FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ovdje 90% ljudi prica o nekakoj politiki a nemaju pojma. Jasmin je sad vladao i kao gradonačelnik je mogao sprovodit neke ideje jer je imao apsolutnu većinu u gradskom vijeću, ako on dobije mjesto gradonačelnika a naprimjer SDA-SBB bude imao većinu u gradskom vijeću on nemoze prodat košpu na stadionu. i prestanite da se bakćete politikom. Čojek je lijepo objasnio sta mu je ovaj obećao a sta je uradio.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Matematicki si u pravu. Umjesto sto dugujes osobi X, Y i Z, sad dugujes Azmiru i sa te strane je to ostalo isto - dugovi su se prelili iz jedne case u drugu, ali nisi rekao da je Azmir uveo reda nekog, da se prodaje vise sezonskih karata, da ce doci +200k od UEFA-e uskoro, da su plate uposlenika kluba daleko redovnije, da je bolja komunikacija sa navijacima itd. Da se nastavilo, klub bi vjerovatno postao i samoodrziv.Komunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.
Ne kontam druze.a trudim se zivota mipinoglavi je napisao/la:Ako Bato osvoji razjebat cemo i Faraona i grad. Toliko od mene.

Ko?zasto?koga?
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Dobro, vidjece se kada izadju napokon finansijski izvjestaji iz kluba koliko je klub duzan, valjda ce ovi uhljupi barem to znati uraditi.tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se vama objasniti. Djaba trosim zivceKomunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
i jos da smo igrali 3 godine a da Azmir nije novog duga napravio..nemam.nick je napisao/la:Matematicki si u pravu. Umjesto sto dugujes osobi X, Y i Z, sad dugujes Azmiru i sa te strane je to ostalo isto - dugovi su se prelili iz jedne case u drugu, ali nisi rekao da je Azmir uveo reda nekog, da se prodaje vise sezonskih karata, da ce doci +200k od UEFA-e uskoro, da su plate uposlenika kluba daleko redovnije, da je bolja komunikacija sa navijacima itd. Da se nastavilo, klub bi vjerovatno postao i samoodrziv.Komunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
- Kontakt:
Kakav SDA kakvi qrci palci ba. Sta ima SDA sa Slobodom? Sta ima SDA sa stadionom? Sta sa Begom?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
Pa po tome ispade da je Sloboda i Azmir SDPovi jer je Azmir visio po opstini i sastancio sa opstinarima moleci ihko prosjak za sadaku.
Kako ce ti ulagaci odlucivati o bilo cemu...
Ovdje yebe lud zbunjenog.
Ako su oni izgurali Azmira za Slobodu stvari ostaju iste, imamo ulagace jbt
Ma vecina nema pojma sta pise uopste gubite se ko Mejra u zitu
Ako su oni izgurali Azmira za Slobodu stvari ostaju iste, imamo ulagace jbt

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sdaovci su najveci grobari slobode.najveci dugovi su od njihovih vojnika.costacurta08 je napisao/la:Kakav SDA kakvi qrci palci ba. Sta ima SDA sa Slobodom? Sta ima SDA sa stadionom? Sta sa Begom?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
Pa po tome ispade da je Sloboda i Azmir SDPovi jer je Azmir visio po opstini i sastancio sa opstinarima moleci ihko prosjak za sadaku.
Ko god je zelen ne voli to cuti

