na forumu imate tamo podforum Druga Liga, pa dobro bi bilo da se tamo i vi malo aktivirate i malo tema i postova napisete.. samo da se aktivira..
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ma greska u gramatiki,bitno je da su skontali poentu,a moj engleski je na vrhuncu,ja sam mislio da je neka veca greskaItalia je napisao/la:engleski na vrhuncumesanovic je napisao/la:fc kamikaze(bosnia and hercegovina) is looking for a very active menager(the curent one is going to quit till tomorow)
and one WF and we are ready to pay araund 3 to 5 milion for WF![]()
![]()
trazili smo mi i prije menagera,smao je ovaj bio dobar jedno 5 dana i otad ga nema(imamo aktivne na klupi a nemozmo ih ubacit) a danas svakako 3 do 4 igraca imamo,pa prenesi svom timu,mislim ono 2,3 -0 bi bilo uredu al neojte vise ic,mada mozda vas ova trojica pobjedeItalia je napisao/la:da je moj brat malo zakasnio pa da vas preuzme
budite fini,al ja vam ozbiljno kazem,pustite izmjene da se uigravaju,jel nije fol pobjedit 10-0 pa ce bit da ste jaci od nasItalia je napisao/la:silovat cemo ih
ma ja nije dotebeItalia je napisao/la:a drug nemoj mene napadati.. mene slobodno napadni zato sto su dali 0, ali radi golova nemoj.. jer samo je jedna moja asistencija..
Ne gubi nista, niti dobijas bilo sta od tih utakmicaamertiger je napisao/la:Gubil se kondicja na tekmam B- timova??? Neko brzo!!!
to neke b tekme? imi smo svama odigrali 0-0 b tekmuItalia je napisao/la:puleni mog brata 1:0 unistili cartoonse.. sta da kazem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.