Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Banjac na aparatima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Medical time-out incoming 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trazi medical moj Novace 
Cuj Banjca priziva medical

Cuj Banjca priziva medical

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 sep 2016, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
coelho41 je napisao/la:Dodik na aparatima

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"Nesto ocigledno nije uredu sa levom preponom, mislim da ce uskoro traziti medicinski time out" - Banjac

-
- Kontakt:
Samo u mrežu Nole kretencino glupa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Nije se ljepo smijat tudjoj nesreci..., bila gluma ili ne...
Cekamo medicinski tajm aut, mala kvota da će biti
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da je fakat povrijedjen, ali je postalo zalosno koliko puta trazi medical TO kad gubi, jedina mana koju ima kao teniser po menisamosarajvo je napisao/la:Nije se ljepo smijat tudjoj nesreci..., bila gluma ili ne...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ja što ga natoči Wawa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Vama je smešno što Banjac priča, nama je smešno kako vi stalno plačete nakon osvojenog turnira Noleta. 

Ma nije mu nista brate, ko da ga ne znas bem tesamosarajvo je napisao/la:Nije se ljepo smijat tudjoj nesreci..., bila gluma ili ne...

Bolji Stan, nema Novak igre za njega, naletio je na svoj kontra matchup nesto ko Roger na Rafu i to je to, mec je na Stanovom reketu od pocetka, on kad pronadje svoju igru to je to otprilike
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 sep 2016, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Povrijedjen je Djokovic, to je sad sasvim jasno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stan završaji ovo. Ovo samo Stan može izgubit, nikako Nole dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Kakve su sanse da preda ?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Povrijedjen je Djokovic, to je sad sasvim jasno
MES QUE UN CLUB!
Evo nam brata haman igro keca na kladari 

-
- Kontakt:
Moguce ali mrzim te price...znam kolko se puta Rafi desilo slicno....bodi123 je napisao/la:Ma nije mu nista brate, ko da ga ne znas bem tesamosarajvo je napisao/la:Nije se ljepo smijat tudjoj nesreci..., bila gluma ili ne...![]()
Bolji Stan, nema Novak igre za njega, naletio je na svoj kontra matchup nesto ko Roger na Rafu i to je to, mec je na Stanovom reketu od pocetka, on kad pronadje svoju igru to je to otprilike
Mora stan sad uzet ovaj gem...hastra me da ne padne pod uticaj ovaj i da ga ne vrati u mec
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ima grceve, sto mi je nevjerovatno s obzirom na okolnosti. Vjerovatno ce traziti Medical TO na pauzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.