Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
nadam se da više nikad nećeš zaigrat u dresu BiH

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sreca pa se ti ni za sta ne pitas.DenchiNL je napisao/la:nadam se da više nikad nećeš zaigrat u dresu BiH

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
a ni tiemir79 je napisao/la:Sreca pa se ti ni za sta ne pitas.DenchiNL je napisao/la:nadam se da više nikad nećeš zaigrat u dresu BiH

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Primjer osobe kojoj je većina moždanih stanica atrofirala!DenchiNL je napisao/la:nadam se da više nikad nećeš zaigrat u dresu BiH
Ne znam čemu ti je Mirza kriv?Možda si ipak samo ljubomoran na njegov lik i djelo,pa tako zadovoljavas svoj ego.
Fuj!
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Idi institucijo. Ne zaslužujemo te
Vozdra Mirza, dobio si sta si i trazio!
A logicna odluka, sam je sebe izbacio iz reprezentacije. Onako na pressici kritiovati selektora, njegov odabir igraca, rad saveza itd. je samo moglo donijeti ovo sto se desilo. Da se na pressici ogranicio samo na pricu Musa Mirza, moglo bi se popeglati, no ovako nije postojala mogucnost. A svakako je svejedno jer smo de facto ispali.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
a šta je to uradio? da bih bio ljubomoran na njega? zaposlio seku u telekom preko saveza? wowAnatomija je napisao/la:
Primjer osobe kojoj je većina moždanih stanica atrofirala!
Ne znam čemu ti je Mirza kriv?Možda si ipak samo ljubomoran na njegov lik i djelo,pa tako zadovoljavas svoj ego.
Fuj!

ako ne znaš šta je loše u Mirzi , to dovoljno govori o tebi i poznavanju materije.....
-
- Kontakt:
Sta sve covjek nece napisati. Bilo je povika, ali ih niko nije napao. Cak sto vise, zastitari su vise sikanirali Musinog brata cije ponasanje apsolutno opravdavam. Dosta je vise branjenja i ove bolekur.cevace za sve sto je vezano za bh. kosarkufarenhajt je napisao/la:Napisao sam ovo ranije na drugoj temi, ali zelio sam to reci ovdje
Procitao na jednom od komentara cudenje, zasto Mirza nije ostao na parketu nakon kraja meca .
Pa mozda zato, sto su mu zenu i da li sestru ili svastiku ( zelena BUCKS majica) sa njima 3 do 4 djece 20 do 30 sekundi prije kraja, zastitari jedva izvukli iz gledalista. Mozda se covjek bojao za njihovu sigurnost. Atmosfera je bila napeta u gledalistu.

Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 12 sep 2016, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Debilno je uopste govoriti da se iko raduje ovom epilogu, a kamoli misliti tako, nijedan navijac u ovoj prici nije na dobitku. Svi smo povrijedjeni i razocarani, ja prvi njegovim odnosom ovaj ciklus. Nama je trebao Mirza u top formi, onaj Mirza iz marta i aprila, a ne neka pijacarska verzija tog Mirze. Mene koji ga od prve godine pratim, koji sam sigurno preko 200 njegovih tekmi u NBA pogledao iako radim vrlo yeben posao za koji mi treba ekstremno friska i koncentrisana glava, je kao navijaca BiH strasno razocarao i siguran sam da necu vise imati volje da pogledam ijedan njegov NBA mec. Zelim mu sve najbolje, i dalje mi je na neki nacin drag, ali postoji nesto sto se zove princip. Reprezentacija bi trebala biti svetinja, a on u zadnjem periodu to pokazuje samo rijecima. To meni jednostavno nije dovoljno, takvo nesto bih ocekivao od Jusufa mozda koji je onako blentav, ali od Mirze nikada, i zato mi je toliko krivo.
Koliko god mi bilo zao sto nece igrati, toliko smatram da je ovo ispravna odluka.
Koliko god mi bilo zao sto nece igrati, toliko smatram da je ovo ispravna odluka.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma da ne bi tebe slučajno zaposlio,ako može nek je.DenchiNL je napisao/la:a šta je to uradio? da bih bio ljubomoran na njega? zaposlio seku u telekom preko saveza? wowAnatomija je napisao/la:
Primjer osobe kojoj je većina moždanih stanica atrofirala!
Fuj!![]()
ako ne znaš šta je loše u Mirzi , to dovoljno govori o tebi i poznavanju materije.....
Dugo ćemo mi čekati novog Teleta, trpiti ćemo Jusufa i njegovog menadžera, bahacenje mladih igrača,kojekakve ciglase.Ali neka nam bolje i ne zasluzujemo .
Carpe diem!
Carpe diem!
Potpisujem svako slovo. Ogadio mi je kosarku i sport i repku i drzavu. Nije tu samo slucaj "Musa" u pitanju nego citav njegov pristup u ovim kvalifikacijama. I kad vec cjepidlacimo, sto ce ona njegova u majici Milvokija? Ne igra Milvoki._dreamer_ je napisao/la:Debilno je uopste govoriti da se iko raduje ovom epilogu, a kamoli misliti tako, nijedan navijac u ovoj prici nije na dobitku. Svi smo povrijedjeni i razocarani, ja prvi njegovim odnosom ovaj ciklus. Nama je trebao Mirza u top formi, onaj Mirza iz marta i aprila, a ne neka pijacarska verzija tog Mirze. Mene koji ga od prve godine pratim, koji sam sigurno preko 200 njegovih tekmi u NBA pogledao iako radim vrlo yeben posao za koji mi treba ekstremno friska i koncentrisana glava, je kao navijaca BiH strasno razocarao i siguran sam da necu vise imati volje da pogledam ijedan njegov NBA mec. Zelim mu sve najbolje, i dalje mi je na neki nacin drag, ali postoji nesto sto se zove princip. Reprezentacija bi trebala biti svetinja, a on u zadnjem periodu to pokazuje samo rijecima. To meni jednostavno nije dovoljno, takvo nesto bih ocekivao od Jusufa mozda koji je onako blentav, ali od Mirze nikada, i zato mi je toliko krivo.
ne, ne , mene ne treba , ali ne treba ni fAmeliju nije mu valjda toliko mutavaAnatomija je napisao/la:
Ma da ne bi tebe slučajno zaposlio,ako može nek je.
Dugo ćemo mi čekati novog Teleta, trpiti ćemo Jusufa i njegovog menadžera, bahacenje mladih igrača,kojekakve ciglase.Ali neka nam bolje i ne zasluzujemo .

