NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Wolverine
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 21:35

adnan24 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:bogami ako se dovedu iverson i shaq za vetranski minimalac, to ce biti ekipa za prvaka. na klupi bi imali haslema, chalmersa, millera i jos par rookija.

Svaki respect za iversona ali on jedino moze donijeti nesto negativno za tim u ovom trenutku...sto se tice Shaqa mislim da je on svoje zavrsio,trenutno je jedan ispodprosjecni centar koji posebno nece biti toliko vazan u play off-u kada bude trebalo igrati 40+ minuta
budimo realni shaq je daleko najbolji moguci centar za miami. reci me nekog drugog boljeg od njega a da je dostupan.

a sto se tice iversona, njemu je guzica zinula za barem jedan naslov, podredio bi se on timu koliko god to bude trebalo.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 jul 2010, 22:20

ja stvarno en znam zasto potencirate to da je lebron ispao supak sto je dosao u miami?

i zasto se ne moze svrstavati rame uz rame sa jordanom, kobeom, magicom, birdom, duncanom?

- jordan je imao pippena (hall of fame)

- kobe je imao shaqa (hall of fame)

- magic je imao jabbara (hall of fame)

- bird je imao parisha (hall of fame)

- duncan je imao robinsona (hall of fame)

e sad zasto lebron ne bi mogao imati wadea (buduci hall of fame)???

normalno da je covjek ispravno odlucio, sta treba, da citavu karijeru provede u sugavom clevelandu kojeg je on licno sam stavio na svjetsku kosarkasku mapu??? i onda vlasnik cavsa sere kako ih je lebron izdao?!?!

P. S. - uzmite u obzir da ja nisam lebronov fan, cak stavise, on mi je totalno antipatican (u sto ste se mogli i uvjeriti vise puta na ovom podforumu), pa ponovo procitajte gore tekst, dakle sta misli jedan antilebronas!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 23:36

nece lebron imati wadea, vec ce wade imati lebrona. heat je wadeova ekipa. kao sto je jordan bio bozanstvo u chicagu ili lebron u cavsima, to je u miamiu wade.

lebron nije ispao supak sa ovim potezom koji je logican za njega, vec je ispao luzer i sam se diskvalificirao iz kruga najvecih svih vremena, to jest ovih gore koje si nabrojao jer su oni svoje timove vodili do visestrukih titula. dakle, svoje timove., i tamo su bili cijelu karijeru bez obzira sta se desavalo u njihovih klubovima.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 09 jul 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2010, 23:36

Raymond Falton u NYK.Jos nisu poznati detalji ugovora.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 jul 2010, 23:43

Pravi igrac koji je trebao Amareu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 23:45

najbolji moguci play u ovom trenutku za njih. cek jel to sluzbeno ili?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2010, 23:56

Wolverine je napisao/la:najbolji moguci play u ovom trenutku za njih. cek jel to sluzbeno ili?
Skoro pa sluzbeno,sluzbeno ce biti kada objave vrednost ugovora.On se odavno pominjao u vezi NYK ali je bio u seni LBJ.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 jul 2010, 00:02

on je bio prva zelja d'antonya nakon dovodjena amarea, tako da nisam ni iznenadjen ovim potezom. cak sam i pisao cini mi se o tome.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 00:30

