sta ima vezeeee

bice bolje ba,glave gore, gore ne moze i da hocemo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De ti navijacu Azmira Husica malo ohladi.Stalno pises o njemu kao da ti je rod rodjeni.Svaka 2 3 mjeseca ovdje places kako Azmir ode kako je neko kriv bla bla.harry_90 je napisao/la:Pozelio sam gledati tuzlansku djecu na Tusnju,sta ce Ahmetovic,Kostic,Ordagic,Veseli itd.
Jos sad kad krene raspustanje ekipe,necemo imat igraca za utakmice
ne branim Jasmina (svejedno moj glas dobit nece) al mislim da ovo sljanje inspekcije nema nikakve veze sa njim (SDP), svi znamo ko upravlja rudnicima a upravo zbog duga prema rudniku koji se odjednom pojavio dolazila inspekcija (nece se dug od 2002 sam nekom ukazat, ako ga do sad nisu naplatili nebi ni sad)fukara87 je napisao/la:Dobra taktika Azmira pred izbore, al vise je svima dokurcilo vala nek idu svi, samo znam da Jasmin nece dobit glasa od mene, yebem i njega i one njegove bilborde po Tuzli, grobar sporta, jos samo nije sahranio FK Slobodu.
Sinko Zeba vise nema snage da odigra kao prosle sezone sto je odigrao, ovo mu je kraj karijere sigurnoHrasno1921 je napisao/la:Evo Zeba vam ostaje do decembra, nakon toga odlazi iz kluba 100% info.
Mozda nije on poslao al svakako jest kriv zato sto je mogao sprijecit to a nijeklasik je napisao/la:ne branim Jasmina (svejedno moj glas dobit nece) al mislim da ovo sljanje inspekcije nema nikakve veze sa njim (SDP), svi znamo ko upravlja rudnicima a upravo zbog duga prema rudniku koji se odjednom pojavio dolazila inspekcija (nece se dug od 2002 sam nekom ukazat, ako ga do sad nisu naplatili nebi ni sad)fukara87 je napisao/la:Dobra taktika Azmira pred izbore, al vise je svima dokurcilo vala nek idu svi, samo znam da Jasmin nece dobit glasa od mene, yebem i njega i one njegove bilborde po Tuzli, grobar sporta, jos samo nije sahranio FK Slobodu.
A de mi ti reci ko je glavni i ko se sve pita u rudnicima na TK ? Il ja mozda nisam dovoljno upucenfukara87 je napisao/la:Mozda nije on poslao al svakako jest kriv zato sto je mogao sprijecit to a nijeklasik je napisao/la:ne branim Jasmina (svejedno moj glas dobit nece) al mislim da ovo sljanje inspekcije nema nikakve veze sa njim (SDP), svi znamo ko upravlja rudnicima a upravo zbog duga prema rudniku koji se odjednom pojavio dolazila inspekcija (nece se dug od 2002 sam nekom ukazat, ako ga do sad nisu naplatili nebi ni sad)fukara87 je napisao/la:Dobra taktika Azmira pred izbore, al vise je svima dokurcilo vala nek idu svi, samo znam da Jasmin nece dobit glasa od mene, yebem i njega i one njegove bilborde po Tuzli, grobar sporta, jos samo nije sahranio FK Slobodu.jel mozda hoces da kazes da je Rudnik Kreka u vlasnistvu SDA stranke ?
Kako igra pojačao bi nas da sutra odeHrasno1921 je napisao/la:Evo Zeba vam ostaje do decembra, nakon toga odlazi iz kluba 100% info.
Prebaci se na opšte... Krenulo te, da se ne raspišešHrasno1921 je napisao/la:Ok. babo, odlaskom Hazmira nema ko vise da ga placa, a svakako da nema vise ni zelje ni motiva da nastupa za Slobodu, vraca se covjek u Sarajevo, a ni rijeci nema o zavrsetku karijere, toliko.fukara87 je napisao/la:Sinko Zeba vise nema snage da odigra kao prosle sezone sto je odigrao, ovo mu je kraj karijere sigurnoHrasno1921 je napisao/la:Evo Zeba vam ostaje do decembra, nakon toga odlazi iz kluba 100% info.
Ti idi pjeheAerials je napisao/la:Gdje god se čovjek okrene priča se o ovom sad što se dešava, u dva taksija ulazim, u oba pričaju o Slobodi, o psovanju Husrefu, o odlasku Azmira, o tome kako ćemo postati Velež i slično.. pa ne može čovjek ni pobjeći od svega
Ako postanete Velez na konju ste. Ono mislim da poslje svega sto se izdesavalo u klubu nađete tako sposobne i poštene ljude. Malo ofa ali morao samAerials je napisao/la:Gdje god se čovjek okrene priča se o ovom sad što se dešava, u dva taksija ulazim, u oba pričaju o Slobodi, o psovanju Husrefu, o odlasku Azmira, o tome kako ćemo postati Velež i slično.. pa ne može čovjek ni pobjeći od svega
To je jedna varijanta, druga je ono sto je bilo prije Azmira, sredina tabele u drugoj ligi,harry_90 je napisao/la:Mogao bi Jasko popusit na izborima ako se sta drasticno ne promjeni,ali sumnjam,imao je vremena koliko hoce.
nazalost sve sto je lijepo kratko traje,opet cemo se koprcat po sredini tabele,nabijat dugove i onda kljuc u bravu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.