Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Raonffa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2016, 15:31

ElCartel11 je napisao/la:1. Pobjedimo danas nekako, zayebu nas Makedonci na kraju.
2. Pobjedimo Svede sa nevjerovatnih 30 poena razlike svi misle, da je to to i da idemo na EB, kad ono na kraju nas syebe kos razlika za 1 poen
3. Izgubimo od Sveda za pola kosa, svi se oprostimo od EB, kad ono prc, zarati se u Ukrajini i izbace jih sa EB, VB zavrsi kao 2 u svojoj skupini ali jih izbace zbog brexita, Njemci zavrse kao 2 ali se odreknu EB u zamjenu sto smo jim dali Đedovića.
Što Makedonci?

"Nekoliko je scenarija po kojima bi BiH mogla završiti na 40. prvenstvu Evrope, a svaki uključuje pobjedu nad Šveđanima i to uglavnom sa što većom razlikom.

Najrealniji je onaj preko skupina “A” i “B”, gdje bi im u preostalim mečevima trebale pobjede Islanda nad Kiprom i Belgije nad Islandom, odnosno Poljske nad Bjelorusijom i Estonijom.

Time bi selekcije Islanda i Estonije završile kao drugoplasirane u svojim skupinama sa skorom 1-3, pa bi naši košarkaši bez obzira na visinu pobjede u Švedskoj išli dalje."
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 14 sep 2016, 15:47

I sta onda, sljedece europsko je 2021 godine,a kvalifikacije 2020
Dok ce za svjetsko prvenstvo biti 2019 i to u sred NBA sezone znaci nema NBA igraca i jos pride igrace ga sve europske selekcije prema tome nema nade i tu, samo vece blamaze
I sta mislis kada u 5 godina budes imao samo jednu godinu seniorske kosarke da ce neko u nezainteresovanoj BiH rjesiti nagomilane probleme, hoce vraga
Prema tome svi koji smatraju da je bolje i dalje propadti neka slobodno idu pratiti onu smijuriju od fudbala, a kosarku ostave onom malom broju koju istu prati skoro svaki dan[/quote]

Nije valjda isključivi cilj negdje otići. A to što ćemo se prije vratiti nego što i krenemo nikom ništa jel. Odlazak ce samo biti alibi ovim grobarima BH kosarke a tamo osim bruke nista napravit nećemo. Toliko.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 sep 2016, 15:58

jasta je napisao/la:I sta onda, sljedece europsko je 2021 godine,a kvalifikacije 2020
Dok ce za svjetsko prvenstvo biti 2019 i to u sred NBA sezone znaci nema NBA igraca i jos pride igrace ga sve europske selekcije prema tome nema nade i tu, samo vece blamaze
I sta mislis kada u 5 godina budes imao samo jednu godinu seniorske kosarke da ce neko u nezainteresovanoj BiH rjesiti nagomilane probleme, hoce vraga
Prema tome svi koji smatraju da je bolje i dalje propadti neka slobodno idu pratiti onu smijuriju od fudbala, a kosarku ostave onom malom broju koju istu prati skoro svaki dan
Nije valjda isključivi cilj negdje otići. A to što ćemo se prije vratiti nego što i krenemo nikom ništa jel. Odlazak ce samo biti alibi ovim grobarima BH kosarke a tamo osim bruke nista napravit nećemo. Toliko.[/quote]
Pa ako nije cilj igrati neko prvenstvo koja je onda poenta reprezentacije
Sta treba je ugasiti uzinad nekoliko hiljada, a na zalost nekoliko stotina hiljada?!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 sep 2016, 16:50

Raonffa je napisao/la:Što Makedonci?

"Nekoliko je scenarija po kojima bi BiH mogla završiti na 40. prvenstvu Evrope, a svaki uključuje pobjedu nad Šveđanima i to uglavnom sa što većom razlikom.

Najrealniji je onaj preko skupina “A” i “B”, gdje bi im u preostalim mečevima trebale pobjede Islanda nad Kiprom i Belgije nad Islandom, odnosno Poljske nad Bjelorusijom i Estonijom.

Time bi selekcije Islanda i Estonije završile kao drugoplasirane u svojim skupinama sa skorom 1-3, pa bi naši košarkaši bez obzira na visinu pobjede u Švedskoj išli dalje."
Da nisi mislio mozda na skupine A i D? :D
Zato sto nismo ovisni samo od te 2 skupine, nego i od skupine gdje igraju Makedonci. Ostale skupine necu ubrajati, jer vrlo vjerovatno ce na kraju drugoplasirane ekipe imati skor 2-2 sto znaci, da ce se gledati kos razlika, a mi smo tu ekstra.
Treba nam pobjeda Makedonaca protiv VB (danas), te onda poraz Makedonaca od Mađarske koja je jos brez poraza u svojoj skupini. Tu bi onda i Makedonci imali skor 1-3, i mi bi prosli bolje sa skorom 2-2. Zadnja utamica ce Mađarima biti revijalna i tu vidim, da ce nas Makedonci ''zayebati'', jer njima treba pobjeda pod hitno, da budu bolji od nas sa skorom onda 2-2.