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće,kako neće.... Finansijski izvještaj će ti radit Moke, Berba košarkaški mag i šećer legenda SlobodeKomunista je napisao/la:Dobro, vidjece se kada izadju napokon finansijski izvjestaji iz kluba koliko je klub duzan, valjda ce ovi uhljupi barem to znati uraditi.tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se vama objasniti. Djaba trosim zivceKomunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U oravu si za to i to niko ne spori. Da se nastavilo ovako mozda bi uspjeli, ali na ovakvim osnovima se moralo urusiti. Nigdje ugovora koliko se ko obavezao uloziti je malo djetinjasto.nemam.nick je napisao/la:Matematicki si u pravu. Umjesto sto dugujes osobi X, Y i Z, sad dugujes Azmiru i sa te strane je to ostalo isto - dugovi su se prelili iz jedne case u drugu, ali nisi rekao da je Azmir uveo reda nekog, da se prodaje vise sezonskih karata, da ce doci +200k od UEFA-e uskoro, da su plate uposlenika kluba daleko redovnije, da je bolja komunikacija sa navijacima itd. Da se nastavilo, klub bi vjerovatno postao i samoodrziv.Komunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.
I
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 14 sep 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
costacurta08 je napisao/la:De da pozdravim prvo sve prisutne![]()
A vi, kako te?!![]()
Pratim dugo forum, nisam se uključivao u diskusiju ali sad moradoh.
Volim Slobodu odkako za sebe znam. A u guzici imam poprilicno godina. Prolazio sam sve i svašta, išao na gostovanja od početka i formiranja zajedničke lige.
"Bio sam tučen i ja sam tukao"kad je Sića bio na čelu kluba ja sam se povukao, kad je sve krenulo niz brdo ja sam digao ruke, razočarenje i osjećaj da su izdane vrijednosti su prevagnuli. Ali sam uvijek jednim uhom osluskivao rezultate i pratio "iz sjene" sta se desava u klubu.
Rekao sam si da se nikad neću vratiti dok se stvari ne dovedu u red i kad budem mogao s djetetom rahat doći pogledat utakmicu.
Dodje Azmir i stvari krenuse nabolje. Vratih se i ja na tribine, samo ponekad doduše ali tu sam, sa malcem koji je čak izlazio sa igračima pred utakmicu kao predpionir Slobode. Znači raja se počela vracati na stadion. Izgubiti povjerenje pa ga ponovo sticati je proces, jako dug i težak. Azmir je bio na putu da vrati publiku na Tušanj i da privuče novu raju. Ali SAM nije mogao ništa.
Molio je gradske oce, inspekcije, poresku upravu, sponzore, donatore, i ja se pitam i vas pitam ko bi to isto radio od nas? Ko bi se prihvatio tog posla?
Pored svog posla i kapitala kojeg ima on je dosao ovdje sa namjerom da nešto za života ostavi zemlji u kojoj je rodjen.
Na njegovu nesreću došao je u grad pun olosa i djilkoša, hohštaplera koji su samo zinuli na pare. Čiji je lični interes iznad svega drugog. Ili je naletio na ljude koje boli ona stvarka za sportom.
Možete se ljutiti na mene ili neslagati sa mnom ali u prvom redu krivca za uništenje svega što ima predznak SPORT u ovom gradu možemo tražiti u Jasminu i ljudima kojima je okružen.
Frajer je antisportski nastrojen, lafinas i manipulator. Sad krivi SDA i za FK. Ko je kriv za KK, RK, BK, OK? Sve unisteno. Krivi kantonalnu vladu! Pa jbte i vi ste bili u toj vladi pa sta ste po tom pitanju za grad za Slobodu?!
Pun mi ga qrac više. Ublehas. Samo laže.
Zbog njega mrzim kulturu i sve sto ima veze s njom.
Ja vas čestim sve na ovom forumu ako 3. oktobra sidje s vladti. Nek dodje ko god hoće, mislim da gore (barem za sport) ne može.

DRŽAVA TUZLA!!
**** ba politiku i SDA i SBB i SDP i sve ostale, ode Sloboda u racku krasni a ovde rasprave za koga glasati... al kad smo već kod politike, kažu neki glasaš za Batu eto tamo nekog Kuke da ti kroji vlast i navode vodu na mlin Jasminov... Halo gospodo Jasminoljupci evo Vam jedan primjer pa mi objasnite sljedeće: Dom zdravlja Tuzla - osnivač Općina tj. Grad Tuzla? Odkud taj isti Dom zdravlja pod Gradskom kontrolom pun radnika iz Banovića, Kalesije itd. koji se konstantno zapošljavaju ???? Jel to Kuko, pardon SDA-SBB na čelu Gradske uprave?
Polusezona prošla:
http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/sport/slobo ... bine-foto/
Izjavio Jasmin, ima negdje i video i gdje odigrasmo evropsku utakmicu?
Čovjek jednostavno lagao i varao, Azmiru došlo preko glave i to je to....
Polusezona prošla:
Ak osmo otplatili ista reprograma.dug je moro spast. I vise ne dugujemo 836 lica i subjekata nego njima troje cetvero nije skroz lose. 

