FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 09 jul 2010, 14:46

EdinTM87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranost :mrgreen:
Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :S

Ovaj će bar fuliti zicer, a onaj neuigrani neće ni doći do njega ;) :lol: :lol:
U mom svijetu važe moja pravila

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 09 jul 2010, 14:47

EdinTM87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranost :mrgreen:
Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :S

zato i jest Osim trener a ne ti, ako on misli da trenutno nemamo bolju opciju onda je vjerovatno i nemamo

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 14:47

EdinTM87 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
ekipa je takva kakva je , ako ko bude dolazio doci ce posle meceva sa hapoelom , ovo sto trenutno imamo ce igrat u izraelu , ionako sledece godine jurisamo zesce u evropi :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 15:04

Pozdrav svim Željinim fanaticima, novi sam ovdje, ali već odavno pratim zbivanja na forumu. Želio bih pozdraviti sinoćnju izvedbu Plavog Voza, i nadam se da će u Tel-Avivu biti slično :D zZ
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 09 jul 2010, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2010, 15:05

KB-TM87 je napisao/la:Pozdrav svim Željinim fanaticima, novi sam ovdje, ali već odavno pratim zbivanja na forumu. Želio bih pozdraviti sinošnju izvedbu Plavog Voza, i nadam se da će u Tel-Avivu biti slično :D zZ
Welcome :mrgreen:

Bice jako tesko u Izraelu ali mi se svi nadamo dobrom ishodu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 jul 2010, 15:26

sinoc odlicna igra protiv nedostojnoig protivnika jednom sampionu
PS:sramota nam je onaj stadion,juzna tribina obrasla u savanu,
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jul 2010, 15:28

Bilo bi fino kad bi se neki momci sakupili i lagano red po red stolica po stolica da se čisti....
1996

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 jul 2010, 15:29

cassanova je napisao/la:Bilo bi fino kad bi se neki momci sakupili i lagano red po red stolica po stolica da se čisti....
sto bi tako, nek zujaga plati
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 15:31

Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana. :cry:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 jul 2010, 15:33

Preostaje nam da čekamo taj utorak i da vidimo kakvo iznenađenje nam priprema Amar Osim.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 09 jul 2010, 15:35

KB-TM87 je napisao/la:Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana. :cry:
ma kakve fajde od ciscenja stolica, dodje tekma na jugu skoro svi stoje i to svi na stolicama stoje, niko ne stoji na betonu, vec se svako popne na stolicu, tako da i nema meni neke prevelike potrebe za ciscenjem stolica, ali da se treba pocupati ona trava, to fakat treba.... onaj beton kad ga vdis ko da je beton od srusene kuce od rata gdje niko godinama nije prosao...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 15:43

nedaTM87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana. :cry:
ma kakve fajde od ciscenja stolica, dodje tekma na jugu skoro svi stoje i to svi na stolicama stoje, niko ne stoji na betonu, vec se svako popne na stolicu, tako da i nema meni neke prevelike potrebe za ciscenjem stolica, ali da se treba pocupati ona trava, to fakat treba.... onaj beton kad ga vdis ko da je beton od srusene kuce od rata gdje niko godinama nije prosao...
Vidi brate, slažem se sa tobom što se tiče juga, a na jugu i kiša sapere, pa je stanje bolje nego što je na sjeveru. Stolice su izuzetno prljave, a još onaj krov popušta vodu kad kiša pada. Pa ako ništa, da se na sjeveru očiste, jer je ono stvarno ruglo.

Još nešto, ne znam, da li je klub uopće angažovao neke čistačice ili nešto od kraja prošle sezone. Bio sam jedan od prvih koji je jučer ušao prije utakmice, a bilo je bruka prosutih košpa i još smeća. To ne bi trebalo da se dešava, ako ništa, bar nek pometu malo. :shock:

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 09 jul 2010, 16:03

Brković gura svog pjetlića, forsira ga maximalno ali tesko je od "kloca" (koliko sam ja cuo) napraviti igraca.... bar kod Amara je to nemoguce!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 jul 2010, 16:54

Ja sam davno rek'o ko god ima dijete, a hoće da mu trenira u Želji nek' zaboravi na rad u Upravi kluba. Ili dijete ili babo, nikako zajedno. Nama se Uprava osipa zbog babinih sinova. Standardna seljačka politika "ambicioznih" roditelja. Nije ovo prvi put. Nedaj im Amare pa makar ti i Cviko sami ostali u klubu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 17:17

Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice. :!:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 jul 2010, 17:28

EdinTM87 je napisao/la:Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice. :!:
u svakom slucaju ce mnogo toga zavisiti od prve utakmice, ja bi u prvoj utakmici bio zadovoljan recimo sa porazom od 2 : 1, ako se vec govori o porazima, naravno najbolje bi bilo da mi remi izvucemo ili kojim slucajem pobjedimo, ali zelje su jedno realnost drugo :(
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 17:35

EdinTM87 je napisao/la:Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice. :!:
Slažem se u potpunosti, bolja atmosfera, igrači navikli na teren... Ali kad gledaš sa finansijskog aspekta, sa Koševom ćemo mnogo bolje proći, ali naravno, sve zavisi od ishoda meča u Tel-Avivu. ;)

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 17:38

najbitnije je odigrat tamo dobro izvuci dobar rezultat i onda napuniti kosevo i kasu kluba , boriti se hrabro pa sta bude , samo srce na teren

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 18:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
u svakom slucaju ce mnogo toga zavisiti od prve utakmice, ja bi u prvoj utakmici bio zadovoljan recimo sa porazom od 2 : 1, ako se vec govori o porazima, naravno najbolje bi bilo da mi remi izvucemo ili kojim slucajem pobjedimo, ali zelje su jedno realnost drugo :(
Tamo bi morali dat gol! Poraz od 2:1 bi bio odlican! A kada bi bilo 1:0 ili 0:0, onda bi znali da ne smijemo primit gol na Kosevu, to bi bio veliki pritisak, nervoza i zato je lose sto ce Popovic igrati u prvoj tekmi u napadu, tamo necemo imati mnogo sansi, al neke koje budemo imali moramo iskoristiti, a u kakvoj je Popovic formi i oni ziceri protiv Cibalije... Zato me je strah!!! Zna li iko sto Mesanovic nije dobio ni sekunde protiv Cibalije????
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 09 jul 2010, 18:27

mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: jestamaji i 7 gostiju.