FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidjeh i jednog igrača (nebitno koji) na ulici i moradoh ga pitati baš šta je problem...Kad mi je spomenuo 210 miliona od tih stranih investitora kad ne padoh na guzicu. Nisam ni mislio spomenuti tu svotu jer bi postao predmet ismijavanja ali izašla je u javnost već.
Ono što mi je rekao, samo što je potvrdilo ono sve, i neoboriv dokaz da grad nije ništa pomogao već odmogao. Kaže da sve odluke donose sad ti ulagači i opština. Ali sve što su Azmir i ulagači ti radili i planirali, ovi su obarali!!! Eto ko je glavni krivac, nek idu u pm, nemam snage ni da se nerviram više.
Imamoviću cigane jedan izgubio ti nama izbore dabogda, a ja otvoreno kažem da ću glasat namjerno zbog ovog za onu seljačku stranku, samo da ti odeš.
Kopaj bare onda oko kuće i piši im proze i poezije.
Ono što mi je rekao, samo što je potvrdilo ono sve, i neoboriv dokaz da grad nije ništa pomogao već odmogao. Kaže da sve odluke donose sad ti ulagači i opština. Ali sve što su Azmir i ulagači ti radili i planirali, ovi su obarali!!! Eto ko je glavni krivac, nek idu u pm, nemam snage ni da se nerviram više.
Imamoviću cigane jedan izgubio ti nama izbore dabogda, a ja otvoreno kažem da ću glasat namjerno zbog ovog za onu seljačku stranku, samo da ti odeš.
Kopaj bare onda oko kuće i piši im proze i poezije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Ja koliko znam trenutni dug kluba je oko 5 miliona,kada se dodaju njegova 3 u vidu pozajmica to je 8,nemora on tražiti pare sada ali kada se gledaju knjige on potražuje od Slobode 3 miliona i to je slobodin dug prema njemu koji će ili propasti sa eventualnim gašenjem kluba i pravljenja OFK Sloboda što su naši opštinski prvaci naučili na diti ili će prerasti u dionice u slučaju privatizacije,kako god okreneš to je dug kluba prema azmiru.tuzlak1987 je napisao/la:Nije uopste isto.ovisnik je napisao/la:Za klub se mora naći neko trajno rješenje,ni azmir to u ovakvom položaju to nije bio,davao pare koje je preveo u pozajmice tako da dođemo na istu cifru od oko 8 miliona KM duga kluba,kada bi se izvršila privatizacija u vlasničku strukturu kluba bi ušli Azmir,Sabović,Davud,Fudo....,dakle svi oni koji su svoja davanja knjižili kao pozajmice,i to vjerovatno nebi vodilo funkcionalnom upravljanju klubom,ali je to jedino rješenje jer je ostanak kluba u gradskom vlasništvu gora opcija koja će voditi daljem zaduživanju kluba i njegovom vjerovatnom propadanju u niži rang.Kada se posmatra Azmirov period/ako se nevrati a ja se nadam da hoće/ treba mu odati priznanje za sve što je učinio za spas kluba,ali sa poslovnog aspekta on je isti kao Šabović i Davud,jer sve što je dao klubu prikazao je kao pozajmicu,što su učinila i dva njegova prethodnika.
On je dao svoja 3 miliona, sanirao 4 mil duga.
I ne trazi od kluba pare nazad.
Davud je zaduzio klub 1 mil i trazi 400 hiljada. A klub nije privatizovan.
Azmir ce traziti pare jedino od nekog ako se privatizuje klub, a ne od gradjana.