Legendooooo !hulehule je napisao/la:Bolje bi nam bilo da su Kukanjac i Dubajić usli u Grad 92 nego da nam Kuko sad dodje...et kako je, vjerujChinaglia je napisao/la:pa jel to lose ili dobrohulehule je napisao/la:Glasanjem za Batu direktno dajes glas Kuki, to sto prije shvate gradjani Tuzle to ce biti bolje....
iskreno ne pratim politiku i neam blage niti o jednom kandidatu

Ebem li ga dao je sebi neke ovlasti u zadnjem mandatu, da može čak nadglasati i vijeće. Samo sam čuo za to. A mogao bi i SDP koalirati s nekim, ebeš ga. Politika se uplela u klub.xeksor je napisao/la:ovdje 90% ljudi prica o nekakoj politiki a nemaju pojma. Jasmin je sad vladao i kao gradonačelnik je mogao sprovodit neke ideje jer je imao apsolutnu većinu u gradskom vijeću, ako on dobije mjesto gradonačelnika a naprimjer SDA-SBB bude imao većinu u gradskom vijeću on nemoze prodat košpu na stadionu. i prestanite da se bakćete politikom. Čojek je lijepo objasnio sta mu je ovaj obećao a sta je uradio.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
costacurta08 je napisao/la:De da pozdravim prvo sve prisutne![]()
A vi, kako te?!![]()
Pratim dugo forum, nisam se uključivao u diskusiju ali sad moradoh.
Volim Slobodu odkako za sebe znam. A u guzici imam poprilicno godina. Prolazio sam sve i svašta, išao na gostovanja od početka i formiranja zajedničke lige.
"Bio sam tučen i ja sam tukao"kad je Sića bio na čelu kluba ja sam se povukao, kad je sve krenulo niz brdo ja sam digao ruke, razočarenje i osjećaj da su izdane vrijednosti su prevagnuli. Ali sam uvijek jednim uhom osluskivao rezultate i pratio "iz sjene" sta se desava u klubu.
Rekao sam si da se nikad neću vratiti dok se stvari ne dovedu u red i kad budem mogao s djetetom rahat doći pogledat utakmicu.
Dodje Azmir i stvari krenuse nabolje. Vratih se i ja na tribine, samo ponekad doduše ali tu sam, sa malcem koji je čak izlazio sa igračima pred utakmicu kao predpionir Slobode. Znači raja se počela vracati na stadion. Izgubiti povjerenje pa ga ponovo sticati je proces, jako dug i težak. Azmir je bio na putu da vrati publiku na Tušanj i da privuče novu raju. Ali SAM nije mogao ništa.
Molio je gradske oce, inspekcije, poresku upravu, sponzore, donatore, i ja se pitam i vas pitam ko bi to isto radio od nas? Ko bi se prihvatio tog posla?
Pored svog posla i kapitala kojeg ima on je dosao ovdje sa namjerom da nešto za života ostavi zemlji u kojoj je rodjen.
Na njegovu nesreću došao je u grad pun olosa i djilkoša, hohštaplera koji su samo zinuli na pare. Čiji je lični interes iznad svega drugog. Ili je naletio na ljude koje boli ona stvarka za sportom.
Možete se ljutiti na mene ili neslagati sa mnom ali u prvom redu krivca za uništenje svega što ima predznak SPORT u ovom gradu možemo tražiti u Jasminu i ljudima kojima je okružen.
Frajer je antisportski nastrojen, lafinas i manipulator. Sad krivi SDA i za FK. Ko je kriv za KK, RK, BK, OK? Sve unisteno. Krivi kantonalnu vladu! Pa jbte i vi ste bili u toj vladi pa sta ste po tom pitanju za grad za Slobodu?!
Pun mi ga qrac više. Ublehas. Samo laže.
Zbog njega mrzim kulturu i sve sto ima veze s njom.
Ja vas čestim sve na ovom forumu ako 3. oktobra sidje s vladti. Nek dodje ko god hoće, mislim da gore (barem za sport) ne može.

