Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vidovnjak, inače Cimijev bliži rod.siljevac je napisao/la:Pivopija samo opusteno . Ko ce na klupu ko ce na teren to cemo da vidimo uskoro .Ovaj Cimirot ce da igra . Hvala
Ili ti ga O.Vranjes (Kipar-BIH).Neutral je napisao/la:Opravdano. Jučer je mogao testirati sa Gojkom, kako će to izgledati zajedno s njim i Pjanićem. Ne vidim zamjenu za Muhameda osim sa Gojkom ili Srđanom. Neće nam valjda Edin, prirodni stoper opet igrati zadnjeg veznogSabinho je napisao/la:M ne mora igrati, moze se Estonija dobiti i bez njega.FrancescoTotti je napisao/la:Kad Cimi sutra zaigra u prvoj hocemo editovat ove postove?problem ce nastati ako kiksamo a Meaa poceo sa Medom i Pjanicem. Satrace ga svi
![]()
Valjda je Meša naučio časove taktike u fudbalu od strane O'Neill-a
Aferim momcino.QUARTERBACK je napisao/la:Ma Cimi mora igrati protiv Belgije, u svim drugim kombinacijama ce danas rastrgaju.
Ma dobar je cimi, mlad i potencijal je. Al bojim se da ga nismo uzdigli previse kao da igra u nekoj odl iga petice, pa se cudimo kako ga jos nema.QUARTERBACK je napisao/la:Ma Cimi mora igrati protiv Belgije, u svim drugim kombinacijama ce danas rastrgaju.
Mogai ga je imati i s Ognjenovim bratom kojeg je drzao na klupi a koji je sigurno opcenito bolji igrac od Ognjena, a o poziciji zadnjeg veznog da ne pricamo.Neutral je napisao/la:Ako nam treba za kvoruma, što da ne.
Cimi je beton, armirani. Licno mislim da bi morao poceti sve i da je Besic tu.Lakoste je napisao/la:Aferim momcino.QUARTERBACK je napisao/la:Ma Cimi mora igrati protiv Belgije, u svim drugim kombinacijama ce danas rastrgaju.![]()
Ne bi sa ovim isao ka tvrdnji da je Bazdarevic slijep ali da ima pocesto cudnu nogometnu filozofiju i habitus prestrasenog trenera to je meni vidljivo od momenta kada je dosao na klupu nacionalnog tima. Sjecam se Hadzica na AM, M. Susica na desnom krilu, Vrancica na lijevom krilu, Cocalica i Vranjesa na DM.hurem je napisao/la:Medju prvima sam koji je prizeljkivao debi Cimirota, mnogo ranije...ako ne dobije priliku protiv Belgije u prvih 11 to bi trebalo da znaci da na treningu ne pokazuje ono sto bi bilo potrebno za jednu takvu utakmicu na tako visokom nivou...nije ni Mesa slijep...ako je mogao gurnuti Cocalica, odmah, u nekim utakmicama, zasto onda ne bi mogao i Gojka ako je kvalitetniji?
Ja vjerujem da cemo za dvije godine gledati strasan trio u nasoj repki, najbolji u povijesti, samo da ih zdravlje posluzi:
Pjanic - Besic - Cimirot
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Diadora, mavi, StevieG8 i 135 gostiju.