- TzBulevar87
- Kontakt:
UG je svojim saopštenjem izmedju redova perfektno objasnilo situaciju, te indirektno prozvalo i jednu i drugu stranu. Nama gospodo nije do igara i igrica, a vi se dobro zapitajte
Zapravo, nema tu više "strana", jedina strana je Sloboda pa bujrum ko želi 
Sent from my D6503 using Tapatalk

075
Sto se tice gradonacelinka Gadzo mi se cini ko najispravniji od svih, ali mislim da nema sanse da pobijedi.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Na tragu tvog pisanja, ono sto zelim naglasiti cijelo vrijeme je da u ovome niko nije nevin. Jedino je sigurno da smo mi navijaci ispastali kada god je Sloboda patila.fukaratz je napisao/la:eto Jasmin ga izvarao nista novo rekli biKomunista je napisao/la:Eto, napokon je imenom rekao da ga je Imamovic izvarao, hvala kur.. cu, mada je steta sto to nema napismeno pa da mi svi vidimo koliki je faraon supak. Ovako ispada da se vjeruje na rijec. Takodjer nista nije rekao ko je sprijecio investiciju od 210 miliona KM sto ipak potvrdjuje da je to bila prica za malu djecu. Eto sada znamo koga da krivimo zasto je dao ostavku. Opletite. Onda cemo da cujemo sta ima druga strana da kaze/slaze.sto to nije ranije iznjeo dok je bio na funkciji, sto bas 20 dana pred izbore
Colic Bony govori da Azmir nije htio ljude primati u Upravni Odbor, ljude koji su htjeli da ulazu u Slobodu. sta cemo s tim
yebeni su ovdje svi igraci ali Azmir je ovo smisljeno i planski odradio. trenutno me ovdje boli qurac i za faraona, batu, SDA, SBB, SDB, Azmira, Husrefa samo mi zao Slobode i navijaca
![]()
ostali nek mi se qurca napuse u ove divne predizborne dane
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
Ja sam poprilicno siguran da jeste ovo udar na Jasmina i SDP - izbori se blize, a moglo se pricekati jos 20-30 dana kako bi se zadrzala neutralnost. Sad je pitanje sto to radi:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
1. Da li zeli srusiti Jasmina jer ga je izvarao, a svejedno mu hoce li Bato doci ili ne
2. Da li zeli srusiti Jasmina jer ga je izvarao, i zeli dovesti Batu.
Gadzo jeste najposteniji od njih svih, ali realno slabe su sanse. Ja licno mislim da je Jasmin suvise dugo tu gdje jeste, ali je problem sto se rasipaju glasovi. Kad bi bila dva kandidata Jasmin vs Bato (koji ce biti ili drugi ili prvi), onda bi mogao Jasmin izgubiti izbore.. Ovako jako puno penzionera ce za Jasmina.Koktrijeb je napisao/la:Sto se tice gradonacelinka Gadzo mi se cini ko najispravniji od svih, ali mislim da nema sanse da pobijedi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Kada je on dolazio imao si situaciju gasenje ili on.ovisnik je napisao/la:[
Ja koliko znam trenutni dug kluba je oko 5 miliona,kada se dodaju njegova 3 u vidu pozajmica to je 8,nemora on tražiti pare sada ali kada se gledaju knjige on potražuje od Slobode 3 miliona i to je slobodin dug prema njemu koji će ili propasti sa eventualnim gašenjem kluba i pravljenja OFK Sloboda što su naši opštinski prvaci naučili na diti ili će prerasti u dionice u slučaju privatizacije,kako god okreneš to je dug kluba prema azmiru.
Prvo ti je od duga od 8 miliona skinuo vecinu sporova koji nisu dug prema drzavi. Sada imas klub koji duguje prema drzavi 4 mil, a mora isplatiti 2-3 od ta 4 preko reprograma jer se odbija kamata. Grad treba isplatiti reprogram i klub nece imati duznika.
Uprava samo mora placati igrace i osoblje. Nema ranijih igraca trenutno i uposlenika koji nesto potrazuju.
A posto grad nece nikom dati klub Azmir od gradjana nece nikada ni traziti 3 mil. Ako ga puste nekom da privatizuje, a nece to uraditi jer ne zele da se odreknu toga kao ni Tusnja Azmir ce traziti od tog ko privatizuje klub da mu isplati 3 mil. Jer to vise nece imati veze sa gradjanima ciji je Sloboda sada klub i nece se vise nas ticati.