jose je napisao/la:Ma ja ne znam sta se dize tolika frka oko toga sto je napustio Cleveland!? Covjek valjda najbolje zna kakva je situacija u klubu, dao im je sansu par puta da naprave ekipu koja moze do titule, oni to nisu uspjeli i vrijeme je da se krene dalje. Kakva lojalnost i gluposti, titule se broje.
Sta mislite, da su trebali Garnett ili Allen ostati u Minnesoti i Sonicsima do kraja karijere? Prelazak u Boston im je bio najbolji potez karijere. I Iverson je bio legenda Phile, pa kad je vidio da nema nista od titule tamo, probao je na drugoj strani. Da ne govorimo o Barkleyu, Drexleru, Maloneu, Paytonu i sl. Svi su oni ostavili svoje voljene navijace i klubove da bi pokusali doci do titule sa drugom ekipom. Neki uspjesno neki neuspjesno.
Treba razgraniciti da li ti je cilj u karijeri da ti ekipa okaci dres na vrhu dvorane ili zelis prsten.
Dirk se svojim produzetkom ugovora sa Cubanom ogranicio na ovo prvo, a titulu u Dallasu mogu gledati samo na ESPN.
I Cleveland treba da je zahvalan LBJ za ovih 7 godina, jer je od ispodprosjecne ekipe napravio tim koji se bori za titulu.
Ovo pise covjek koji nije nesto posebno impresioniran LeBronovom karijerom (bar ne jos uvijek), ali treba biti realan i razumjeti covjeka. Gore nego u Clevelandu mu sigurno ne moze biti, a ustedjece i na zdravlju.

pa jeli mu nisu npravili ekipu?... pa doveli su mu Shaqa ,pa onda i Jamisona sta hoce vise i mogao je osvojiti sa onom ekipom titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2010, 00:59

Trawis Outlaw u Netsima 35/5

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 jul 2010, 01:11

meni je najkomicnije to sto je joe johnson za sada ovoga ljeta dobio najveci ugovor :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jul 2010, 01:17

KK_Bosna je napisao/la:ja stvarno en znam zasto potencirate to da je lebron ispao supak sto je dosao u miami?

i zasto se ne moze svrstavati rame uz rame sa jordanom, kobeom, magicom, birdom, duncanom?

- jordan je imao pippena (hall of fame)

- kobe je imao shaqa (hall of fame)

- magic je imao jabbara (hall of fame)

- bird je imao parisha (hall of fame)

- duncan je imao robinsona (hall of fame)

e sad zasto lebron ne bi mogao imati wadea (buduci hall of fame)???

normalno da je covjek ispravno odlucio, sta treba, da citavu karijeru provede u sugavom clevelandu kojeg je on licno sam stavio na svjetsku kosarkasku mapu??? i onda vlasnik cavsa sere kako ih je lebron izdao?!?!

P. S. - uzmite u obzir da ja nisam lebronov fan, cak stavise, on mi je totalno antipatican (u sto ste se mogli i uvjeriti vise puta na ovom podforumu), pa ponovo procitajte gore tekst, dakle sta misli jedan antilebronas!
zato sto ce wade imati jamesa nikad on nece bit glavni igrac miamia dosao je u tudu ekipu koja vec ima vodu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2010, 08:10

SaltCityAttack je napisao/la:
jose je napisao/la:Ma ja ne znam sta se dize tolika frka oko toga sto je napustio Cleveland!? Covjek valjda najbolje zna kakva je situacija u klubu, dao im je sansu par puta da naprave ekipu koja moze do titule, oni to nisu uspjeli i vrijeme je da se krene dalje. Kakva lojalnost i gluposti, titule se broje.
Sta mislite, da su trebali Garnett ili Allen ostati u Minnesoti i Sonicsima do kraja karijere? Prelazak u Boston im je bio najbolji potez karijere. I Iverson je bio legenda Phile, pa kad je vidio da nema nista od titule tamo, probao je na drugoj strani. Da ne govorimo o Barkleyu, Drexleru, Maloneu, Paytonu i sl. Svi su oni ostavili svoje voljene navijace i klubove da bi pokusali doci do titule sa drugom ekipom. Neki uspjesno neki neuspjesno.
Treba razgraniciti da li ti je cilj u karijeri da ti ekipa okaci dres na vrhu dvorane ili zelis prsten.
Dirk se svojim produzetkom ugovora sa Cubanom ogranicio na ovo prvo, a titulu u Dallasu mogu gledati samo na ESPN.
I Cleveland treba da je zahvalan LBJ za ovih 7 godina, jer je od ispodprosjecne ekipe napravio tim koji se bori za titulu.
Ovo pise covjek koji nije nesto posebno impresioniran LeBronovom karijerom (bar ne jos uvijek), ali treba biti realan i razumjeti covjeka. Gore nego u Clevelandu mu sigurno ne moze biti, a ustedjece i na zdravlju.

