane ostavke nema nigdje dva dana je trazim neka predstava za javnost.
:pray: :pray: :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 11:05

TaRgEt_ je napisao/la:
Zvao sam Senada i Rizu brata. Oni kazu da nemaju pojma o tome. Mozda zna direktorica. :urnebes:
Ili mozda cute. :silent:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 sep 2016, 11:06

+1
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 11:11

ovo mi djeluje ko ona slamka spasa koju su svi prizeljkivali a nikad se nije pruzila...
ili ko zvrcka o kojoj se naveliko govori...
zivi bili pa vidli.
mosa bodaslo

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 11:12

Nama je navijati pa kako god :D
navijati i glasati za manje zlo :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 11:13

Ali citirao me komunista 5 puta isti post. ....kako si to uspio Alaha ti milostivog ja nemogu dva za redom poslati ne da da zikrim heftu. :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2016, 11:13

Probisvjet je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Zvao sam Senada i Rizu brata. Oni kazu da nemaju pojma o tome. Mozda zna direktorica. :urnebes:
Ili mozda cute. :silent:

Druze nemam pojma ja sam dobio info direktno, sada sta je kako upetljano ostace misterija a Senad i brat mu Rizo vise puta su sjedili sa Azmirom dok je ovaj bio Babo :) Ovo su bas potpuna prepucavanja, a zanimljivo i dalje sto nema pismene ostavke :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 11:14

zadnja tekma u kopu ko je bio :crazy: :urnebes: :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 11:16

solinas je napisao/la:Ali citirao me komunista 5 puta isti post. ....kako si to uspio Alaha ti milostivog ja nemogu dva za redom poslati ne da da zikrim heftu. :urnebes:
ovo ono kad zastopa a ti i dalje enter enter na posalji :urnebes: :thumbup:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
16 x damn :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.