kakve kvalifikacije za SP ?SGD53 je napisao/la:Mislim da je ovdje pobjeda važna i zbog činjenice da bi to moglo biti važno za kreiranje jakosnih grupa za kvalifikacije za SP, ako izgubimo treći smo.
Zar i to ima?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kakve kvalifikacije za SP ?SGD53 je napisao/la:Mislim da je ovdje pobjeda važna i zbog činjenice da bi to moglo biti važno za kreiranje jakosnih grupa za kvalifikacije za SP, ako izgubimo treći smo.
Ethel je napisao/la:Mi nemamo problema s tim, NBA igraci i ovako rijetko nam igraju, a euroligaskih gotovo da i nemamo
Znas koliko mene zaboli za mjesto stanovanja ili si covjek ili nisiChinaglia je napisao/la:imas li ti kakav dokaz da volis familiju iz Tuzlenerminh74 je napisao/la:Da nisi malo jadan ili obzirom da mi pola familije iz tuzle puno jadan
A zar sulejmanovic nije iz srebrenice
nermine ja tebe i dalje gotivim i postujem, iako ti mene kao tuzlaka ne volis
nerminh74 je napisao/la:Mozda i nesto napravimo ako mulaomerovic ode a dodze npr. Dzikic
Kvalifikacije za SP igraju svi bez obzira na to da li su na EP ili ne, biće neke dvije divizije, A koja je sačinjena od 32 reprezentacije (u kojoj bi trebali biti i mi) i b od 21 reprezentacije, 12 ekipa iz Evrope će igrat SP jer je prošireno na 32 reprezentacije.Sapce je napisao/la:Damir neće ostati.
Savez: i ako se nesto promijeni, onda samo na gore.
Trenutno je na koljenima. Vidjecemo hoce li ga dokrajcit.
Zna li ko kako funkcionise modus kvala za svjetsko?
Jel samo ucesnici EP-a?
Vidio sam da se nesto promijenilo.
Ako nista od toga, onda je to bilo to sto se tice kikana, gorde i minje..
Miki je nadam se zavrsio za sva vremena..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rezultatski ovo nije blamaža, izgubili smo od bolje ekipe, dva puta pobijedili slabiju, sasvim realan razultat. Govorim samo o rezultatu.Unofficialpage je napisao/la:Znači to je to. Ovo je jednaka blamaži fudbalera za EP, morali smo ovo proći.
Pa dobro, stoji i to. Kako mrzim +16, uvijek se sjećam te prednosti kako smo nekog imali i trebali pobjditi ali uvije zijanimo, Litva, Rusija.Virtu4l je napisao/la:Rezultatski ovo nije blamaža, izgubili smo od bolje ekipe, dva puta pobijedili slabiju, sasvim realan razultat. Govorim samo o rezultatu.Unofficialpage je napisao/la:Znači to je to. Ovo je jednaka blamaži fudbalera za EP, morali smo ovo proći.
Ona Rusija se itekako morala dobiti u Mejdanu.Virtu4l je napisao/la:Rezultatski ovo nije blamaža, izgubili smo od bolje ekipe, dva puta pobijedili slabiju, sasvim realan razultat. Govorim samo o rezultatu.Unofficialpage je napisao/la:Znači to je to. Ovo je jednaka blamaži fudbalera za EP, morali smo ovo proći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.