FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mogu mislit kako se @sloboda72 sada olesio, najsretniji dan u zivotu. Uskoro mozda bude i sekretar 

Eric
Efendic Kostic Merzic Todorovic
Hadzic Skahic
Mehidic Grahovac Govedarica
Krpic
E to smo mi trenutno u stanju placati i to samo eventualno do kraja sezone,da se izgura.
Sta,gdje,kako na koji nacin.......yebo vas politika
Efendic Kostic Merzic Todorovic
Hadzic Skahic
Mehidic Grahovac Govedarica
Krpic
E to smo mi trenutno u stanju placati i to samo eventualno do kraja sezone,da se izgura.
Sta,gdje,kako na koji nacin.......yebo vas politika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Je li bio ko na treningu
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Brate tek udjes na temu i odma o politici ne ide.costacurta08 je napisao/la:Sloboda je itekako povezana sa politikom, ali problem nastaje onda kad ti smatras da treba pjevati pjesme i da si ti upravu samo zato sto imas par hiljada postova a ja tek 4 i da trebaju odhebati svi sa teme koji smatraju da je idiotizam poslati grtalicu da cisti travnjak jer kao vlasnik stadiona opstinske vlasti su se obavezali pripremiti travnjak i obezbijediti uslove za odigravanje utakmice i na kraju Cipa i jos par entuzijasta uzeli lopate. E to je problem jer ljudi koji su ZADUZENI da rade posao ga ne rade ili su traljavo radili a nije problem to sto "predizborni botovi" ovdje ukazuju na problem.Sariel je napisao/la:Pricam samo o slobodi.bujrum na politicku temu pa pred izbore drzi spremna predavanja.
Drzavu ste sahranili a pricas mi o sportu.
Velis dugo nisi bio na utakmicama pa da te podsjetim Samo tuzla je pjesme pjevala ....
Nit koja nas veze ako nas veze je sloboda.
Ne politika i stranacka pripadnost il bilo kojandruga vrsta podjele.
Ovde smo svi navijaci slobode.
Ti doso i odma u kost znas ti i probleme i krivce i sta ja znam.lagano brate.de ubaci koju vezivnu nit.lako je ovo klupko rasplest i razjebat.kontas. jos danas crnjak do neba.
Slucajno ili ne sredstva za utakmice osigurana do 11. Kola, a u tom famoznom kolu odrzat ce se i lokalni izbori, zatim ide pauza..... Politika je ****
Pa o c emu da pricamo kad nam politika ugasi klub?NKMramor je napisao/la:Samo nastavite sa politikom...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
18:50hstaragarda je napisao/la:U KOLIKO SATI JE EMISIJA NA SLONU... NEKO JE NAPISAO DA JE GOST HUSIC I JOS NEKO....ICI CE VALJDA DIREKTNO
bil treninga danas ???
-
- Kontakt:
Velika panika nastala je u Tuzli nakon što je Azmir Husić najavio odlazak iz FK Sloboda. Husić je danas zvanično napustio mjesto predsjednika FK Sloboda i na Tušnju su se odjednom nadvili sivi oblaci, posebno jer je za vikend klub napustio i trener Husref Musemić. Igrači su nastavili s treninzima, a odigravanje utakmica nije upitno. Sredstva za put i sve što omogućava odigravanje utakmica osigurana su do 11. kola i utakmice protiv Sarajeva. Odbor za hitnost će sačinjavati predsjednik Skupštine Kemal Kurević, te njegova dva zamjenika. Jedan od njih je Željko Mitrić, dok nam drugi nije poznat, a u odboru će biti i Azmir Husić, te Dragan Iširlija. Niko od igrača zasad nije najavio odlazak i to je ono što malo vraća nadu navijačima Slobode, ali postoji strah da će klub početi da tone bez Husićeve podrške. Za kraj dodajmo da će ekipu do daljnjeg voditi trenerski tim sastavljen od Amira Spahića, Nedima Omerovića te trenera golmana Mirsada Dedića. Sloboda u devetom kolu gostuje u Jajcu protiv Metalleghea.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... ost/206690
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... ost/206690
18,50 husić a i kurević dat će izjavu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa legenda kaže da su morali prvo srušit Husica jer im se ne uklapa u tu koncepciju pa kad on kao danas gurne ostavku na sto onda ce ici aktiviranje tih NOVIH ULAGACA... Meni bilo smiješno... Kao otimaju se ljudi da preuzmu klub....Sad mi i nije...pustili su Husica da koliko toliko sredi HAOS koji je vladao potroši svojih par miliona, vremena i para i sad eto vidiš Azmire da ne ide viseSariel je napisao/la:Daj ba koji ulagaci? Pa da ima ulagaca bilo bi i para. A para nema.meni smrdi na plan okk...staragarda je napisao/la:Otvorio se klub borilačkih sportova, hodalo se sa faraonom po jačim utakmicama zajedno a Mirza MRZI Husica... To je opstepoznato... Jednom je čak i povučeno kako faraon ima rezervni plan u slučaju povlačenja Husica... Kao,imaju spremni ulagači preuzmu klub...to mi je tad izgledalo kao SF a sad kokice u ruke i sačekat kraj ove sage..tzmalisa je napisao/la:Mene cudi otkud odjednom karac u gradskom vijecu, da mu nije faraon obecao sta ili
Il jos gora varijanta da nema plana.kao ici ce to lagano samo od sebe mora biti slobode.nece se ugasit.sace i pare od evrope...
