Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
puebla sabani moze li se zabit go,5 cistih sansi i ne znaju dati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
vercruz u subotu me obori za 700e dva tiketa,vcrs puebla 2 tiketa ukupne vrijednost oko 500e a imo ih gg i 3+.Od 53 min 0:2,svem vam **** meksicko
Isto ko i za sve Engleze. To William Hill nadgleda tamo u 16. Protokoli se izdaju igracima i trenerima dole pred tekmu u bunkerima i zna se scenario cijele tekme unaprijed. Eventualno tu i tamo na poluvremenu neka promjena plana radi live - kladjenja ili dobacivanja sa tribina. Cike rade svoj posao. Cilj je maximiranje profita za kladionice.Prometheus je napisao/la:Sta kaze te za Chelsea
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Isto ko i za sve Engleze. To William Hill nadgleda tamo u 16. Protokoli se izdaju igracima i trenerima dole pred tekmu u bunkerima i zna se scenario cijele tekme unaprijed. Eventualno tu i tamo na poluvremenu neka promjena plana radi live - kladjenja ili dobacivanja sa tribina. Cike rade svoj posao. Cilj je maximiranje profita za kladionice.Prometheus je napisao/la:Sta kaze te za Chelsea
Otkud baš William Hill ?
Zašto ne npr. Bet365 ?
Najutjecajniji su. Prvi izbacuju kvote i mnogi se po njima ravnaju i vjeruju njihovih procjenama. Imaju svoje dog tracks horse tracks sve zivo, ljudi vuku konce klubovi igraju za njih. Kladionice su direktni akteri stimanja rezultata, a ne zrtve kobejagi nekih mafijascica koji izvuku par desetina hiljada eura, na nekom mecu sto aranziraju, kao sto to kladionice tako vole predstaviti. Mafijasi su direktori William Hillova i tih velikih oni nose kravatu i odijelo, a ne prljaju ruke za sicu.Tesla je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Isto ko i za sve Engleze. To William Hill nadgleda tamo u 16. Protokoli se izdaju igracima i trenerima dole pred tekmu u bunkerima i zna se scenario cijele tekme unaprijed. Eventualno tu i tamo na poluvremenu neka promjena plana radi live - kladjenja ili dobacivanja sa tribina. Cike rade svoj posao. Cilj je maximiranje profita za kladionice.Prometheus je napisao/la:Sta kaze te za Chelsea
Otkud baš William Hill ?
Zašto ne npr. Bet365 ?
A mora se reci da su majstorski odradili vikend, i da majstorski odradjuju pocetak sezone.
Barcelona - Alaves 1:2

Oni motori, onaj sto je imao pole position zavrsava 9, onaj Pedroso pretice Rossija 4 kruga pred kraj, nastimase i prematch i live kvote koje najvise ulagane da padnu.

US Open stiman samo tako, Raonic igra sa povredom 2 seta da ne bude predaja, da oklade mogu pasti, pa cak i finale sinoc mi je sumnjivo, mada vjerujem Noletu, ali opet zasto ne predaje kad ga boli? Kladionice mozda?
Fener gubi kuci od Burse, cijela Turska liga smijesna godinama, vec mnogo slucajeva razotkriveno tamo. Ma havarija sporta generalno. Dabogda nista nemali i dabogda svi ti bookmakeri i koji organizuju to racine dobili i nikad srece ni oni ni porodice i familije im nemali, koja gamad. Ne mozes vise kao fudbalski zaljubljenik upaliti i pogledati normalno tekme, a da ne vidis neke stvari koje su zesce sumnjive. A niko za to ne odgovara. Ali nisu oni krivi, krivi smo mi sto uplacujemo.
William Hill nautjecajniji ?
Prvi izbacuju kvote ? Toliko su utjecajni da je 40+ klada već izbacilo kvote za sljedeća dva kola Premier lige, dok je "moćni" William Hill izbacio samo za naredno.
Znaš li da je vlasnik Bet365 kladionice ujedno i vlasnik Stoke City-ja ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Coates
Kad već govoriš o traderima, Bet365 ima najveću ponudu za live klađenje na teniske mečeve, pokrivaju i futures mečeve. A za svaki taj meč imaju tradera !
Kakav crni William Hill.
Prvi izbacuju kvote ? Toliko su utjecajni da je 40+ klada već izbacilo kvote za sljedeća dva kola Premier lige, dok je "moćni" William Hill izbacio samo za naredno.
Znaš li da je vlasnik Bet365 kladionice ujedno i vlasnik Stoke City-ja ?

