Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ja ipak mislim da ima. Ti radiš u nekoj firmi i drugi se zabavljaju, roštiljaju, piju i od tebe zahtjevaju da daješ 100% i da gineš za sve njih i izvlačiš njihov nerad, neznanje i slično. Bi li ti to uradio? Ja ne bih, što bih njih izvlačio zbog njihove mrzovolje. Ti nećeš da radiš i ja moram da te vadim. Zaboravi. Gorjenje treba tražiti dublje, sve dobro vidjeti i tražiti odgovor. A ne površno.pinoglavi je napisao/la:Nema to veze sa selektorom nego Mirza nije dobar s glavom. Bio je i Ivanovic selektor pa mu se nije ni odazvao.
Pa igra od prije 13 godina, ali ne igra 13 godina, ali oko 10 dabhfanatic14 je napisao/la:KAPITENU![]()
13 godina
![]()
![]()
A sjecas li se da se on jedva kretaoTracy3McGrady je napisao/la:Niko da napiše nešto o onome "30 minuta molim za akciju"
Ne bih da ga branim, ali ovdje je u pravu, sjećam se time outa kad mirza traži da malo trci i da ne stoji samo na liniji za 3p
Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Naravno da se sjećam, ali ako već prvu napadačku opciju pustiš da igra umornu/nespremnu , onda bi bilo logično da je iskoristiš dok još ima snage, zar ne ?nerminh74 je napisao/la:A sjecas li se da se on jedva kretaoTracy3McGrady je napisao/la:Niko da napiše nešto o onome "30 minuta molim za akciju"
Ne bih da ga branim, ali ovdje je u pravu, sjećam se time outa kad mirza traži da malo trci i da ne stoji samo na liniji za 3p
Necu reci da on nije puno dao h karijeri ali imao je isto perioda sebicnosti
A zar prva napadacka opcija nije dosla 7 dana poslje datuma koji nba dozvoljava, sa nekoliko kila viska i trenera po 45 minutaTracy3McGrady je napisao/la:Naravno da se sjećam, ali ako već prvu napadačku opciju pustiš da igra umornu/nespremnu , onda bi bilo logično da je iskoristiš dok još ima snage, zar ne ?nerminh74 je napisao/la:A sjecas li se da se on jedva kretaoTracy3McGrady je napisao/la:Niko da napiše nešto o onome "30 minuta molim za akciju"
Necu reci da on nije puno dao h karijeri ali imao je isto perioda sebicnosti
To bi odma znacilo da ce dobiti otkaz,ne zato sto je ostavio njega na klupi nego sto ne bi svakako obezbjedili eurobasket.Nije bas tako jednostavno.Tracy3McGrady je napisao/la:Slažem se, ali je onda ne puštaš da igra. Kratko jasno. Kad već nemaš muda da ga ostaviš na klupi onda ga probaj iskoristiti a ne da ti radi sta hoće i da izlazi kad mu je ćejf.
Sto se nije Ivanovicu odazvao? Uostalom ti momci sto su se "zajebavali" na pripremama su dali sve od sebe i igrali su kako smo i ocekivali od njih. Nema igraca da je nesto strasno podbacio ili da se zajebavao na terenu. Osim bivseg kapitena. I reprezentacija nije firma. A kad igrac ima qurcobolju i bolji selektori to tesko izlijece. Moze ga poslati kuci prije pocetka kval. ali ovdje bi 90% vas pisalo kako nam ustasa unistava reprezentaciju. Necemo se budalama pravit.Unofficialpage je napisao/la:Ja ipak mislim da ima. Ti radiš u nekoj firmi i drugi se zabavljaju, roštiljaju, piju i od tebe zahtjevaju da daješ 100% i da gineš za sve njih i izvlačiš njihov nerad, neznanje i slično. Bi li ti to uradio? Ja ne bih, što bih njih izvlačio zbog njihove mrzovolje. Ti nećeš da radiš i ja moram da te vadim. Zaboravi. Gorjenje treba tražiti dublje, sve dobro vidjeti i tražiti odgovor. A ne površno.pinoglavi je napisao/la:Nema to veze sa selektorom nego Mirza nije dobar s glavom. Bio je i Ivanovic selektor pa mu se nije ni odazvao.