Ko da gledam.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sredstva su osigurana do 11 kola,koja slučajnost a Azmir Husic u odboru.Sta ti je reci politika,sta li se sprema to niko ne zna
Ajmo spaha pokazi sta znas.**** husrefa.
Dernite jajce
Dernite jajce
Samo da primjetim da, pretpostavljam zbog dugova, nista osim sportskog segmenta i nije funkcioniralo u klubu, o tome smo raspravljali ranije. Cuvajte ove sezonske, mogle bi se prodavati nekada kao kolekcionarski predmeti, sve sa RFID cipom 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
02.10. Sarajevo-SlobodaTuzlaado je napisao/la:Sredstva su osigurana do 11 kola,koja slučajnost a Azmir Husic u odboru.Sta ti je reci politika,sta li se sprema to niko ne zna
02.10. Izbori

Problem je u tome što je čitav grad na kocki ne samo Sloboda. Najmanje tri momka koja pišu u ovom trenutku ovdje me poznaju, da nisam nikakav stranački bot i ostalo. Jednostavno, za mene lično je na kocki više od Slobode, ima veća igra od one na terenu, a tu bi mogli strašno izgubiti. Pojest će nas prijeratna sela i seoske barabe.costacurta08 je napisao/la:Sloboda je itekako povezana sa politikom, ali problem nastaje onda kad ti smatras da treba pjevati pjesme i da si ti upravu samo zato sto imas par hiljada postova a ja tek 4 i da trebaju odhebati svi sa teme koji smatraju da je idiotizam poslati grtalicu da cisti travnjak jer kao vlasnik stadiona opstinske vlasti su se obavezali pripremiti travnjak i obezbijediti uslove za odigravanje utakmice i na kraju Cipa i jos par entuzijasta uzeli lopate. E to je problem jer ljudi koji su ZADUZENI da rade posao ga ne rade ili su traljavo radili a nije problem to sto "predizborni botovi" ovdje ukazuju na problem.Sariel je napisao/la:Pricam samo o slobodi.bujrum na politicku temu pa pred izbore drzi spremna predavanja.
Drzavu ste sahranili a pricas mi o sportu.
Velis dugo nisi bio na utakmicama pa da te podsjetim Samo tuzla je pjesme pjevala ....
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Slučajnost ili ne, vidjet ćemo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:02.10. Sarajevo-SlobodaTuzlaado je napisao/la:Sredstva su osigurana do 11 kola,koja slučajnost a Azmir Husic u odboru.Sta ti je reci politika,sta li se sprema to niko ne zna
02.10. Izbori
Ovo zvuci ko sf.staragarda je napisao/la: Pa legenda kaže da su morali prvo srušit Husica jer im se ne uklapa u tu koncepciju pa kad on kao danas gurne ostavku na sto onda ce ici aktiviranje tih NOVIH ULAGACA... Meni bilo smiješno... Kao otimaju se ljudi da preuzmu klub....Sad mi i nije...pustili su Husica da koliko toliko sredi HAOS koji je vladao potroši svojih par miliona, vremena i para i sad eto vidiš Azmire da ne ide vise
Pa sta su dosad radili tu ulagaci.oklen koji?
Sto ne s azmirom?
Zar nije sloboda u prvom planu?
A jebote da nas nema trebalo bi nas izmislit.
Tako blizu realnog rjesenja i zelene grane.nevjerovatno
Smrdi ovde dosta toga...samo da na kraju ne budemo i Azmru yebavali od do...al kako vidim ovde su politicki interesi na prvom mjestu, daj boze da se varam al meni tako izgleda....
Ma vratice se Sime,i donijeti frisku ribu 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.