-
- Kontakt:
I bas sad pred izbore mu doslo preko glave? Ja da sam neutralan, ne bih ni odlazio 20 dana pred izbore, vec cekao jos 20 dana.Antifriz je napisao/la:**** ba politiku i SDA i SBB i SDP i sve ostale, ode Sloboda u racku krasni a ovde rasprave za koga glasati... al kad smo već kod politike, kažu neki glasaš za Batu eto tamo nekog Kuke da ti kroji vlast i navode vodu na mlin Jasminov... Halo gospodo Jasminoljupci evo Vam jedan primjer pa mi objasnite sljedeće: Dom zdravlja Tuzla - osnivač Općina tj. Grad Tuzla? Odkud taj isti Dom zdravlja pod Gradskom kontrolom pun radnika iz Banovića, Kalesije itd. koji se konstantno zapošljavaju ???? Jel to Kuko, pardon SDA-SBB na čelu Gradske uprave?
Polusezona prošla:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa pitaj @wobly92 o tome, on je to prenio ovdje. Ako je tako, slazem se s tobom (jel ovo prvi put?), imamo ulagaca i sve je super, ko **** Azmira, zar nesolinas je napisao/la:Kako ce ti ulagaci odlucivati o bilo cemu...
Ako su oni izgurali Azmira za Slobodu stvari ostaju iste, imamo ulagace jbt![]()

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Nije ni Azmir davao izvjestaje, pa se sada pitamo ko koga zigustaragarda je napisao/la:Hoće,kako neće.... Finansijski izvještaj će ti radit Moke, Berba košarkaški mag i šećer legenda SlobodeKomunista je napisao/la:Dobro, vidjece se kada izadju napokon finansijski izvjestaji iz kluba koliko je klub duzan, valjda ce ovi uhljupi barem to znati uraditi.tuzlak1987 je napisao/la: Ne moze se vama objasniti. Djaba trosim zivce

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne već su oni pola - pola sa opštinom donosili odluke. Opština je opstruirala sve što su oni htjeli da rade. Azmirovim odlaskom i ti ulagači odlaze.Komunista je napisao/la:Ako je istina to sto tvrdis, znaci da su ti isti ulagaci skupa sa opstinom izgurali Azmira i da o svemu sada oni odlucuju? Znaci da je sve oko nekretnine i ko ce kome omoguciti multimilionski posao i pinku od istog. Motaj kablove i gasi masinu, razlaz.wobly92 je napisao/la:Vidjeh i jednog igrača (nebitno koji) na ulici i moradoh ga pitati baš šta je problem...Kad mi je spomenuo 210 miliona od tih stranih investitora kad ne padoh na guzicu. Nisam ni mislio spomenuti tu svotu jer bi postao predmet ismijavanja ali izašla je u javnost već.
Ono što mi je rekao, samo što je potvrdilo ono sve, i neoboriv dokaz da grad nije ništa pomogao već odmogao. Kaže da sve odluke donose sad ti ulagači i opština. Ali sve što su Azmir i ulagači ti radili i planirali, ovi su obarali!!! Eto ko je glavni krivac, nek idu u pm, nemam snage ni da se nerviram više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
ote="Komunista"][quote="staragardauote="Komunista"quote="tuzlak1987"]
[/quote]
Dobro, vidjece se kada izadju napokon finansijski izvjestaji iz kluba koliko je klub duzan, valjda ce ovi uhljupi barem to znati uraditi.[/quote]
Hoće,kako neće.... Finansijski izvještaj će ti radit Moke, Berba košarkaški mag i šećer legenda Slobode[/quote]
Nije ni Azmir davao izvjestaje, pa se sada pitamo ko koga zigu
[/quote]
mislim da je azmir imo preceg posla nego davati fin. izvjestaje
Ne moze se vama objasniti. Djaba trosim zivceKomunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.

Dobro, vidjece se kada izadju napokon finansijski izvjestaji iz kluba koliko je klub duzan, valjda ce ovi uhljupi barem to znati uraditi.[/quote]
Hoće,kako neće.... Finansijski izvještaj će ti radit Moke, Berba košarkaški mag i šećer legenda Slobode[/quote]
Nije ni Azmir davao izvjestaje, pa se sada pitamo ko koga zigu

mislim da je azmir imo preceg posla nego davati fin. izvjestaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.