Gospodin na terenu se ne postaje... Ne postaje se tvojim laznim smjeskanjem, glumljenjem tog nekog postenog cool guya... Dokaz u porazima kada pokaze pravo lice..
I zato je tu najveci svih vremena - Roger Federer

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Covjece, frajer trazi MO radi bola u preponi sto je jasno rekao Aliju, dolazi doktor skida prvo lijevu pa desnu carapu, doktor se sjebao ne zna sta da radi, i onda nadje zulj koji vec ima boga pitaj koliko i trazi tretman da mu ga zamota, zalosno prijatelju moj kakva pic.kurina od tenisera, na stranu sto je fenomenalan igrac.Effenberg je napisao/la:Vidi se fino kako covjek gotovo na petama hoda, svaki korak bolan, jbg da ovoliko glumi ne bi bio teniser bio bi u Hollywoodu. Mislim stvarno niste dobri. Steta za mec da se povreda pogorsa. Dosad su bili fenomenalni obojica!
Davno je ovo gotovo kod 5:6 na ona 3 promašajasamosarajvo je napisao/la:Daleko od gotovog kad vam kazzem...
Bas tako. Ne bi mi priznali nikome uspjeh, jer to bi znacilo vlastiti poraz. Glavni fol je sto ovdje je jako malo stvarnih nekih Stan fanova. Ovo su uglavnom Anti-Nole fanovi, pa ko god da igra protiv njega navija se za njega. Cak i kad bi taj Podlipnik igrao, bio bi im favorit protiv Noleta.crnobijeli21 je napisao/la:Ma ovo samo dokazuje koliko su Bošnje iskompleksirane našim sportskim neuspjesima. Ima li ikakvog respekta, pišete o Đokoviću ne pišljivom Podlipnik Castillu...
coelho41 je napisao/la:Ono što smo saznali iz večerašnjeg meča, bez obzira na to kako se završi, jeste to da Novak i Jelena sigurno u krevetu ne upražnjavaju foot fetish.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.