Husref je od samog dolaska imao podrsku navijaca Slobode i tako je bilo do prije par sedmica kada su navijaci poceli izbacivat sto se u njima skupljalo, a danas je to sve kulminiralo ruznim scenama
proslu sezonu nema potrebe komentarisat, odigrana iznad ocekivanja, Husref je od Slobode napravio klub koga svi postuju, uveo pobjednicki mentalitet, sezona i po odlicnih igara u kontinuitetu, pa to iskljucivo bila njegova zasluga
medjutim, prije prozivke igraca za ovu sezonu, otjerao je Peru Ivetica, ponajboljeg beka prosle sezone u PL, navodno zbog ponasanja jer se sukobio s Husrefom, a kako sam i sam rekao, jedan trener ne smije sebi dozvolit da u svlacionici ima igraca koji mu se otvoreno suprostavlja i da to moze kobno zavrsit po njega, samim tim sam podrzao njegovu odluku iako sam kao i svi navijaci Slobode mnogo gotivio Peru, jer je ginuo za ovaj dres i igrao odlicno
poslije toga se pricalo o sukobu s Kosticem, pa sam i tada stao na njegovu stranu, jednostavno trener je glavni i tu price nema, ako kaze da se na glavu nasade, onda ima tako da bude! situacija s Perom i Koletom, smetala je navijacima, kao i meni, al smo sutili, covjek je imao rezultate i sta mu mozes reci
medjutim, evo 8 kola je proslo, 7 kola je igra ispod realnih ocekivanja, jeste se pobjedjivalo, al igre nije bilo, a tekma protiv Krupe, tacnije blamaza (kakve su golove primili, plus je ljudima pola ekipa bilo do 21 godinu, licilo mi je tada na bojkot), a jucer protiv Mladosti gdje takodjer igre nije bilo, jos jaci mi je dojam ostao da je bojkot igraca u pitanju i situacija sigurno ne bi bila bolja, nastavilo bi se ovako..
zatim ucestale izjave o Sarajevu, on vrlo dobro zna kakva je ovo sredina, da se ovdje sarajevski klubovi preziru i na taj nacin je jos vise "naorao" kod navijaca, a poslije njegove danasnje sramotne reakcije i provokacija tusanjskih tribina, dobio je salve uvreda koje je i zasluzio! da je fino kao covjek otisao, zahvalili bismo mu se na svemu, ovako nece moci.. prica kako odlazi zbog uvreda "balavaca s tribina" je smijesna i samo debili ce povjerovat u istu! on je prave uvrede dobio tek poslije svog seljackog ponasanja, a do tada je kao i svugdje na balkanu dobivao uobicajane psovke kada nema igre i rezultata! on je vec ranije odlucio da ode, a ovo je samo iskoristio kao alibi, a sta je pravi razlog odlaska, dal zasicenje, dal je bojkot igraca u pitanju i on je toga svjestan ili mozda zeli u Sarajevo, ne znam, uglavnom ovo je otkaz s predumisljajem
na kraju krajeva, zlajci je najbolje napisao :thumbup:
zlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:
"Husrefe, hvala, dovidjenja i prijatno"
Bar jos 10 trenera u BiH bi ovaj napredak napravilo sa ovakivim uslovima u zadnje dvije godine. Hoces ovo, hoces ono, izvoli. Hoces tamo na pripreme, izvoli. Hoces ove igrace, izvoli. Ne treba nam igraca prosle zime, ok. Bez pritiska pune 2 godine. Izgubili smo prvenstvo zbog kratkog rostera za koji je on rekao da je dovoljan. Izgubili kup gdje ga je Petrovic nadmasio u svim elementima takticke postavke.
Igra svih 8 kola ispod nivoa.
Hvala, dovidjenja i prijatno.