Donijet ce nam Jimmy kapital od nekih ocajnika.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nema sanse buraz. Znam ja o cemu ti govoris ali smo pravo u losoj situaciji. JimmyG ce podic vrijednost u ove 4 utakmice desetoduplo, mlad, hoce da igra a TB#12 aka The Goat ima jos 3-4 godine u sebi. Nit mozes Toma benchat nit ce "napucan" Jimmy htjet biti backup. Znaci, onoj ekipi kojoj ga trejdamo treba pokupit dusu i to je to....Samo razmisli da bi JimmyG morao presjediti citavu sezonu 2015 & 2016. Teska situacija, tesko je biti pametan...amerosm je napisao/la:Kako sam samo ponosan na ovu ekipu...
Bez skoro polovine startera u napadu pobjediti na gostovanju jednog od tri glavna favorita NFC-a je![]()
![]()
Iskreno ja da se pitam ne bih trade-ovao Garoppola jer kad tad ce doci i pad Brady-ja - jbg godine cine svoje.
i naravno baš je to moralo tako ispast u hefti kad igraš protiv menekad_kako je napisao/la:2 RB mi donjeli po 25.90 poena. Lol
Cestitke na pobjediWinters je napisao/la:Vodim tillmana 95.64 - 52.40, meni ostao još Antonio Brown a njemu Gurley, Reed i Boswell.
Nadam se da će biti dosta za pobjedu.
Da, obrana Minnesote me najviše izvukla, 2 TDa, 2 fumble recoverya i 2 sacka. Teško da je moglo bolje.tillman je napisao/la:Cestitke na pobjediWinters je napisao/la:Vodim tillmana 95.64 - 52.40, meni ostao još Antonio Brown a njemu Gurley, Reed i Boswell.
Nadam se da će biti dosta za pobjedu.
Dez 0.8 poena, realno, pobjedu ti donijeli Winston (10 poena vise od Bortlesa, koji je sve mogao spasiti u zadnjem driveu buuu) i obrana Minnya, 13 poena vise od Panthers obrane...
Jedino gdje sam pametno odigrao je sto sam zamijenio Landrya sa Crabtreeom u startnoj na W/R/T poziciji..., 5 poena vise...
kad Gurley veceras 3 TD i 250y, ajmooo
Šta je najžalosnije, sam je kriv za tu ozljedu i mogao je izbjeći taj tackle, stvarno ponekad nepromišljeno igra.Adam Schefter @AdamSchefter
Browns' QB RGIII has a fractured coracoid bone in his left shoulder and he will be re-evaluated in 3-4 weeks. Could be out for season.
Imao sam i srece sto Peterson nije bio efektivan.jestamaji je napisao/la:i naravno baš je to moralo tako ispast u hefti kad igraš protiv menekad_kako je napisao/la:2 RB mi donjeli po 25.90 poena. Lol
nego ovi komentatori na sportklubu su me toliko ispizdili da sam isključio ton i pustio muziku. ajde što ne znaju engleski, tu su nemoćni, ili što nisu upućeni u neka komplikovana pravila, ali da još uvijek ne znaju pravila kompletiranog catch-a i da nakon cijele tri tekme ne skontaju sa koliko je jardi kickoff i sa koliko se kreće u napad je dno dna
Daj ba, zato ga samo i Ameri igraju, toliko je zanimljiv svima u svijetu. To i bejzbol, nije cudo sto samo kod njih fercera.Winters je napisao/la:Prijatelju nećeš vjerovati ali meni je ovaj naš nogomet posao puno dosadniji sport za pratiti, NFL je kao šah i sve mora funkcionirati savršeno. Prouči malo pravila, formacije i pozicije i vidjeti ćeš koliko je jednostavan ali opet kompleksan i težak sport.Luminary je napisao/la:Iznenadim se svaki put koliko je ovo dosadno pratiti. Samo prekidi, reklame, pauze i onda sve ponovo. Besmisleno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.