TzBulevar87 je napisao/la:UG je svojim saopštenjem izmedju redova perfektno objasnilo situaciju, te indirektno prozvalo i jednu i drugu stranu. Nama gospodo nije do igara i igrica, a vi se dobro zapitajteZapravo, nema tu više "strana", jedina strana je Sloboda pa bujrum ko želi

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je Azmirov potez da se pomogne SDANAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
De da pozdravim prvo sve prisutne
A vi, kako te?!
Pratim dugo forum, nisam se uključivao u diskusiju ali sad moradoh.
Volim Slobodu odkako za sebe znam. A u guzici imam poprilicno godina. Prolazio sam sve i svašta, išao na gostovanja od početka i formiranja zajedničke lige.
"Bio sam tučen i ja sam tukao"
kad je Sića bio na čelu kluba ja sam se povukao, kad je sve krenulo niz brdo ja sam digao ruke, razočarenje i osjećaj da su izdane vrijednosti su prevagnuli. Ali sam uvijek jednim uhom osluskivao rezultate i pratio "iz sjene" sta se desava u klubu.
Rekao sam si da se nikad neću vratiti dok se stvari ne dovedu u red i kad budem mogao s djetetom rahat doći pogledat utakmicu.
Dodje Azmir i stvari krenuse nabolje. Vratih se i ja na tribine, samo ponekad doduše ali tu sam, sa malcem koji je čak izlazio sa igračima pred utakmicu kao predpionir Slobode. Znači raja se počela vracati na stadion. Izgubiti povjerenje pa ga ponovo sticati je proces, jako dug i težak. Azmir je bio na putu da vrati publiku na Tušanj i da privuče novu raju. Ali SAM nije mogao ništa.
Molio je gradske oce, inspekcije, poresku upravu, sponzore, donatore, i ja se pitam i vas pitam ko bi to isto radio od nas? Ko bi se prihvatio tog posla?
Pored svog posla i kapitala kojeg ima on je dosao ovdje sa namjerom da nešto za života ostavi zemlji u kojoj je rodjen.
Na njegovu nesreću došao je u grad pun olosa i djilkoša, hohštaplera koji su samo zinuli na pare. Čiji je lični interes iznad svega drugog. Ili je naletio na ljude koje boli ona stvarka za sportom.
Možete se ljutiti na mene ili neslagati sa mnom ali u prvom redu krivca za uništenje svega što ima predznak SPORT u ovom gradu možemo tražiti u Jasminu i ljudima kojima je okružen.
Frajer je antisportski nastrojen, lafinas i manipulator. Sad krivi SDA i za FK. Ko je kriv za KK, RK, BK, OK? Sve unisteno. Krivi kantonalnu vladu! Pa jbte i vi ste bili u toj vladi pa sta ste po tom pitanju za grad za Slobodu?!
Pun mi ga qrac više. Ublehas. Samo laže.
Zbog njega mrzim kulturu i sve sto ima veze s njom.
Ja vas čestim sve na ovom forumu ako 3. oktobra sidje s vladti. Nek dodje ko god hoće, mislim da gore (barem za sport) ne može.

A vi, kako te?!

Pratim dugo forum, nisam se uključivao u diskusiju ali sad moradoh.
Volim Slobodu odkako za sebe znam. A u guzici imam poprilicno godina. Prolazio sam sve i svašta, išao na gostovanja od početka i formiranja zajedničke lige.
"Bio sam tučen i ja sam tukao"

Rekao sam si da se nikad neću vratiti dok se stvari ne dovedu u red i kad budem mogao s djetetom rahat doći pogledat utakmicu.
Dodje Azmir i stvari krenuse nabolje. Vratih se i ja na tribine, samo ponekad doduše ali tu sam, sa malcem koji je čak izlazio sa igračima pred utakmicu kao predpionir Slobode. Znači raja se počela vracati na stadion. Izgubiti povjerenje pa ga ponovo sticati je proces, jako dug i težak. Azmir je bio na putu da vrati publiku na Tušanj i da privuče novu raju. Ali SAM nije mogao ništa.
Molio je gradske oce, inspekcije, poresku upravu, sponzore, donatore, i ja se pitam i vas pitam ko bi to isto radio od nas? Ko bi se prihvatio tog posla?
