Nije on kriv, niko nevalja veceras.Lakoste je napisao/la:ja qrceve odbrane, kakav smo mi otpadak tipla 40 milki
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Odbrana djeluje ko da su ih pokupili na terminu pola sata prije utakmice.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Stavite Cavanija na avatar jer je spriječio ogromnu blamažu.
Iwobi za pobjedu...................................... zabij ga majstore....
Iwobi za pobjedu...................................... zabij ga majstore....
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
jbt dan iwobi
Treba ovim našim reć da nekad nešto i pojedu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je taj mentalitet vadi Ozila zatvori utakmicu. Pisam se na ovu cigansku filozofiju godinama. Mrs
Fino Phil Nevill sinoc rece za Musafija kojeg je trenirao, to je stoper koji ce biti tu pored nekog dominantnog i koji ce mu govoriti sta da radi. Slican kao koscielni i zato nisu dobri zajedno, puz je vodja u odbrani arsenala.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Lijepo ja rekoh da je glupost dovoditi Mustafija koji je isti tip stopera kao Kos, ovo ce liciti na kombinaciju Kos-TV5 kad je svaka lopta iza odbrane biti pola sanse.
Iwobi je vec sad kompletniji igrac od Oxa, ali to nije kompliment nijednom od njih.
Iwobi je vec sad kompletniji igrac od Oxa, ali to nije kompliment nijednom od njih.
Ostavi Iwobija, pa Ozil bi 30 x bolje uradio ssd sa ovom loptom i napadom nego on, Wengeru, puši qrac
Dobar će bit Mustafi, moraju se malo uigrat ljudi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Da, trebali smo pozlatit Fontea ali kasno namArtetitis je napisao/la:Lijepo ja rekoh da je glupost dovoditi Mustafija koji je isti tip stopera kao Kos, ovo ce liciti na kombinaciju Kos-TV5 kad je svaka lopta iza odbrane biti pola sanse.
je sad, bogu se molit da ovi profunkcionisu.
Giroud i tradiciija
Ko prosle godine
Btw Arsenal je skupina **** sa trenerom ****, koji se boji uzeti pobjedu koju mu PSG bukvalno daje
To GIROUD
Btw Arsenal je skupina **** sa trenerom ****, koji se boji uzeti pobjedu koju mu PSG bukvalno daje
To GIROUD
- Marsal
- Kontakt:
Hahaha Veratti ni kriv ni duzan... Giroud tradicionalno ostavio mozak u Londonu.
Sta su nam ljudi radili veceras, nevjerovatno da smo se provukli.
Sta su nam ljudi radili veceras, nevjerovatno da smo se provukli.
Super rezultat.
Ziru takticki 
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Šampionski mentalitet.
Ospina>Čeh
Ospina>Čeh
Pichkice najobičnije, ja msm da bi svi trebali bit svjesni toga, prosto je nevjerovatno da nam PSG DAJE pobjedu a Wenger ono, ma jok hvala momci meni remi dosta
Al kako smo mi jadna i loša ekipa to su priče, svake godine isto, nema nama lijeka nego do izmjene trenera, pun nam je svima qrac ovog istog, a sve se zna zbog koga
Al kako smo mi jadna i loša ekipa to su priče, svake godine isto, nema nama lijeka nego do izmjene trenera, pun nam je svima qrac ovog istog, a sve se zna zbog koga
Šta ti momčino pričaš meni ništa nije jasno, kome PSG daje pobjedu, pa ljudi su igrom ubili hljeb u nama
. Čuj PSG nam nudi pobjedu jer smo mi imali jedan zicer a oni 16.
A idi ba
A idi ba
I da, nataknem na qrac iduceg koji ovog urugvajskog Higuaina pozove u Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.