pa jeli mu nisu npravili ekipu?... pa doveli su mu Shaqa ,pa onda i Jamisona sta hoce vise i mogao je osvojiti sa onom ekipom titulu
Cijelo vrijeme se pravila ekipa kako je LBJ htio, prvo su doveli Mo-a jer je LBJ trebao playmakera pa zatim iste godine i Big Bena i Delonte-a, pa slj. godine tj. ove sada Anthony Parkera, Moon-a, Shaq-a i Jamisona, znaci plesalo se kako je LBJ svirao, cak i za trenera je ista situacija, otpustili Mike Brown-a jer LBJ imao nesto protiv njega, pa se kontaktirali treneri koji bi motivisali LBJ na ostanak, ja mislim da je angazovan Byron Scott kako bi se pokusao dovesti CP3 dugogodisnji LBJ-ov prijatelj, dakle sve onako je bi LBJ htio, a on je ispao ****, ali eto neka osvaja titule, i dalje sam fan Cavsa, mozda cak i vise nego sam to prije bio, a moguce je sastaviti finu ekipu nekim trade-ovima, dosta tu mogucnosti ima, pa mozda cak i da CP3 dodje u Cavse i bude prvi igrac ekipe, jer realno Cavsi sada imaju solidnu ekipu, ali nemaju lidera, a CP3 mogao da bude lider ako dodje u Cavse, uz dodatak nekog solidnog krila i mozda da se dovede Al Jefferson u paketu sa Flynn-om kojeg povezuju sa Cavsima, koji je odlican centar, ali ostaje da vidimo, sve je otvoreno, samo znam da se Miami nece dobro provesti kada budu gostovali u Cleveland-u, pogotovo LBJ. Mislim da ce svi igraci Cavsa imati dodatni motiv u narednoj sezoni, a kakav bi razvoj situacije bio da Cavsi osvoje prsten, bez LBJ-a, a on otisao da ulovi prsten hahahahaha, tesko ostarivo ali sve je moguce u danasnjim sportovima. A ovo sa NYK sto se prica, dobro je S. Lee rekao sve se dogadja sa razlogom, mozda je bolja opcija Felton + Amare, nego LBJ + Amare, jer poznato je da Amare igra dobro ako ima dobrog playmakera, a ostaje i slj godina za njih u pokusaju dovodjenja Mela.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 jul 2010, 09:28

Clipersi doveli Randyja Foyea i Ryana Gomesa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 10 jul 2010, 10:42

Wolverine je napisao/la:nece lebron imati wadea, vec ce wade imati lebrona. heat je wadeova ekipa. kao sto je jordan bio bozanstvo u chicagu ili lebron u cavsima, to je u miamiu wade.

lebron nije ispao supak sa ovim potezom koji je logican za njega, vec je ispao luzer i sam se diskvalificirao iz kruga najvecih svih vremena, to jest ovih gore koje si nabrojao jer su oni svoje timove vodili do visestrukih titula. dakle, svoje timove., i tamo su bili cijelu karijeru bez obzira sta se desavalo u njihovih klubovima.
Mozda covjek nije opterecen tim stvarima.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jul 2010, 13:00