Pored svog posla i kapitala kojeg ima on je dosao ovdje sa namjerom da nešto za života ostavi zemlji u kojoj je rodjen.
Na njegovu nesreću došao je u grad pun olosa i djilkoša, hohštaplera koji su samo zinuli na pare. Čiji je lični interes iznad svega drugog. Ili je naletio na ljude koje boli ona stvarka za sportom.
Možete se ljutiti na mene ili neslagati sa mnom ali u prvom redu krivca za uništenje svega što ima predznak SPORT u ovom gradu možemo tražiti u Jasminu i ljudima kojima je okružen.
Frajer je antisportski nastrojen, lafinas i manipulator. Sad krivi SDA i za FK. Ko je kriv za KK, RK, BK, OK? Sve unisteno. Krivi kantonalnu vladu! Pa jbte i vi ste bili u toj vladi pa sta ste po tom pitanju za grad za Slobodu?!
Pun mi ga qrac više. Ublehas. Samo laže.
Zbog njega mrzim kulturu i sve sto ima veze s njom.
Ja vas čestim sve na ovom forumu ako 3. oktobra sidje s vladti. Nek dodje ko god hoće, mislim da gore (barem za sport) ne može.
Znaci niti ce ko htjeti kupiti slobodu niti imate vise koga da ulaze sve u svemu teska situacija za Slobodu
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.tuzlak1987 je napisao/la:Nije isto. Ako neko bude zelio da privatizuje morati ce mu dati ta 3 miliona.Komunista je napisao/la:Dobra poenta, samo sto je on to bolje odradio, jer smo imali igru i rezultat. Ali iz cisto poslovnog gledista, to je isto. Zato i jesmo na 8 miliona KM duga nakon 3 godine, odnosno dug nije vracan vec refinansiran Azmirovim pozajmicama. Ljubavi nema kada se milioni broje. Treba i tu stranu gledati. A sto se tice SDA/SBB izbora, ti ljudi su beskrupulozni, htjeli su Slobodu ugasiti prije 20 godina, a sada bi je kao podizali. Gluposti. Nista bolji nece biti od sadasnjeg supka sto se tice Slobode. Nekako se sve vraca na politiku, a ne bi trebalo.ovisnik je napisao/la:Za klub se mora naći neko trajno rješenje,ni azmir to u ovakvom položaju to nije bio,davao pare koje je preveo u pozajmice tako da dođemo na istu cifru od oko 8 miliona KM duga kluba,kada bi se izvršila privatizacija u vlasničku strukturu kluba bi ušli Azmir,Sabović,Davud,Fudo....,dakle svi oni koji su svoja davanja knjižili kao pozajmice,i to vjerovatno nebi vodilo funkcionalnom upravljanju klubom,ali je to jedino rješenje jer je ostanak kluba u gradskom vlasništvu gora opcija koja će voditi daljem zaduživanju kluba i njegovom vjerovatnom propadanju u niži rang.Kada se posmatra Azmirov period/ako se nevrati a ja se nadam da hoće/ treba mu odati priznanje za sve što je učinio za spas kluba,ali sa poslovnog aspekta on je isti kao Šabović i Davud,jer sve što je dao klubu prikazao je kao pozajmicu,što su učinila i dva njegova prethodnika.
Nas dug je 0 ako opstina odradi reprogram. Azmir od Slobode te pare nece uzeti ako ona nakon njega bude u gradskom vlasnistvu.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
Pa sa onim nacistom iz reda SDA-SBB je bio na utakmici repke i uvijek je bio zeleno nastrojen.nemam.nick je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da jeste ovo udar na Jasmina i SDP - izbori se blize, a moglo se pricekati jos 20-30 dana kako bi se zadrzala neutralnost. Sad je pitanje sto to radi:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
1. Da li zeli srusiti Jasmina jer ga je izvarao, a svejedno mu hoce li Bato doci ili ne
Ako Bato osvoji razjebat cemo i Faraona i grad. Toliko od mene.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Podrinjci su uvijek bili bliski SDAstaragarda je napisao/la:Ma ovo je Azmirov potez da se pomogne SDANAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.![]()
.... A ovaj drugi kae isti je on ko i sabovic i Davud....covjek JASNO I GLASNO REKAO DA GA JE IZVARALA GRADSKA UPRAVA NA ČELU SA FARAONOM AL NE, TO JE SPLETKA IZ SDA DA IM SE POMOGNE.. . Bože,ugasi klub momentalno
![]()
...