koga ćemo čekati? što bi čekali gnjidu od čovjeka , takvih ima na svakom koraku...Spahića i ostalih kabadahija ne fali bar ne u Bosni....
Ne znam šta je sad Juka problem, poklopio se momak , igrao koliko je mogao i izvinuo se jer je razočarao naciju, skromnost, što mu je i trebalo....
a pogotovo njegov menadžer opet se to provlači, ne može Harun da prežvače to nikako...a ni TeleSquad sada....frajer se distancirao.....
ne treba nikog trpit pogotovo ne mlade igrače koje isto mediji i menadžerčići pumpaju....ali mogla su djeca isto ovako odigrat, a možda i bolje , možda timski, možda bi pravili neki timčić za budućnost.....
@denchi, hajd iskreno reci zasto mrzis mirzu?
ili da preformulisem pitanje: mrzis li i dzeku?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma mi smo u rasulu totalnom,nece se ovo stanje popraviti bar neko vrijeme.Nered treba da se čisti od vrha.Zapamti da ćemo imati problema i sa Nurkom i sa Musom ,to su igrači koji žele da budu lideri,da je sve njima podređeno .DenchiNL je napisao/la:ne, ne , mene ne treba , ali ne treba ni fAmeliju nije mu valjda toliko mutavaAnatomija je napisao/la:
Ma da ne bi tebe slučajno zaposlio,ako može nek je.
Dugo ćemo mi čekati novog Teleta, trpiti ćemo Jusufa i njegovog menadžera, bahacenje mladih igrača,kojekakve ciglase.Ali neka nam bolje i ne zasluzujemo .![]()
koga ćemo čekati? što bi čekali gnjidu od čovjeka , takvih ima na svakom koraku...Spahića i ostalih kabadahija ne fali bar ne u Bosni....
Ne znam šta je sad Juka problem, poklopio se momak , igrao koliko je mogao i izvinuo se jer je razočarao naciju, skromnost, što mu je i trebalo....
a pogotovo njegov menadžer opet se to provlači, ne može Harun da prežvače to nikako...a ni TeleSquad sada....frajer se distancirao.....
ne treba nikog trpit pogotovo ne mlade igrače koje isto mediji i menadžerčići pumpaju....ali mogla su djeca isto ovako odigrat, a možda i bolje , možda timski, možda bi pravili neki timčić za budućnost.....
A što se tiče Teleta ja ću nastaviti da ga pratim i ove sezone,kao što sam ga pratila i u Netsima i Sunsima,zasluzio je to on sigurno.
Carpe diem!
Carpe diem!
To je to. Sustina svega._dreamer_ je napisao/la:Debilno je uopste govoriti da se iko raduje ovom epilogu, a kamoli misliti tako, nijedan navijac u ovoj prici nije na dobitku. Svi smo povrijedjeni i razocarani, ja prvi njegovim odnosom ovaj ciklus. Nama je trebao Mirza u top formi, onaj Mirza iz marta i aprila, a ne neka pijacarska verzija tog Mirze. Mene koji ga od prve godine pratim, koji sam sigurno preko 200 njegovih tekmi u NBA pogledao iako radim vrlo yeben posao za koji mi treba ekstremno friska i koncentrisana glava, je kao navijaca BiH strasno razocarao i siguran sam da necu vise imati volje da pogledam ijedan njegov NBA mec. Zelim mu sve najbolje, i dalje mi je na neki nacin drag, ali postoji nesto sto se zove princip. Reprezentacija bi trebala biti svetinja, a on u zadnjem periodu to pokazuje samo rijecima. To meni jednostavno nije dovoljno, takvo nesto bih ocekivao od Jusufa mozda koji je onako blentav, ali od Mirze nikada, i zato mi je toliko krivo.
-
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:nadam se da više nikad nećeš zaigrat u dresu BiH

- _forzamilan_
- Kontakt:
Zasto Musa nije kaznjen sto psuje kapitenu?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
- Kontakt:
Sta bi ti uradio. Poljubio medjedinu sto te sakom spici u vrat ? Uostalom mi nagadjamo da je bilo psovanja. Ne znamo sta mu je rekao. Oni su kaznili mirzu zbog presice, ne zbog incidenta. Boli njih briga sto se igraci kolju, sto se igraci i selektor ne podnose. Njima je samo dok se njih opauci , tada su reagovali.
ne mrzim nikoga, otkud ti toKK_Bosna je napisao/la:@denchi, hajd iskreno reci zasto mrzis mirzu?

ne mrzim ni tog , samo imaju zajedničko da su mnogo bahati a malo meda daju....bar po trenutnoj formi su vrlo tanki....
ne bih o historiji i koliko im ko šta duguje, jer repka je skup najboljih igrača u najboljoj formi....ne onih koji su nekad imali formu ili onih čiji je menadžeri PR najglasniji.....

Trenutno korisnika/ca: mercurial, Muumii, rukometubih23 i 6 gostiju.