E a nije zajebancija valja momcima igrat vidi nas rasuti ko riza a ne zivimo od ovog.solinas je napisao/la:Ma vratice se Sime,i donijeti frisku ribu
Ko sad moze od njih ista ocekivat.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E a nije zajebancija valja momcima igrat vidi nas rasuti ko riza a ne zivimo od ovog.solinas je napisao/la:Ma vratice se Sime,i donijeti frisku ribu
Odo razbit nesto.Komunista je napisao/la:Sta god da se desi, navijacima su dobro izjebali zivce
Kao i prosli put,momci ce svoje odraditi,i rasuti Methalegheeehee u paramparcadSariel je napisao/la:E a nije zajebancija valja momcima igrat vidi nas rasuti ko riza a ne zivimo od ovog.solinas je napisao/la:Ma vratice se Sime,i donijeti frisku ribu
Ko sad moze od njih ista ocekivat.
Sariel je napisao/la:Odo razbit nesto.Komunista je napisao/la:Sta god da se desi, navijacima su dobro izjebali zivce
Zenu
Ma dajjjjjSariel je napisao/la:Odo razbit nesto.Komunista je napisao/la:Sta god da se desi, navijacima su dobro izjebali zivce
Zenu
I ja bih svoju ali me strah da mi ne vrati na spavanju. Posle me tito ne pokrpa a i ovako se raspadam.Sariel je napisao/la:Odo razbit nesto.Komunista je napisao/la:Sta god da se desi, navijacima su dobro izjebali zivce
Zenu
Sariel je napisao/la:Odo razbit nesto.Komunista je napisao/la:Sta god da se desi, navijacima su dobro izjebali zivce
Zenu
Nemoj biti smijesan. Sve je kod nas povezano sa politikom. Ovo Azmir radi iz taktickih razloga jer ga varaju i obmanjuju, pa malo baca loptu u njihovo dvoriste.costacurta08 je napisao/la:Jel ti zaista mislis da covjeka koji ima u sehari u šteku vise para nego sto je budzet opstine zabolli patka za izbore?nemam.nick je napisao/la:I bas sad pred izbore mu doslo preko glave? Ja da sam neutralan, ne bih ni odlazio 20 dana pred izbore, vec cekao jos 20 dana.Antifriz je napisao/la:**** ba politiku i SDA i SBB i SDP i sve ostale, ode Sloboda u racku krasni a ovde rasprave za koga glasati... al kad smo već kod politike, kažu neki glasaš za Batu eto tamo nekog Kuke da ti kroji vlast i navode vodu na mlin Jasminov... Halo gospodo Jasminoljupci evo Vam jedan primjer pa mi objasnite sljedeće: Dom zdravlja Tuzla - osnivač Općina tj. Grad Tuzla? Odkud taj isti Dom zdravlja pod Gradskom kontrolom pun radnika iz Banovića, Kalesije itd. koji se konstantno zapošljavaju ???? Jel to Kuko, pardon SDA-SBB na čelu Gradske uprave?
Polusezona prošla:
http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/sport/slobo ... bine-foto/
Izjavio Jasmin, ima negdje i video i gdje odigrasmo evropsku utakmicu?
Čovjek jednostavno lagao i varao, Azmiru došlo preko glave i to je to....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.