Neko rece da su vidjeni Selim i Azmir danas u Intermezzu. Svasta se ovdje valja iza brda.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa sa onim nacistom iz reda SDA-SBB je bio na utakmici repke i uvijek je bio zeleno nastrojen.nemam.nick je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da jeste ovo udar na Jasmina i SDP - izbori se blize, a moglo se pricekati jos 20-30 dana kako bi se zadrzala neutralnost. Sad je pitanje sto to radi:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
Zadnja izmjena: nemam.nick, dana/u 14 sep 2016, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
I od azmira ovo sad boli.zar i ti sine brute.sto je govorio fakat husrefu da razmisli.da ohladi glavu?ako je i on planirao ici?
Valjda je prica da je husref htio dignut sidra jos od krupe.pa su stali.
A ako je pak nagonski.to jos gore.vruce hladno.
A ovi su jos gori hocte necte ne morate vas ko beje.ono presigurni u sebe.kemo da vodi slobodu heheje de bar nek zovnu aida pu pu doduse on je kosarkim zauzet hahahahahahahaahah
A samo se mi nerviramo.
Bice bolje.sve ce ovo lec na rudu.a zivci se ne vratise.
Valjda je prica da je husref htio dignut sidra jos od krupe.pa su stali.
A ako je pak nagonski.to jos gore.vruce hladno.
A ovi su jos gori hocte necte ne morate vas ko beje.ono presigurni u sebe.kemo da vodi slobodu heheje de bar nek zovnu aida pu pu doduse on je kosarkim zauzet hahahahahahahaahah
A samo se mi nerviramo.
Bice bolje.sve ce ovo lec na rudu.a zivci se ne vratise.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Ne moze se vama objasniti. Djaba trosim zivceKomunista je napisao/la: To ne mozemo znati jer ne znamo sta ce neko uraditi sa svojim ulozenim parama. Ne bih vise nikome vjerovao na rijec jer vidimo kako se sve mijenja. Vidjeli smo kako su svi navalili za povrat dugova dok je Azmir refinansirao. Sa stanovista kluba je isto, Sloboda je duzna kao i prije 3 godine, matematika je neumoljiva. Necu raspravljati o motivima pozajmica.

Ja prije dva dana pisem da ga je Imamovic izradio,a ovdje su pisali da je rijec o sda..nije Gutic obecao pomoc,vec pjesnik i na kraju ga izradio.. otjerao je covjeka,niko nista,standardno za nas,dok se zenicani digli da spase klub,kod nas niko nista..i ne treba nama sport,bitno je izac na trg,svuci pivo i nama super..
Dzaba se nadate da ce se vratit,nema od toga nista..
Dzaba se nadate da ce se vratit,nema od toga nista..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako je istina to sto tvrdis, znaci da su ti isti ulagaci skupa sa opstinom izgurali Azmira i da o svemu sada oni odlucuju? Znaci da je sve oko nekretnine i ko ce kome omoguciti multimilionski posao i pinku od istog. Motaj kablove i gasi masinu, razlaz.wobly92 je napisao/la:Vidjeh i jednog igrača (nebitno koji) na ulici i moradoh ga pitati baš šta je problem...Kad mi je spomenuo 210 miliona od tih stranih investitora kad ne padoh na guzicu. Nisam ni mislio spomenuti tu svotu jer bi postao predmet ismijavanja ali izašla je u javnost već.
+1TzBulevar87 je napisao/la:UG je svojim saopštenjem izmedju redova perfektno objasnilo situaciju, te indirektno prozvalo i jednu i drugu stranu. Nama gospodo nije do igara i igrica, a vi se dobro zapitajteZapravo, nema tu više "strana", jedina strana je Sloboda pa bujrum ko želi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.