moje izvinjenje joksime legendojoksimovic je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun
bajram barecula tebi i tvojim najblizima :salut:
pa da nasa djeca aBd dobiju vise sanse kod drugog trenera :kafa:
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
moje izvinjenje joksime legendojoksimovic je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun
Prihvatam izvinjenje.Chinaglia je napisao/la:moje izvinjenje joksime legendojoksimovic je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun
bajram barecula tebi i tvojim najblizima
pa da nasa djeca aBd dobiju vise sanse kod drugog trenera
Slazem se Joksime sa Cinaljomjoksimovic je napisao/la:Prihvatam izvinjenje.Chinaglia je napisao/la:moje izvinjenje joksime legendojoksimovic je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun
Nadam se da ce i drugi,krenuti tvojim putem
Tj. djecu koja imaju kvalitet, ja ne znam da je to neko sporio ovdje i u jednom momentu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Slazem se Joksime sa Cinaljomjoksimovic je napisao/la:Prihvatam izvinjenje.Chinaglia je napisao/la: moje izvinjenje joksime legendo
Nadam se da ce i drugi,krenuti tvojim putemtakodjer i ja se izvinjavam
![]()
Nadam se da cemo jednog dana u prvoj postavi gledati Mumimovica, Beganovica, Cosica, Hajdarevica i Smajica koji je jucer bio na klupi
To je to, i ništa višeNKMramor je napisao/la: Tj. djecu koja imaju kvalitet, ja ne znam da je to neko sporio ovdje i u jednom momentu.
Drug jel ti imas govornu manu pa tako i pises ?joksimovic je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,i to cijenim,ali ovo sto Chini,pise zadnjih njesec dana,sve stoji.
Na toooo sam mislio.Ako sebi mislimo dobro,budimo realni.
P.S.Kaaako bih volio da neko objavi psovke od stranne trenercica husrefa.
Previse se umislio,radio sto nigdje nije mogao,nabrao se lovine,i sad adio.
Kakav je on primjer nasoj djeci,a ima 55 godina,Psuje djeci mamu u usta,i jos to ovdje niko ne spominje.
Samo mi ,opet kazem zao predsjednika Azmira,jer zbog svoje dobrote,vjerovanja svakome sad ovo zasluzuje
Moja bih mu poruka bila, da se osjeca sretnim,sto je ova lopina od covjeka otisla,a da svaki drugi koji dode,ce sigurno biti hiiiiilljjjaadu puta bolji,
Hrabra izjava, s obzirom da nijedan prije njega nije bio bolji od njeg.joksimovic je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,i to cijenim,ali ovo sto Chini,pise zadnjih njesec dana,sve stoji.
Kakav je on primjer nasoj djeci,a ima 55 godina,Psuje djeci mamu u usta,i jos to ovdje niko ne spominje.
Samo mi ,opet kazem zao predsjednika Azmira,jer zbog svoje dobrote,vjerovanja svakome sad ovo zasluzuje
Moja bih mu poruka bila, da se osjeca sretnim,sto je ova lopina od covjeka otisla,a da svaki drugi koji dode,ce sigurno biti hiiiiilljjjaadu puta bolji,
merak je napisao/la:Drug jel ti imas govornu manu pa tako i pises ?joksimovic je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,i to cijenim,ali ovo sto Chini,pise zadnjih njesec dana,sve stoji.
Moja bih mu poruka bila, da se osjeca sretnim,sto je ova lopina od covjeka otisla,a da svaki drugi koji dode,ce sigurno biti hiiiiilljjjaadu puta bolji,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bajram Serif Mubarek Olsun
To je to.Rimes87 je napisao/la:To je to, i ništa višeNKMramor je napisao/la: Tj. djecu koja imaju kvalitet, ja ne znam da je to neko sporio ovdje i u jednom momentu.
Brate, pisali smo mi ovdje o Husrefovom kocijaskom vodjenju kluba i narusavanju atmosfere medju igracima, ali po mnogima je OK Husrefovo psovanje igracima i gnusna seljacka spika koju moraju trpiti pojedini igraci, ali ocito ne godi Husrefu kad mu se uzvrati istom mjerom.joksimovic je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,i to cijenim,ali ovo sto Chini,pise zadnjih njesec dana,sve stoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.