adriano_leite je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Cijelo vrijeme se pravila ekipa kako je LBJ htio, prvo su doveli Mo-a jer je LBJ trebao playmakera pa zatim iste godine i Big Bena i Delonte-a, pa slj. godine tj. ove sada Anthony Parkera, Moon-a, Shaq-a i Jamisona, znaci plesalo se kako je LBJ svirao, cak i za trenera je ista situacija, otpustili Mike Brown-a jer LBJ imao nesto protiv njega, pa se kontaktirali treneri koji bi motivisali LBJ na ostanak, ja mislim da je angazovan Byron Scott kako bi se pokusao dovesti CP3 dugogodisnji LBJ-ov prijatelj, dakle sve onako je bi LBJ htio, a on je ispao ****, ali eto neka osvaja titule, i dalje sam fan Cavsa, mozda cak i vise nego sam to prije bio, a moguce je sastaviti finu ekipu nekim trade-ovima, dosta tu mogucnosti ima, pa mozda cak i da CP3 dodje u Cavse i bude prvi igrac ekipe, jer realno Cavsi sada imaju solidnu ekipu, ali nemaju lidera, a CP3 mogao da bude lider ako dodje u Cavse, uz dodatak nekog solidnog krila i mozda da se dovede Al Jefferson u paketu sa Flynn-om kojeg povezuju sa Cavsima, koji je odlican centar, ali ostaje da vidimo, sve je otvoreno, samo znam da se Miami nece dobro provesti kada budu gostovali u Cleveland-u, pogotovo LBJ. Mislim da ce svi igraci Cavsa imati dodatni motiv u narednoj sezoni, a kakav bi razvoj situacije bio da Cavsi osvoje prsten, bez LBJ-a, a on otisao da ulovi prsten hahahahaha, tesko ostarivo ali sve je moguce u danasnjim sportovima. A ovo sa NYK sto se prica, dobro je S. Lee rekao sve se dogadja sa razlogom, mozda je bolja opcija Felton + Amare, nego LBJ + Amare, jer poznato je da Amare igra dobro ako ima dobrog playmakera, a ostaje i slj godina za njih u pokusaju dovodjenja Mela.
e bi se ismijao da cavsi budu bolji od miamia hehe svaka ti cast jer ostajes fan cavsa to cijenim

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 13:10

ma dobit ce ih Cavsi kuci 100% uvjeren sam...oni ce ba letiti na terenu samo da ih dobiju, a vjerujem i igraci Knicksa,Bullsa ekipa koje su zeljele barem jednog od njih trojice :)

Eno Noah se pravo naljutio razvojem situacije... momak vec trenira, dok pojedini se reklamiraju, a znamo kakav je on kad se naljuti uvjek je tad najbolji na terenu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jul 2010, 13:15

noah all star ove godine joj jedva cekam ovi ce bullsi letit terenom noah boozer i gibson bolji smo u reketu zar ne redick dolazi ako za sedmicu orlando ne izjednaci ponudu 20m na 3g
Zadnja izmjena: dema, dana/u 10 jul 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 jul 2010, 13:20

Ima li sta novo za McGrady-a, ima li kakvih naznaka gdje bi mog'o potpisati?

Sto se tice LBJ, za mene je normalno da covjek hoce sto bolju ekipu i da zeli naslov, to je dokaz da mu je timski uspjeh bitan ida mu nisu bitne statistike , jer ce njima svima pasti ind. statistika to je sigurno, a to da nece biti vodja je pod znakom pitanja, jer kad James pocne da hara vrlo brzo ce se Wade pomiriti sa cinjenicom da nije prva violina u ekipi, jer bio je to dugo i nije mogao nista zapazeno ucinio.
Tracy McGrady!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 jul 2010, 13:22

Edo_Majka je napisao/la:Ima li sta novo za McGrady-a, ima li kakvih naznaka gdje bi mog'o potpisati?

Sto se tice LBJ, za mene je normalno da covjek hoce sto bolju ekipu i da zeli naslov, to je dokaz da mu je timski uspjeh bitan ida mu nisu bitne statistike , jer ce njima svima pasti ind. statistika to je sigurno, a to da nece biti vodja je pod znakom pitanja, jer kad James pocne da hara vrlo brzo ce se Wade pomiriti sa cinjenicom da nije prva violina u ekipi, jer bio je to dugo i nije mogao nista zapazeno ucinio.
Kako nije a osvojio je naslov 2006 godine
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.