Kad već govoriš o traderima, Bet365 ima najveću ponudu za live klađenje na teniske mečeve, pokrivaju i futures mečeve. A za svaki taj meč imaju tradera !
Kakav crni William Hill.
Ma svi oni suradjuju. William Hill je precizniji sa procjenama i nece da se zalijece. To sto ti pricas to su sve stvari tehnicke prirode, ja ti kazem oni su najduze na trzistu i najbolje znaju kako se vodi "poso" i imaju svoje ljude po stadionima i na sportskim desavanjima sa znakovima. Oni su taj zanat ucili ove ostale. Bet365 je novotarija odkad je neta, ne kazem i oni su jaki i ogroman protok imaju uz betfair i pinnacle i azijate, ali sve je njih cika William ucio. Kako god pajdo ista smeca. Ne vrijedi ni raspravljati o tome, ja samo bi volio da negdje nekom vecem loli tu padne mrtva glava, ja bi to slavio vise nego Bajram ili da neko progovori pa taman mu familiju pobili radi toga. Evo kunem se da bi njegov grob za mene bio ko hadz, obavezno posjetiti. A nemoj misliti da nece. Ne smije se o tome pricati, puno je interesa, i ljudima su glave u vreci.Tesla je napisao/la:William Hill nautjecajniji ?
Znaš li da je vlasnik Bet365 kladionice ujedno i vlasnik Stoke City-ja ?![]()
Kakav crni William Hill.
Pusti ti pajdo tradere, to je normala, to je isto ko pijaca, samo malo sofisticiranije. Dodjes stavis ti pare na A ja na B, gaston na C lupam, miky na D i trader sasije kvote i margine. Nije to neka nauka, to moze i majmun da radi da ga mjesec dana istreniras. I ne vidi ja nigdje tradere da sam spomenuo, kakvi crni traderi, govorim o ljudima under cover koji hodaju sa koferima para i to sve podmicuju i dogovaraju.
Znam da je bet 365 mnogima sponzor i imaju glavni ured u Stoke-on-Trentu i mislim da su jedini koji placaju porez u UK ili rijetki, jer su gotovo svi offshore Gibraltari, Malte i ostale porezne oaze. Zato im se i gleda tamo kroz prste i pusta im se da rade sta hoce. To si u pravu nema sta, ja znam kad oni kvotu zatvore ili nesto poduzmu sa granicama da je to 99% tacan indikator da ce ta opcija i da dodje.
Dobra diskusija pajdo, ja bi volio da se malo vise raje ukljuci u ovo jer puno toga se ima procitati izmedju redova. Ionako je tema mrtva osim za vikend.
http://sekabet5.com/en/Security/Registe ... 974e1bf9e9
Evo vam, 5€ bez depozita samo zatražite bonus na chatu. Inače referal je s **** nije moj. Preko njeg se i dobije bonus.
Evo vam, 5€ bez depozita samo zatražite bonus na chatu. Inače referal je s **** nije moj. Preko njeg se i dobije bonus.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
pao na dobitnom tiketu,tjst nisam dobio 237e(mogu u kakvu knjigu nesretnika uci).Izbrisao bet365 profil i vozdra braco kladionicari
Šta je bilo?Torres_9 je napisao/la:pao na dobitnom tiketu,tjst nisam dobio 237e(mogu u kakvu knjigu nesretnika uci).Izbrisao bet365 profil i vozdra braco kladionicari
Nullius in verba
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde Utrecht ili Sittard gol bilo tko
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ima neko poslati šta sitno na wwinu nisam stigao a i ne znam jesu li radile trafike..
torres brate šta je reć?
torres brate šta je reć?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigram juce parove za dns,3 svedske,dance i svicarce.
Oko 17h mi prispavlo,upalio bet365 na mobu da vidim parove i ostavim mob pored sebe.Auto lock mi podesen na 5min.Bio mi je i mali rodjak u sobi.
Probudim se oko 19 i 10,reko da vidim ima li golova.Kad tamo nema tiketa,udjem u history i vidim povucen cashout 9,5e.
Odigram parove na live i mislio da sam odigrao prave utakmice 3+.Dance,svicarce i malmo,orgite,hamarby a zamjenio hamarby s geflom

Oko 17h mi prispavlo,upalio bet365 na mobu da vidim parove i ostavim mob pored sebe.Auto lock mi podesen na 5min.Bio mi je i mali rodjak u sobi.
Probudim se oko 19 i 10,reko da vidim ima li golova.Kad tamo nema tiketa,udjem u history i vidim povucen cashout 9,5e.
Odigram parove na live i mislio da sam odigrao prave utakmice 3+.Dance,svicarce i malmo,orgite,hamarby a zamjenio hamarby s geflom

Ima li gdje onog banovićkog bandita
Ljumane, pod kojim si nickom

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cekao x2 Evertona, malo mi je falilo da kontriram na poluvremenu.... Dobro da nisam. 

CrnoBijeliForster je napisao/la:Ima li gdje onog banovićkog bandita![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- 10DelPiero
- Kontakt:
Znaci cekam vise kornera Sunderland od Evertona i produzio sudija 3 min. na rezultatu 0:3 i **** bogalj mrtvi prosle 3 min. i dalje se igra i korner za Everton daje da se samo izvede i odma kraj pa kako **** vam mrtve 100x mi se desilo da ne daju pogotovo pri takvom rezultatu i ono da idiotima kratki pas i odma kraj znaci odma je kraj sviro poslije kornera. **** ti Mike Jones mrtve ti **** dabogda ti zadnja utakmica bila sto si sudio u zivotu bogalju retardirani i da se ne nerviram i ne psujem mrs **** im sve cigansko
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ima neko na wwinu šta god da pošalje da se LP isprati ?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
NebeskaSila96 je napisao/la:Ima neko na wwinu šta god da pošalje da se LP isprati ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.