Kako god, puno stvari ce biti jasnije vec danas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 14 sep 2016, 17:15

Raonffa je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:1. Pobjedimo danas nekako, zayebu nas Makedonci na kraju.
2. Pobjedimo Svede sa nevjerovatnih 30 poena razlike svi misle, da je to to i da idemo na EB, kad ono na kraju nas syebe kos razlika za 1 poen
3. Izgubimo od Sveda za pola kosa, svi se oprostimo od EB, kad ono prc, zarati se u Ukrajini i izbace jih sa EB, VB zavrsi kao 2 u svojoj skupini ali jih izbace zbog brexita, Njemci zavrse kao 2 ali se odreknu EB u zamjenu sto smo jim dali Đedovića.
Što Makedonci?

Malo si se preračunao druže. Tad bi bili peti, a četiri idu dalje

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 sep 2016, 17:30

Ja sam stavio pare na nasu pobjedu pa sad pukovnik ili pokojnik. :salut:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 sep 2016, 17:48

Ja sam dosad bio optimista za svaku utakmicu, i necete vjerovati, i veceras sam :mrgreen:

Nesto vjerujem ovim momcima, ne bi me cudilo da veceras Buza odigra dobro, ili Suljo ako mu Damir da priliku. Pobjeda 100% :mrgreen: insallah!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 sep 2016, 17:54

Mene je najviše strah toga da ove ekipe iz ostalih sve odrade kako treba ali da mi večeras izgubimo. :mrgreen:

Idemo ovo večeras dobit, jedno 50 razlike. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2016, 17:55

ElCartel11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Što Makedonci?

Da nisi mislio mozda na skupine A i D? :D
Zato sto nismo ovisni samo od te 2 skupine, nego i od skupine gdje igraju Makedonci. Ostale skupine necu ubrajati, jer vrlo vjerovatno ce na kraju drugoplasirane ekipe imati skor 2-2 sto znaci, da ce se gledati kos razlika, a mi smo tu ekstra.
Treba nam pobjeda Makedonaca protiv VB (danas), te onda poraz Makedonaca od Mađarske koja je jos brez poraza u svojoj skupini. Tu bi onda i Makedonci imali skor 1-3, i mi bi prosli bolje sa skorom 2-2. Zadnja utamica ce Mađarima biti revijalna i tu vidim, da ce nas Makedonci ''zayebati'', jer njima treba pobjeda pod hitno, da budu bolji od nas sa skorom onda 2-2.

Kako god, puno stvari ce biti jasnije vec danas.
Ovo je kopirano, nisam ja pisao :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 sep 2016, 18:58

Počinju Makedonci. Idemo Makedonija. Nemojte nas kao i na EP 2013. :D

Damir Dzumhur!!!!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 14 sep 2016, 19:04

**** ja sebe, uvijek kažem neću gledat, uvijek se naljutim, al srce je jače od glave :cry: :cry: :cry:

Hajmo naši ! :bih: :bih: :bih:
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 sep 2016, 19:05

ja gledam pa makar izgube 50 razlike

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 14 sep 2016, 19:05

Znači za početak navijamo za Makedonce. :D

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 14 sep 2016, 19:11

Ima li kakav link Makedonija-Velika Britanija

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 sep 2016, 19:12

remA1 je napisao/la:Znači za početak navijamo za Makedonce. :D
E jesu i počeli nabijem ih

Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 sep 2016, 19:12

Izgleda od ovog ništa. :mrgreen:

Ostajemo bez EP. Makedonci nemaju pojma. Nama se ne može nikad ovo desit, da mi neku pomoć imamo nama šanse. Inače da postoji šansa da sa 4 pobjede ispadnemo e to bi se nama potrefilo a ne ovo. :evil:

Damir Dzumhur!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 sep 2016, 19:21

Sta mislite hoce li Ukrajinci nabiti Kosovo? Bice gutava ta utakmica sve do kraja...

:mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 sep 2016, 19:25

A red je valjda da Bosnic i Pita malo poguraju, kad oni ionako nemaju nikakve sanse. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 14 sep 2016, 19:27

Je l' mi s porazom Makedonije gubimo sve sanse bez obzira ako se poklope ostali rezultati?

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 14 sep 2016, 19:27

Vodili smo i mi 34-18 protiv Rusa, nije ovo gotovo.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.