a ja dođem u tu firmu sa 7 dana zakašnjenja, odbijam da idem sa firmom na put, radim po posebnom programu, ne spavam gdje ljudi iz firme spavaju....mislim sve ovo na stranu, al na parketu se vidjelo sve. Da je Teletović jedini krivac nije, al da snosi dobar dio krivice za ovaj neuspjeh itekako je vidljivoUnofficialpage je napisao/la:Ja ipak mislim da ima. Ti radiš u nekoj firmi i drugi se zabavljaju, roštiljaju, piju i od tebe zahtjevaju da daješ 100% i da gineš za sve njih i izvlačiš njihov nerad, neznanje i slično. Bi li ti to uradio? Ja ne bih, što bih njih izvlačio zbog njihove mrzovolje. Ti nećeš da radiš i ja moram da te vadim. Zaboravi. Gorjenje treba tražiti dublje, sve dobro vidjeti i tražiti odgovor. A ne površno.pinoglavi je napisao/la:Nema to veze sa selektorom nego Mirza nije dobar s glavom. Bio je i Ivanovic selektor pa mu se nije ni odazvao.
nerminh74 je napisao/la:U buduce post pisan velikim slovima cu brisati jer pisanje velikim slovima znaci da se ders na nekoga
tuzlak1987 je napisao/la:
Iz drugog ugla..
Još jedan ugao gdje se vidi da ga je samo odgurnuo od sebe,previse se ovo dijete diglo,previse zivi u oblacima,daj boze da bude od njega igrac,jer vec je sad ubijedjen da je najbolji i da ce ostat to,a dokaz da nesto sa njim nije uredu je i to sto je izbacen iz prvog tima Cedevite,ne bi ga Mrsic odstranio tek onako,jer sigurno je puno vise para ulozila Cedevita u njega i da im je puno vazniji projekat,nego sto to KS BiH radi.Def ga neko treba naucit gdje mu je mjesto!! Uz ovog selektora sigurno nije nista dobro dobio i naucio,ovakvi ljudi mu mogu samo nastetit u karijeri.filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Iz drugog ugla..
ružno,žalosno
Potpis!AlphonseKauders je napisao/la:"dijete" vise ne mozes tretirati kao dijete cim si ga pustio da igra seniorsku kosarku. Hoces se kurc..iti? moze, ali nije ovo u-16 da ce svi sutiti dok ti tersas ljudima koji su krv propisali da postanu dokazani nba igraci, bez obzira koliki potencijal ti imas da i san to postanes.
Uredu je sve to,Mirza nije trebao,Mirza pogrijesio...alan_kardec je napisao/la:Mirzu ne mogu opravdavati jer je napravio glupost rijetko viđenu. Igrač sa takvim pedigreom, sa tolikim evroligaškim, nba i reprezenativnim iskustvom, dopusti sebi da ga isprovocira i izblamira dijete od 17 godina i to u njegovoj dvorani gdje se afirmisao kao igrač. Epska glupost, nema šta.
Ali mi nisu jasni ni ljudi koji brane Musu, ni ovi na forumu, a pogotovo ne oni u dvorani koji su odmah nakon sukoba stali na stranu Muse, skandirali njegovo ime i dobacivali svašta svom kapitenu, koji je, htjeli ne htjeli to priznati, mnogo zadužio reprezentaciju i njen je najbolji igrač. Kako ljudi ne shvataju da time što su otvoreno stali na stranu Muse, samo su napravili medvjeđu uslugu i njemu samom ali i repki, jer se lako može desiti da Musa pomisli da je nedodirljiv, udario je na Mozgova pa na Mirzu i čitava dvorana mu je klicala. Ko zna šta mu sutra može pasti na pamet. A dečko je maksimalno naqrčen, to mi priča radni kolega koji je bio u Mejdanu i gledao utakmicu, doduše ništa dobro nije imao da kaže ni o Mirzi i njegovoj igri.
Potpis!AlphonseKauders je napisao/la:"dijete" vise ne mozes tretirati kao dijete cim si ga pustio da igra seniorsku kosarku. Hoces se kurc..iti? moze, ali nije ovo u-16 da ce svi sutiti dok ti tersas ljudima koji su krv propisali da postanu dokazani nba igraci, bez obzira koliki potencijal ti imas da i san to postanes.
Iako je glupo ovo što ću reći, ali mislim da je dobro što se ovaj sukob desio, prije svega zbog Muse jer dečko treba da shvati neke stvari, što prije to bolje. To mu je trebao objasniti selektor ako je već planirao da mu da veliku minutažu, ali pošto je selektor očigledno pogubljen i bez autoriteta, Musa je morao da nauči na teži način.
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, TripleThreat, Vaya i 28 gostiju.